Prichindei martie - aprilie 2005 (120) 2 ANI !!!
Raspunsuri - Pagina 21
dariaevelin spune:
Danutza ,draga de tine....dseja 37 saptamani....Cum zboara vremea!!!
Oare Gabrianah e bine? Cred c-a nascut deja,abia astept vesti
andiracum spuneam si ieri,tocmai i-am achizitionat lui Brien un scaun de la maxi-cosi pana la 12 ani(36 kg).E de acela de care-ti spunea Danutza,compus din inaltator si scaun de bb.E ergonomic,spatarul se inclina in mai multe unghiuri,se intinde chiar la orizontala asta in cazul in care se face oprire si intiznzi copilul pe bancheta sa doarma comod.Si, cel mai important,protectia capului e perfecta.Lateralele sunt fffffffffffffffff stranse(exact cum au scaunele romer)si partea de sustinere a capului se ajusteaza(ridica) pe masura ce copilul creste.
toate astea ti le-am scris in ideea in care oiptezi pentru a-i cumpara irinei alt scaun,pentru etapa urmatoare,iar nati sa-l primeasca pe actualul fotoliu al irinei.
zuzufrumoasa surpriza facuta de sot.sa aveti o vacanta frumoasa si odihnitoare si sa iei carnetul!Din pacate....de manare nu stiu ce sa-ti spun.Eu n-am idee cum sa-l opresc pe brien din mancat
Poze frumoase cu noi
foto si filmulete dragute
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
dariaevelin spune:
laura imi pare extrem de rau ca George e bolnavior!Ce-a zis dr?Sanatate va dorim si multui pupici de la noi!
danutza na,ce chestie!Nu ma gandeam ca vor scoate dermalinul din farmacii.Noi am spalat primele luni(2)cu dermalin,apoi am trecut pe detergent normal.Brien n-a avut probleme. Evident ,depinde de copil.
Sa inteleg ca micutul Andrei nu va fi Andrei???
Care-i totusi obtiunea urmatoare?
niccel mic ce faceti??????De ce nu mai scrieti macar ceva???Sunteti bine?Sper sa nu aveti probleme ci doar o absenta benevola
Poze frumoase cu noi
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
dariaevelin spune:
prima zi de gradi a decurs exact cum ma asteptam.L-am dus,l-am pupat,l-am lasat. Fara nici o urma de plans,carait,regret.Sa bucurat c-a ajuns,s-a asezat la masutza si a inceput sa interactioneze cu copiii.
A stat cuminte si la activitati,a invatat un cantecel(nu-l stie tot de unul singur dar ajutat il canta),n-a avut stare sa stea la lectia de observare(a desenat in timpul asta),s-a jucat cu plastilina si-a fost teribil de incantat.
A servit singur ciorbita de legume cu pui si mazare cu piept de pui. Am uitat sa-i duc babetiza si a s-a murdarit. Noroc ca i-am dus bluzita de schimb.
La 12.30 m-am dus dupa el, a zambit (abia schitat) cand m-a vazut,a spus "acasa!" dar s-a intors la copii
. Si si-a vazut de joaca. Cu chiu cu vai l-am imbracat(el tot calarind copiii aflati deja in patut pt somnul de amiaza).
Astazi dimineatza, la prima ora inainte sa deschida ochii,asa,pe orbecaite striga "pisi si caca si-a gadi!" Adica se cerea la WC (stie ca asta-i conditia de mers la gradi) ca sa plece odata la copii!
Poze frumoase cu noi
ionela_r spune:
dariaevelin,ce bine ca i-a placut piticului la gradi.
Si noi o pregatim pe Dora. I-am luat un ruxacel cu iepuras, ii pun acolo sticla cu apa,o jucarie si un mar. Merge la tatal meu sii spune :tataiii dodo gadi.
Este foarte incantata ca merge la copii, dr o vrea si pe "suzi". I-am spus ca nu ne primeste cu "suzi" si arata cu degetul nu nu suzi.
ninocikap tot asa greu ne este fara Dora.
