Bucurii de sept-oct 2006 (49)
Raspunsuri - Pagina 28
alexutza_26 spune:
Marina - sper din tot sufletul sa nu fie nimic cu el...desi acum este treaz si cu chef de vorbaaaa
..Cred (sper)ca azi n-o sa mai doarma....Imi pare tare rau ca te chinui in continuare cu Maruca, dar se va face ea o data mare.....uite de la noi un
si o 
Lexi - stiu ca e usor de zis..greu de facut..dar nu mai baga in seama toate cate le auzi, si nu mai face comparatii...ca nu ajungi nicaieri...asteapta (grea asteptare1!!!) pana mergeti sambata la doctor..si atunci vei vedea exact ce va zice.....si ce analize daca e cazu'..trebuie sa facetiMulta putere si rabdare iti doresc!!!

de
Maria Cornelia (20.09.2006)
microbu spune:
Fetelor, am aflat intamplator ca grupul nostru s-a "spart"...si mi-au dat lacrimile. Am lipsit aproape 2luni si va regasesc in numar foarte mic. CE S-A INTAMPLAT ??? Ma simt asa aiurea, ca picata din cer. 
Si am citit intr-un capitol din urma de-un mesaj anonim iarasi ??? Cand s-a produs schimbarea asta? Eu unde am fooooost?
Sunt asa trista, credeam ca ne intelegem bine toate, ca avem un subiect comun si sincer nu-mi mai vine sa scriu nici aici nici dincolo....
Parca mi-a luat cineva jucaria, m-am trezit si nu mai era acolo...
Sandra
gargaritza
GETY spune:
Ramomar, asa-s astia din zodia Gemeni.
LA MULTI ANI! PATRICIA MARIA, DARIA ELENA, SOPHIA ADINA si lui TEODOR, pentru 6 lunisoare si TOREI pentru 5 lunisoare. Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi!
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Hai, Sandrutza, credeam ca eu sunt singura care pish ochii repede. Pupici de la noi, sa-ti revii.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Eu am lasat din mana aspiratorul, ca s-a culcat Maria. Merg la sora-mea la o susoteala. Fara tigara.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
microbu spune:
Mi se pare aiurea. Ce sa fac, sunt o plangacioasa ?!
Mie nu-mi plac "divorturile", abia am scapat de unul real...si vestea asta m-a daramat.
Sandra
gargaritza
GETY spune:
Sandra, ca ai scapat de ala real este de o mie, ce zic eu, de un milion de ori mai important decat ce s-a intamplat aici.
Eu ma veselesc ca acusi implinesc bebelinele noastre 5 luni. Uraaaaaa!
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
microbu spune:
quote:Doamne ce repede cresc fetele astea
Originally posted by GETY
Sandra, ca ai scapat de ala real este de o mie, ce zic eu, de un milion de ori mai important decat ce s-a intamplat aici.
Eu ma veselesc ca acusi implinesc bebelinele noastre 5 luni. Uraaaaaa!
!
bucuriilor nascute in 6 !!! 
Sandra
gargaritza
xandrutza_76 spune:
lexi, multa sanatate mariei!!!
alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi