Piticodromul de sept-oct 2005 (172)
Raspunsuri - Pagina 17
oaana spune:
buna mamicutelor ce mai faceti?
andreea sanatate Mariei si pupic de la Iosua sa-i treaca...cam aiurea cu vremea asta caci atunci cand pleci de acasa e cald si apoi in oras bate un vant,si uneori nici eu nu stiu cum sa-l imbrac...sa- stii ca-i dau bluzita de la tine si ii sta super in ea...cred ca si Mariei la fel.
legat de aparatul acela,nu mai stiu cine a scris,este si aici la noi in oras,a facut mama mea si ia zis toate bolile de pe lume,dar cand a mers la Buc si le-a aratat si la medic a zis ca nu e valabil aparatul ,ci e un nou mod de a face bani si de a stresa mamele,asa ca nu te mai gandi,fa-i niste analize la sange si gata...mai ales geardia care se descpopera mai greu,auzi tu sa stie ea ca sunt acolo...fii optimista si nu te ingrijora.
sanatate copilasilor bolnaviori,eu nu prea stiu ce s-a mai intamplat caci trebuie sa citesc din urma..
oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005)bb 16+
[url=http://new.photos.yahoo.com/oanavpopa/albums/]iosua[/url]http://new.photos.yahoo.com/oanavpopa/albums/
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
mihaela_specht spune:
meme la mine nu iese data pana in 9
is din 28.
vorbeati despre bebe2 ,fetele care ati avut baiat prima data cum ati reusit pe bebe 2
fetita.vreau reteta. as vrea si eu inca un bebe dar sa fie fata ![]()

![]()
![]()
locca spune:
hihi, si eu vreau reteta asta, dar din pacate numai Meme ne poate da un hint, restul de mamici sunt la reloaded.
chiar, Anto ce mai face?
Ruxandra cu
aka Matei (13 sep. 2005)
b_irina_c spune:
Deci mai sunt si alti mamosi sau tatosi
, atat ca al meu e mai categoric
.
Diplodocus eu zic ca e normal, dar nu vreau sa ajunga exagerat. Visez un copil independent, desi e placut si cand e mamos
. Succes cu vizita la Cluj, sper sa vii cu vesti bune.
Cge eu cred ca sotul e mai rabdator ca mine... In rest asa e, avem multe in comun
. Sanatate multa!
Norina ciudata lista... Sanatate multa Teodorei, care e super dulce
.
Cat despre mancare/bautura rece mi mi-a spus mai demult cineva (nu mai tin minte exact cine si in ce context, poate am citit...) ca e bine ca temperatura mancarii sa fie apropiata de cea a corpului. Asa stomacul o proceseaza mai bine nefiind obligat sa o si incalzesca. Acum dca am auzit/citit o tampenie... scriu in consecinta...
Mie oricum nu-mi place nimic rece din frigider
. Si pe caldurile cele mai mari beau apa "temparata".
Ina am admirat-o pe Ilinca
. Delicioasa!!!!
Acum am zburat la sofat
.
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
Meme1 spune:
Pai 2+8=10 si 1+0 = 1
se aduna pana iese pana in cifra 9......
Cat despre reteta de a face fetita dupa baiat, habar n-am...eu nu stiu inca cum am reusit sa il fac pe bebe 1 baiat, avand in vedere ca la mine in familie sunt numai fete: mama doua fete, sora-mea doua fete.....eu am spart traditia....
Pupici
Meme, mami de Andrei (01.10.2005) si AnaMaria (15.10.2006)
Meme1 spune:
Pai mai Irina la asa performante ai ajuns??? deja ZBORI la sofat???? pe cand si avionul in concluzie???? 
Pupici
Meme, mami de Andrei (01.10.2005) si AnaMaria (15.10.2006)
mihaela_specht spune:
ai dreptate meme cu adunatu un pic de logica si iese:P
la noi in familie si fete si baieti dar cred ca mai multi baieti asta inseamna ca putine sanse la o domisoara.asa as vrea si eu sa cumpar rochite sa impletesc codite,asa imi plac fetitele cu scutec si fustita scurta.
andreeeea spune:
Norina, nu cred! Teo sigur n-are nimic din ce-am citit pe lista aia paranormala; si in poze e asa de frumusica!
Eu zic sa-i faci analize... O sa fie bine! Sanatate! 
Si Maria e fascinata de carti! Cele cu animale au fost primele, acum e la stadiul imaginilor din povesti, dar cea mai "folosita" e una in care copiii fac diferite activitati (se spala, mananca, se pregatesc de culcare, isi curata dintii etc) si, desigur, ii imita intr-un mod foarte simpatic.
Andreea, mami de MARIA (5 oct 2005)
innaa spune:
deci NU MAI POT !!
salutare! mai intai.
sunt racita bocna. nu mai pot sa respir deloc...am nasul intepenit si niciun coldrex, nurofen, picatura nazala sau sirop decongestiv nu isi mai face efectul
.
imi e foarte teama ca o sa ia si Noelia virusul dar nu am ce sa fac...eu sunt cea care trebuie sa stea cu ea 24 din 24 asa ca ..incerc sa nu o mai pup sau sa suflu cumva spre ea dar parca asta ar face vre-o diferenta.
baba mea a fost sambata(eu am ales-o) si a fost o zi tare frumoasa.
am fost si noi sambata cu fata prin parc si fara caciula si intr-adevar am vazut o gramada de copii roboti cu fulare peste gurita cand afara era un soare atat de frumos. Nu am facut poze si imi pare rau ca tare frumos a fost.
Am vazut-o si eu pe Teodora care deja e fana bikini
si care nu pare bolnavioara...din contra e un copil chiar grasut si cu pofta de viata, zambareata si tarrrre frumusica. Asa ca Norina da fuga la alt doctor sa te linistesti pt ca in 3 minute nu poti afla atatea. Si cat au costat cele 3 minute?
Ina dar la voi la cresa nu sunt halatute-rochita pentru copii? Stiu ca in Spania copii la cresa/gradinita stateau imbracati cu niste halatele tare haioase gen rochita care aveau ca scop si protejarea hainutelor (daca mai colorau sau papau murdareau halatelul nu hainutele)
Mami si
Buburuza lui mami
country girl spune:
Nu, Innaa, nu au nici un fel de uniforma, probabil tot din cauza metodei pedagocice de a le dezvolta independenta si a le sublinia personalitatea ![]()
Dar nici murdara pe haine nu vine acasa. ma rog, pe pantaloni cand iese afara, eventual.
Am sa discut cu educatoarele astazi si vad cum e mai bine sa procedam in viitor.