Pupici 
Ionela si
Dora
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
AVEM POZE NOI
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/album?.dir=68b8re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
coco spune:
Daria -
ca se cere la wc! Lenesul meu nu mai spune ca a facut- trebuie sa-l controlez! Bravo lui Brien!
Carmendutza- da
- pseudonimul era evident dc il vedeai pe Rares!
Danutza- sap. 37, vineee si al 2-lea bebe, ce frumos!
Ligia- da, au scapat de stresul asta, eu calare
pe probleme, dc nu mi le fac singura lumea ma lasa in pace 
simonela spune:
LA MULTI ANI, EVA MARIA!! LA MULTI ANI, GEORGE ALEXANDRU!!

SA CRESTETI MARI SI FRUMOSI, SA FITI FOARTE SANATOSI SI SA AVETI PARTE NUMAI DE BUCURII!!
Ana, sa-ti traiasca fetita si sa te bucuri de amindoi copilasii!
Ati sarbatorit week-endl-ul asta? Bafta la intoarcerea la serviciu si sa fie bine cu bona!!
Pupici! 
Danuta, tare mi-a placut cum ai povestit despre Mihai si bebe, cum il asteapatra el sa iasa din burtica pe "usita"
Parca se simte tot mai mult si in tonul tau ca nu mai ai rabdare pina se intimpla minunea...iti tin pumnii sa fie bine!
La ce nume va ginditi pentru "bebe", nu ne zici si noua, ca poate ne dam si noi "cu parerea-n cap"??!?
Eu zic ca poate ar trebui s-o lasi mai moale cu condusul masinii si sa intri si-n concediu, sa apuci sa te mai odihnesti putin...
Daria, am vazut pozele de la ziua lui Brien, e foarte fain pustiul vostru si i-a crescut parul, e mortal!! Tot nu-mi revin cind vad cit e de cuminte si ascultator, si cum se joaca el frumos cu toate jucariile si cu varul lui...Il pup tare pe obrajori!
Iar la gradi va fi o mica vedeta, sunt sigura!!
Sa ne mai povestesti!!
Simona si Andrada(28.04.2005)
Pozele noastre
raresionut spune:
La multi ani Vlad, Eva si George!
Sa creseti mari si plini de caldura ptr parintii vostri.
Alina
si printul Rares
Pozele noastre
Cand un somnambul merge pe acoperis.....nu-l trezi...se poate prabusi!
rrox3 spune:
La multi ani Vlad!!!
Scuze pentru intarziere
La multi ani Eva!!
La multi ani George!! 
Sa cresteti mari, frumosi si destepti
, sa fiti norocosi, sanatosi si iubiti! 
Andira Asa cum stii Ioana are un scaun Vector. E absolut OK, il foloseste de la 6 saptamani si sunt convinsa ca-l va folosi pana pe la 4 ani. Sta foarte bine in el. Singura problema e husa care contine plastic, vara trebuie sa-l acopar cu un scutec de bumbac. Am si un scaun 9-36 kg. de la Graco, se poate folosi si doar ca inaltator, asta e al Mariucai. Nu merge la piticoti de 2 ani, nu stau bine in el. Pentru Mariuca e excelent. Ce te sfatuiesc e sa te duci cu Irina sa probezi orice ai vrea sa iei, iar pe Nati so instalezi fara retineri in scaun gen Vector. Nu am problema Danutei, desi mergem cu Solenza care are plafonul foarte jos, Ioana intra la fix.
Multi
frumoaselor tale.
Daria felicitari lui Brien pentru gradi!

Ligia cauta pe net (in engleza) despre tantrums si gasesti suficient material didactic pentru tati.
Raducului!
Scuze, am citit din 2 in 2, incerc sa revin mai pe seara.
tuturor!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
rrox3 spune:
Laura Multa sanatate!
Ce a zis medicul? Daca acum o saptamana a avut o viroza, poate fi o suprainfectare bacteriana. Cred ca-i cazul de analize.
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi