Piticodromul de sept-oct 2005 (172)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Am scris mai demult ca va dau detalii despre metoda pedagogica de la cresa Ilincai. Se pare ca este adaptarea metodei folosite de Laszlo Polgar pentru a-si educa cele trei fete(dintre care o fata Judith Polgar este printre cele mai bune sahiste din lume) dar si de a preda sahul.
Copiii ar fi antrenati, cica, sa invete sa descopere singuri mediul si sa ia singuri decizii in ceea ce-i priveste, pentru a deveni autonomi cat mai devreme.
No' inca n-am descoperit unde studii precise despre metoda asta, dar nu ma las!

Edit: mai stii, poate ajung sa-i spun Ilinca sahista in loc de Ilinca Budinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Ina, mai povesteste tu mult ca pun pariu ca isi pune toata lumea plozii pe avion si ii trimite la cresa Ilincai....mai ca l=as pune si eu la posta pe andrei in conditiile astea...

Pupici

Meme, mami de Andrei (01.10.2005) si AnaMaria (15.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

quote:
Originally posted by Meme1

, mai povesteste tu mult ca pun pariu ca isi pune toata lumea plozii pe avion si ii trimite la cresa Ilincai....mai ca l=as pune si eu la posta pe andrei in conditiile astea...

Pupici

Da-i puneti cu plicul in mana, da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Pe noi nu ne-a afectat discutia de vineri , l-am scos afara imbracat ca de obicei. Era un vant caldut, i-am pus geaca subtire. Sambata a facut pentru prima oara in viata lui febra, i-a trecut cu paracetamol, noaptea a dormit bustean. Duminica a fost vesel ca de obicei, fara febra, dar i-au aparut niste bubite rosii. Azi am fost la doctor care mi-a zis ca a avut o infectie virala (probabil virus luat din aerul cald de afara), corpul a dovedit-o, iar bubitele sunt efect al febrei.
Am fost convinsa de la inceput ca n-a facut febra din cauza dezbracatului, ci a ceva din aer.

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Ina, sa stii ca m-am bagat si eu la subiectul cu mancarica pentru copii....sper ca nu te superi...

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gavrilia spune:

Of! de azi am inceput intarcarea! Eu am optat pentru intarcarea brusca...dar nu ma mai pot opri din plans...pe casian l-am adormit in brate cu mana lui pe sanul meu...era asa de scump!

Ce-mi veni sa-l intarc oare? ...voi credeti ca e bine cum procedez? Nu doarme legat nici 2 ore pe noapte, rar cand se intampla asta. de aceea am optat...una din cauze. Cea de a doua ar fi ca am discopatie si ma doare rau spatele.... Si cea de a treia si nu ultima ar fi ca mai vreau un bebe si vad ca pana acum nu s-a intamplatnimic .

Of! ce ma sfatuiti? sunt asa de suparata!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Inca o data la fete

La noi in casa acum tinem pe 21-22 grade. Am iesit azi afara si erau 9 grade. I-am dat o caciulita subtire, iar dupa vreo 15 minute mi-a cerut "ushile"=manusile. Ne-a fost cam frigutz.
Cam ciudat aparatul ala, dar daca a nimerit atatea..... Cat a costat consultatia? Si eu vazut Teo, super dragutza
La noi tot fetele predomina, ba mai mult, sotul a fost crescut intre gagici: mama, buni, sora, matusa

Gavrilia, succes cu intarcatul, eu zic acuma sa te ti tare
Dilpodocus, ii place la Luca BE?
Mihaela, succes pentru bb 2 sa fie fetita.
Innaa si Irina, sanatate multa

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=31" target="_blank">aici ne puteti vota poza "VIN2"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gavrilia spune:

Multumesc Codruta. Incerc sa ma linistesc. Insa am niste pitici pe creier care nu ma lasa in pace, desi casian a adormit la loc in brate in nici 2 minute, si inca doarme de o ora de atunci.

Sper sa nu am noaptea alba, oricum daca stau si ma gandesc mai des de o ora nu ma poate trezi nu? .

Uneori ma trezea si din sfert in sfert de ora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

Gavrilia nu stiu ce sfat sa iti dau referitor la alaptat/intarcat pentru ca eu nu am alaptat decat doua zile, poate fetele care au intarcat de curand te pot ajuta.

Vreau sa ne inscriem de pe acum pe lista de la targul Kidex care va fi in perioada 27-29 aprilie. Cu siguranta o sa venim noi la tati atunci sa distram copilul.

Tocmai veni Noelia de afara si trasa direct la mine la calculator si imi sari in brate. Avea manutele reci asa ca ii suflam aer cald pe manute si ea schimba mana si zicea "asta!" o mananc!!

Mami si Buburuza lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Gavrilia, trebuie sa te ti tare si noptile care urmeaza, poate va fi rapid intarcatul. Eu ma pregatesc sa stau cateva nopti sa o obisnuiesc sa doarma la ea in camera, dar inca nu-mi iau inima in dinti.

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=31" target="_blank">aici ne puteti vota poza "VIN2"

Mergi la inceput