Prichindei martie - aprilie 2005 (120) 2 ANI !!!

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Desi am o tona de treburi, n-am rezistat sa nu vad pozele cu Brien Foarte frumoase!! Brien, o incantare, mami si tati degajand frumusete si caldura, cadouri minunate si atmosfera pe masura
Daria, am vazut si scaunelul de care ziceai, sa-l foloseasca sanatos si sa faca, calatorii minunate in el! Dar sa stii ca ma indoiesc foarte tare ca-l va folosi pana la 11 ani... a probat si Mariuca unul cand l-am achizitionat pe Graco si era cam inghesuita, ea fiind fetita si avand doar 6 ani.

Mamacita ce mai faci? Cum te mai simti? Cum mai doarme Alex? Multi -ici!

Sa ma si plang putin... de ieri am ramas perpedes.. masina noastra a fost pocnita din lateral de remorca unui camion... plina cu stalpi de beton ... si sifonata zdravan ... e in service acum. Si noi pietoni, tare neplacut e. Avem Casco, e vina camionagiului, nu e vorba de bani, dar o sa dureze reparatul. Si chiar vroiam s-o vindem sa ne luam alta... in fine, bine ca n-a patit nimeni nimic.

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta_t spune:

La Multi ani Eva si George ! Sa cresteti frumosi si isteti 1000 ani !

Mai, da' mie tot nu-mi vine sa cred ca intram la categoria 2 anisori. Si la cresa lui Mihai se tot sarbatoresc, asa ca Mihai mai nou ne spune ca are 2 ani. A invatat sa-si spuna numele complet : "Toma 'hai", dar apoi da detalii de genul "Toma buni biu" - adica pe buni din Sibiu o cheama tot Toma.

Simonela, ai dreptate cu pauza, dar eu sunt genul care nu se poate opri decat cand pica lata, si doar de ieri simt ca mi-e greu sa ma deplasez, si pe jos si-n masina. Si zau ca la servici mi-e mai usor decat acasa, unde m-apuca facutul curateniei ... de primavara. Sau colindatul prin magazine. Si daca maine zice dr ca totul este bine, de miercurea viitoare chiar ca intru-n concediu, asa ca tot apuc vreo 10 zile sa ma odihnesc. Si de ieri i-am cerut lui maica-mea sa faca pe taxi-ul sa mi-l aduca pe Mihai de la cresa.

Ieri am semnat si actele la banca pentru un credit, asa ca am plecat mai repede de la lucru sa caut gresie si faianta, macar asa o prima filtrare, apoi o sa ma duc cu Vali sa decidem si sa facem si comanda. Cam asta mai trebuie neaparat sa fac pana nasc, restul mai poate sa astepte.

Daria, las' ca-i mai bine ca-i place la gradi. Sa stii ca nici Mihai nu se lasa usor despartit de cresa. Dar incerc sa-l tentez cu o plimbare si pana la urma il conving.
Iar ca Brien nu-ti sare in brate, poate e sigur ca poate conta pe disponibilitatea ta in orice moment. Mihai mi-a sarit o singura data in brate si asta a fost atunci cand am facut o schimbare minora in program si a fost ingrijorat ca n-am aparut eu ci altcineva dupa el. La fel cu pupicul de noapte buna, imi spune in fata ca nu-mi da (dar pe-un ton smecheros). In schimb dupa Vali e innebunit, dar il si vede mai putin.

Numele de Andrei este destul de sigur. Dar cum Mihai mai are un prenume, vrem nu vrem, mai cautam inca unul si pentru Andruska. Eu am propus Sorin, dar fara a avea o fixatie pe acest nume. Vali mi-a propus aseara Calin si parca mi-a placut mai mult.
Acum am alta problema: am o carte cu nume si personalitatea lor. Nu stiu cat sa ma incred in asta, dar mi-a placut ce-am citit pentru Mihai, si i se potrivesc destul de multe. Ce scrie la Andrei nu prea mi-a placut. Vali-mi zice ca mai tine si de educatie si de genetica, nu doar de Nostradamus.
Daca vreti sa va dati cu "parerea-n cap" la alesul numelui, cam astea-s conditiile:
- un nume de sfant, dar nu gen Vasile, Gheorghe, si sa nu fie in preajma zilei de nastere (sa poata chefui omul macar de 2 ori pe an)
- sa nu fie neaparat la moda (desi acum in martie-aprilie stiu o gramada care au ales Andrei - inclusiv Andrei Bogdan care era o optiune si s-a adjudecat deja de 2 cunostinte )
- sa nu fie neaparat un nume identic cu al parintilor sau bunicilor
- si ar mai fi o lista de cateva nume pe care le tai din start ca le asociez cu persoane antipatice
- am prefera nume romanesti

La noi e o primavara superba, cand simt soarele cum ma invaluieste, mi se face un chef nebun-nebun de impins caruciorul prin parc. M-ar tenta sa iesim chiar si-n week-end cu Mihai undeva in afara orasului, poate mergem sa vada veveritele. Abia atept sa-l tin si pe Andruska in brate. Si sper sa fie baiatul lui mama, ca tata are deja unul .

Dana 36+ si Mihai (20.04.2005)
http://community.webshots.com/user/danuta_t

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenduta2003 spune:

La multi ani, Eva si George!! Sa cresteti mari si frumosi, sa inseninati vietile parintilor vostri, sa fiti fericiti si impliniti.

Ligia multumim mult pentru complimente. Voi de ce nu aveti poze? As fi vrut sa-l mai vad pe Raducu.

Rrox, ati avut noroc ca nu ati patit ceva, se pare ca accidentul a fost destul de serios. Sau nu erati in masina?
Chiar azi discutam cu Mihai pe tema masinii, in sensul ca ne-am obisnuit foarte tare cu ea si ne-ar fi greu sa ne descurcam fara. In Bucuresti imi inchipui ca-i si mai greu.

Danuta, ce mari v-ati facut, mai ai foarte putin si-l vei avea in brate pe Andrei. V-ati cumparat alt apartament, mai mare? Parca spuneai ca aveti 2 camere si vroiati altul, daca tin bine minte.

Daria, m-a amuzat ce-ai povestit despre Brien, cum isi doreste el, de dimineata, sa ajunga mai repede la gradi; ma bucur ca-i place asa de mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonela spune:

Danuta, asa da, acum parca te recunosc in ultimul mesaj , pari mai vesela si mai relaxata, intr-o dispozitie mai buna! sa o tii tot asa! Referitor la nume: mie imi place Andrei si Alexandru si Bogdan si Ovidiu. Toate sunt foarte folosite, sunt la moda, dar parca sunt mai rare decit MATEI,DAVID SI LUCA - mie astea mi se par cel mai numeroase in ultmii ani (de ex. acum un an am stat si m-am gindit ca eu cunosc vreo 7-8 Matei mici) ceea ce nu inseamna ca e rau sa fie asa sau ca nu-mi place sau ca as avea eu ceva cu numele astea, Doamne fereste, sper sa nu ma intelegeti gresit, era doar o constatare ...Intre Sorin si Calin, eu as prefera Sorin, dar "de gustibus"... Eu ma gindesc si la George, in memoria tatlui meu, care a fost Gheorghe, daca vom avea si noi un baietel... Stefan, Cristian nu va plac? Sincera sa fiu nu mi-am amintit ca pe Mihai al tau il cheama si Cosmin, cind ai zis de doua nume, m-am dus repede la listuta sa ma lamuresc! Si mie imi vine un dor de bebe mic, cind vad ca vine primavara, mi-e dor de plimbarea cu caruciorul in parc...Speram si noi sa vina barza cit de curind (desi cel mai curind ar fi in decembrie, dar nu-i bai!)Pupici baietilor voinici

Rrox, imi pare rau de accidentul vostru...Bine ca nu s-a intimplat ceva mai grav, adica sa fi fost voi implicati! "Rabdare si tutun" in asteptarea masinii reparate, sa vina cit mai curind in stare buna!

Raresionut, voi ce mai faceti? Mamacita cum esti?

Laura, multa sanatate lui George! Ana , e mai bine Victor?

Simona si Andrada(28.04.2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Si ei au dreptul la viata. Semneaza si tu:
http://babyklapperomania.cabanova.ro/

Cristina & Elise-Stefania
-----------------------------------------------------------
Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

LA MULTI ANI Eva !!!!
sa cresti mare sanatoasa si voioasa , sa ai parte numai de bucurii si impliniri in viata si sa te bucuri pe deplin de tot ce este mai frumos in lume si in viata alaturi de parintii tai minunati si de fratiorul tau Victor ..Ana flo] sa iti traiasca printesa ..sa fi sanatoasa si fericta alturi de ea si de famila ta

LA MULTI ANI George !!!!

sa cresti mare sanatos si voios , sa ai parte numai de bucurii si impliniri in viata si sa te bucuri pe deplin de tot ce este mai frumos in lume si in viata alaturi de parintii tai si de samburel .Simonnete
sa iti traiasca baiatu si sa te bucuri de el impreuna cu familia pup]

Gabrianah si Danutza

Imi cer scuze ca am am intrat asa de tarziu ..voi ati fost niste azi ..la noi e o vreme supebaaaaa si Benny sta mai toata ziua afara in curtea din spate ( nu e prea mare dar e ) si se dezbraca ..asa ca tre sa stau tot timpul cu ochii pe el ..dezbrcatul ca dezbracatul ca sunt obisnuita ..dar se descalta si merge descult pe betonul rece

laura ...multaaaaa sanatate lui George ..si tie putere si rabdare sa treceti si peste asta

danutza ...eu la Sebi eram atat de nehotarata ca i-am pus copilului 3 prenume ...Sebastian Ionut Emanuel ...ca sa nu fiu singura in familie cu 3 nume ..Imi pace Andrei ..am un var Andrei cand era mic era o frumusete de copil ..acum nu stiu ca nu l-am mai vazut de aniiiiii buni ...Eu tot fac galerie sa stiti ca ma gandesc la voi ..

Rrox capul sus ..pieptul afara ... sincer in astfel de cazuri nici nu stiu ce sa spun ...si noi suntem perpedes ...dar noi tre sa ne judecam sa ne luam masina inapoi ...ne-a confiscat-o politia de frontiera ptr ca noul domiciliu este in olanda si masina ramasese inregistrata in belgia(idiotenii de legi si aici de parca nu ar fi fost acelasi proprietar si pe talon si in buletin ) ...asta e unde nu e cap vai de picioare ( in cazul nostru) ..sper sa dureze cat mai putin reparatia si fara prea multi nervi

Gata plec ca a adormit Dezbracatu' si am o multime de lucruri de facut ...va pup pe toate si va doresc o seara si o zi frumoasa

----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu'(02.03.05) si Spiderman (16.01.98)

Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu

Mergi la inceput

cristina esti o dulce ..mamicile de martie aprilie 2005 au fost primele care au semnat-o..si le multumesc si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

LA MULTI ANI Eva,sa fii o domnisoara gratioasa,sensibila si sanatoasa!

Daria,am petrecut alaturi de voi,am savurat fiecare poza,cu sarbatoritul cel dulce pe care-l pup din nou,cu parintii cei asortati si la propriu si la figuratsi cu invitatii degajati!Sa stapaneasca Brien sanatos multitudinea de cadouri!E fantastic cu vorbaria si sociabilitatea lui,dar are de la cine mosteni;eu,de exemplu,asa inabordabila cum ma stiti,m-am zburlit asta-seara,cand in magazin o tanara ii propunea fetitei ei,ceva mai mari ca Alexut,sa-l ia de mana sa se plimbe"mai incolo"[ca ea avea de vizionat pantofi].Asa ca...mostenirea,bat-o vina!

rrox,sar'mana de intrebare,si tie simonela,ma simt muuult mai bine,au inceput sa dispara din greturile aale permanente,ma simt parca mai om...si la fel de indragostita de Alexutu'meu!Vineri mergem la control de 16s,poate ne zice ceva si de sex...Nu ard de nerabdare,dar curioasa sunt
rrox,groaznic accident,bine ca sunteti ok;nu stiu ce se intamapla primavara asta,dar numai de-astea aud la cunostinte.Sa va apere DD!
Apropos de problema danutei cu datul capsorului de tavanul masinii,mai pateam si noi,dar eu l-am invatat pe Alex sa ma ajute cu urcatul,asa ca jumate se cocoata el,jumate primeste un branci de la mine.
danuta,n-ai ptr.ce sa-mi multumesti,ma bucur ca i-a placut si lui Mihai povestea cu usita,doar de-asta suntem aici,sa ne dam idei si sfaturi...Ma si gandeam,cand a zis Mihai ca doarme cu bb,cam cum va reactiona si iubitorul meu Alexut.Si noi suntem in criza de nume,Alexandru era singur si unic candidat,pe cand acum,ceata totala

Alex a inceput sa-si dea drumul la vorbit,spune multe cuvinte trunchiate,eu ,tati si bona le intelegem;citeste litere mari de tipar:A,E,I,O,B,S,Z si L.Arata pe degetele 1,2,3 si 4,are ceva contra lui cinci,dar exprima corect verbal si gestic numarul de obiecte indicate.Este cand iubitor de te topeste cu dovezile de afectiune,in special pe mine,care am ramas preferata,cand hotarat si imperativ atunci cand doreste ceva.In general insa cadem de acord.

V-as mai povesti,dar maine am treaba ca la nebuni+zi de cabinet,asa ca fug la nani[a,si canta "nani,nani,mama,tata",ca doar e puiul mamii si al lui tati].
Noapte buna!

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta_t spune:

Mamacita, pai daca Alexut urca pe jumate singurel, inseamna ca ai masina curata. A noastra nu e foarte des curata, garajul este cerul liber, asa ca evit sa-l las sa atinga masina, desi isi mai scapa cate o manuta .

Mamacita, Andruzza, poate aveti sanse de-o fetita. Din statistica personala facuta pe cunostintele mele, din mai este sezon de fetite (am deja 3 din 3).

La Multi anisori Bianca, sa-ti fie plina viata de bucurii si intelepciune ! An-k, sa-ti traiasca printesa si sa-ti umple sufletul si casa doar cu bucurii.

Ma duc si eu repede la nani, ca parca imi da tarcoale, sa profit sa-l mai prind pe Mos Ene, pana vine iar repriza de holbat ochii in tavan .

Dana 36+ si Mihai (20.04.2005)
http://community.webshots.com/user/danuta_t

Mergi la inceput

LA MULTI ANI Bianca !!!!
sa cresti mare sanatoasa si voioasa , sa ai parte numai de bucurii si impliniri in viata si sa te bucuri pe deplin de tot ce este mai frumos in lume si in viata alaturi de parintii tai minunati ..An-k sa iti traiasca printesa ..sa fi sanatoasa si fericta alturi de ea si de Hugo si cine stie poate primeste si mami cadoul mult asteptat -un pui

Gabrianah si Danutza

Mergi la inceput