Piticodromul de sept-oct 2005 (172)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

off-topic s-a facut ora sa plec acasa si eu stateam linistita la munca asteptand sa se intunece hi hi hi...

Intrebare: la ce marimi de body at ajuns voi? Si de care/ de unde cumparati?
Multumiri anticipate !

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Incerc sa tin pasul cu voi ,dar de cind a dat caldura si s-a marit putin ziua mi-e din ce in ce mai greu .

Cu Tudu ies de 2 ori afara , la prinz si dupa ora 4 cind iese Mihnea de la gradi .Pe la 18-18,30 ne retragem si noi spre casa , desi ei ar mai vrea sa stea .

Fetelor , va cer sfatul intr-o anumita problema la care deja simt ca nu mai fac fata si ca nu mai gasesc solutii .De multe ori m-am plins ca Tudu e foarte nervos si reactioneaza foarte urit in asemenea situatii ,face adevarate crize de isterie cu trintit pe jos , urlat etc. In casa mi-e usor sa il ignor sau chiar sa il "pedepsesc" ducindu-l in alta camera si lasindu-l acolo pina se linisteste .Aseara am crezut ca innebunesc si eu pe linga el ,se enerva din absolut orice si incepea sa urle .Era nevoie doar de o privire mai serioasa catre el ,ca lua deja singur drumul spre dormitor .Cel mai greu e cind iesim in parc .Azi de ex. s-a suparat ca l-am scos dintr-un magazin si s-a pus in genunchi ,apoi s-a culcat pe burta si dadea din picioare si voia sa se dea si cu capul de asfalt .In momentul asta l-am ridicat pt ca deja devenea periculoasa situatia .Nu voiam sa ajung cu el acasa cu vinatai in frunte .Nu de alta , dar abia i-a trecut ultima .Si a fost destul de serioasa .Umflat si vinat in mijlocul fruntii de ziceai ca semana cu vreun personaj din Star Trek,chiar ajunsesem sa ii spunem "Klingonianul".Si asta nu ar fi totul .Pe linga faptul ca urla , se izbeste pe jos ,pisca pina iti dau lacrimile si mai nou loveste cu palma .Nu va mai spun ce ii face lui Mihnea cind se cearta de la jucarii .L-am surprins odata sarind cu miinile in gitul lui .Va spun ca am ramas socata de-a dreptul .

Deja am inceput sa imi fac probleme cum va reactiona cu cel mic

In toate situatiile astea de criza are si momente care te fac sa zimbesti sau chiar sa rizi .Il loveste pe Mihnea ,si daca cel mare incepe sa plinga se duce singur in dormitor ,apoi iese incet de acolo si se uita la noi de dupa un perete .Bineinteles ca ne facem ca nu il vedem .Daca nu ii spunem nimic inainteaza si trece pe linga noi si se uita cu coada ochiului la mine sau la tati .Incepe sa se joace linistit parca nu s-a intimplat nimic ,pina gaseste iar un motiv sa urle si tot asa .

GABI25+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Cu Lenorul Sensitive nu mi-ati spus daca voi folositi si daca gasiti.

Eu ii fac baie tot la 2 zile si de fiecare data ii dau pijama curata. Acuma parca mi se pare cam des sa ii tot schimb pijamalele. Ca tricou de corp ii dau in fiecare zi altu, ca in ala mai transpira, dar in pijama, nu. Voi cat de des le dati pijama noua, tot asa?

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=31" target="_blank">aici ne puteti vota poza "VIN2"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Eu o tin pe Alexia in casa in pijamaluta.O schimb in fiecare seara inainte de culcare.
Eu pun Lenor obisnuit cand ii spal lucrurile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

codrutza, nu stiu de Lenor sensitive...si ii pun pijama noua dupa fiecare baie... dar ma gandeam si eu ca e cam des, ca de-acum e mare si cat o sa mai schimbam pijamaua in fiecare seara...

Gabi, pe tine ce te ingrijoreaza? ca are crize sau ca se loveste si ca loveste la randul lui? sau ambele? face lucrurile astea de multa vreme? la gradi face la fel?
dupa ce greseste, cand spui ca vine incetisor si daca nu ii spuneti nimic continua sa se joace, poate ar trebui poate sa marcati momentul revenirii, cu scuze...sau altceva. Sa il laudati ca isi cere scuze, atunci cand e cuminte, vesel, haios sa ii spuneti ca va place cum se poarta ... Nu imi dau seama cat si ce vorbeste el....nu stiu, sunt niste idei...sa vina psihologul de serviciu!

eu zic ca e bine ca il ignori cand face crize, si acasa si afara, pe cat posibil... ma gandesc cu groaza ca ne asteapta si pe noi momentul asta...

poate e doar o faza trecatoare. Sunt si eu curioasa ce spun fetele despre asta...

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Buna sara!
Ilinca se uita la Veronica si pana la ora de baitza si pana se coc lasagnele mele, am zis sa "socializez" si eu oleaca.

Gabi, cand Ilinca are asemenea izbucniri nervoase generate de frustrare (frustrarea ca nu-i iese ceea ce face din prima, ca noi nu ne executam prompt la comanda ei etc) incercam sa o ignoram pana se calmeaza. Cand are tentative de a se da cu curu de pamant in magazine ori de a se tavali pe jos urland, pur si simplu eu sau taica-sau o luam sub brat pe laterala (fiindca altfel loveste cu picioarele) si o scoatem la aer sau la masina pana se linisteste.

Bianca, inteleg ca de acum de la un an jumate incolo incepe perioada marilor frustrari si a nervilor, perioada in care ne incearca noua rabdarea si fortzeaza limitele. Dar trece si asta. Si cica e un fleac fata de pubertate si preadolescenta

Mergi la inceput

Noi nu-i mai schimbam pijamaua in fiecare seara, ci cam la 3 zile. Body-ul il schimbam zilnic si dimineata si seara. Dimineata fiindca mai transpira peste noapte, seara dupa baita punem body curat.

Am rezolvat dilema cu vestimentatia de primavara la cresa: i-am dus pantalonasi subtirei de interior iar educatoarele s-au jurat ca au sa-i schimbe cu salopeta mai groasa cand o scot in curte.

Mergi la inceput

Intrebare: parca am auzit ca anul asta trecem la ora de vara sambata care vine iar la ora de iarna la sfarsitul lui noiembrie abia; asa sa fie oare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Ina eu nu am auzit, ia sa dam un googalit.

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=31" target="_blank">aici ne puteti vota poza "VIN2"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Seara buna!

Codruta noi folosim numai balsam sano de mullta vreme asa ca nu stiu de lenor.

Vlad face baita in fiecare seara, macar dush si pijamale altele in fiecare seara, da deh, masa sta acasa si toata ziua spala si calca, nu sunt un bun exemplu pentru voi

Gabi si Vladi se manifesta la fel din pacate, mie mi se urca sangele incap, acasa il las sa se dea cu fundul de pamant, se intinde pe burta pe jos si urla, dar afara ........ deja ne stie cartierul, daca nu ii fak pe plak e vai de noi, la fel ca Ina procedez si eu il iau la subrat si il duk cat mai departe de lokul "dorit".

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput