Bucurii de sept-oct 2006 (49)
Raspunsuri - Pagina 29
CristinaGoji spune:
Sandra - cand s-a intamplat separarea asta nici una dintre noi n-a mai avut chef sa scrie nicaieri. Cred ca toate ne-am simtit parasite, dezamagite, etc. Dar incetul cu incetul ne-am revenit, am incercat sa mergem mai departe si, zic eu am reusit, unele pe un forum, altele pe alt forum, unele pe amandoua forumuri.
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
microbu spune:
quote:
Originally posted by CristinaGoji
Sandra - cand s-a intamplat separarea asta nici una dintre noi n-a mai avut chef sa scrie nicaieri. Cred ca toate ne-am simtit parasite, dezamagite, etc. Dar incetul cu incetul ne-am revenit, am incercat sa mergem mai departe si, zic eu am reusit, unele pe un forum, altele pe alt forum, unele pe amandoua forumuri.
Sandra
gargaritza
flavia ramona spune:
Daria, Teo, Sophia, Patricia, Tora.Moama, Cristina, da ce devreme te-a trezit Vlad!!!!!!!!!
alexutza_26 spune:
Sandra- important noi si bebeii nostri sa fim sanatosi...restu..deja it's history!!!!!
Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
CristinaGoji spune:
quote:
Originally posted by flavia ramona![]()
Moama, Cristina, da ce devreme te-a trezit Vlad!!!!!!!!!
Da,

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
Sephora spune:
VA pupic fetelor
Am intrat repede sa va intreb si mai ales pe MamiLili poate ami puteti spune ce siropel de tuse as putea sa-i dau lui Matti,nu are febra dar ami cam stranuta si tuseste,nu e o tuse adevarata,o seamana a prosteala (el mai facea si inainte din astea din cauza salivei)dar de data asta cred ca il incearca o raceala ptr ca aseara a tusit si-n somn.I-am dat niste Panadol 2,5 ml si vreo 4 pic de Ambroxol.As vrea sa-i dau un pic de sirop din mugur de brad,dar nu stiu daca e ok (eu m-am gandit ca fiind natural n-ar avea ce sa-i faca rau).
Va rog astept raspuns urgent!Multumesc.
N-am citit nik decat putin de pe pagina asta.
Sandra nu te intrista,am fost noi destul,important e ca acum suntem un grup strans,unit,au revenit si fete care nu scriau de mult si asta e un mare castig.Important e ca vorbim despre copii si problemele noastre si ne putem da o mana de ajutor fie ea si virtuala.
Revin.
Io mami de Matteo
Cosi Cresco
www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito
pufymic spune:
bucuriile!
va multumesc din suflet fetelor pentru urarile de ieri!
Sunteti scumpe toate!
Lili mirosul ala de prajituri sigur n-a fost de la mine ca nu am facut nimic!E prima data cand e ziua mea si nu fac pregatiri....pur si simplu n-am avut chef de nimic....suntem f suparati cu totii fiindca tatal lui Ovi e grav bolnav....speram din suflet sa se termine cu bine...
Eu
alexutza_26 spune:
Sephora - eu i-am dat la 3 luni cand a tusit vreo sapt destul de nasol..STODAL, e natural si bine acceptat!Acum sa vedem ce ice si MamiLili care e in domeniu....
Pufy - insanatosire grabnica socrului!!!!Si poate iti iei revansa cu tortu si prajiturelele acu pe 17 cand face Nicholas 6 luni!!!![]()
Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
ramomar spune:
xandruta, alexutza, roxanae, Marina, lexi, flavia 

lexi, ma rog la Doamne Doamne sa fie Maria bine. off, prin cate trece o mama pana isi vede copilul mare.
pufy, multa sanatate socrului si tu capul sus. Ce e cu stare asta de moleseala pe capul tau, tu care erai piperul odiseei si ne ademeneai cu retetele tale care mai de care!
uite un
mare de la noi sa treaca!
mami fericita de
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
matahut spune:
Lakioana, acum ti-am vazut si eu Bucuria...O scumpete, buna de Miss intr-adevar
. SI eu ma bucur ca se umplu albumasele de poze frumoase (nici nu ar avea cum altfel)
Pufy, of, imi pare tare rau. Sper ca socrul tau sa se faca bine repede si tu sa fi din nou in forma (
)
Eu tocmai ma pregateam de plimbare (combinata cu cumparaturi ca nu am nimic in frigider si as vrea sa pap ceva la pranz totusi....
), dar Maruca a avut alte planuri. Si cand o apuca jalea de somn, nici ca o mai pot pacali. Trebuie bagata repede tzitzi (zis si Mos Ene) si gata... Asa nu imi convine ca nu mai vrea sa doarma decat la tzitzi. Nu am invatat-o asa, altadata adormea fara probleme la ea in patut, ce e drept, cu suzi. Acum...mi-o scuipa in fata si varsa niste lacrimi...
E, mai e putin si ne facem mari, un an, doi ![]()
V-am vazut pozele cu bebeii adormiti pe burtica. Vreau si eu!!!!!!!!!! Cat am incercat sa o invat pe Maruca sa doarma asa, dar nu vrea si pace. A dormit acum vreo 3 luni de cateva ori si a dormit foarte bine si luuuuuuuuuuuuuung, dar de atunci cum o intorc, chiar daca e adormit, hop pe coate 
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)