Mamici de septembrie - octombrie 2007 (10)
Raspunsuri - Pagina 24
mihailescu teodora spune:
Cred ca secretiile sunt f normale la femeile
!
Si eu ma confrunt cu asa ceva,fara protejslipul zilnic,nu stiu ce m-as face!![]()

Ce-i drept eu imi pun si 4 utrogestane/zi intravaginal,asa ca s-ar putea sa le am amplificate!
Despre greturi,nu stiu,m-am confruntat de putine ori cu ele,insa f greu gasesc vreun aliment pe care sa-l maninc cu reala placere si sa ma si satur!Maninc cite putin din ce mi se pare mie apetisant!
Cit despre sani
,sunt betoooon si f durerosi!
Noapte buna si ne vedem maine!

Teodora
8 +
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
lilirusu spune:
Fetelor,astazi am facut o noua ecografie si diagnosticul este acelasi.Am o translucenta peste 5 care indica malformatie genetica.Vineri imi face amniocenteza sa vedem ce malformatie are fatul si apoi intrerupere de sarcina.Cu parere de rau si durere psihica parasesc odiseea si va rog stergeti-ma de pe lista.Sarcini usoare si copii sanatosi tuturor gravidutelor.
danielle02 spune:
lili, 
imi pare tare rau iubita.sper sa revii cat mai curand la odisee!
danielle
10+
http://bd.lilypie.com/yaSIO.png
pozici
aniast72 spune:
mihailescu_teodora, iti impartasesc bucuria...stiu cum e. Primeste urarile mele de "La multi ani!" cu intarziere si cu scuzele de rigoare. Cred ca ati petrecut bine.
Roxana_G, eu asa i-am zis, programare pt echo morfo-fetala...si mi-a facut o groaza de masuratori, din capsor pana in picioare. Echo a durat 20 min...de fapt am 20 min inregistrate pe CD timp in care masura incontinuu...facuta la 13 sapt si 6 zile, deci de trim 1.
lilirusu, sunt alaturi de tine. Sa-ti dea DD forta multa sa treci peste asta si te asteptam la Odisee cat de curand. Incearca sa faci toate testele posibile sa vezi cum de ai ajuns la acest diagnostic...
Andreea
14+ cu 
Sabina spune:
Lili.....

Ma rog pt voi.
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Berarpiri spune:
Buna mamicutelor!
Am citit ca saptamanile se calculeaza din prima zi a U.M.Atunci nu mai stiu cate saptamani am
.O sa-mi zica la prima eco,peste 19 zile.Eu calculam saptamanile de la ziua conceptiei.
KARIN,eu sper sa nu ma mai tina greturile mai mult de o luna,ca sincer,nu mai stiu ce sa fac.In casa e rau,ca as iesi(ar trebui sa ma plimb,ca nu fac miscare deloc),daca ies,simt mirosuri si
.In rest,durerile de spate ma omoara,cateodata am impresia ca se rupe spatele.Stiu ca e si din cauza mea,ca nu fac miscare,o sa incerc sa remediez situatia.
TEODORA ma bucur pentru tine ca ti-ai vazut comoara.Cand ma gandesc cat mai este pana merg si eu la eco...
nu mai am rabdare.Mi se pare ca nu mai trece timpul,cred ca si din cauza starilor pe care le am.
berarpiri
8+
berarpiri
Berarpiri spune:
Buna mamicutelor!
Am citit ca saptamanile se calculeaza din prima zi a U.M.Atunci nu mai stiu cate saptamani am
.O sa-mi zica la prima eco,peste 19 zile.Eu calculam saptamanile de la ziua conceptiei.
KARIN,eu sper sa nu ma mai tina greturile mai mult de o luna,ca sincer,nu mai stiu ce sa fac.In casa e rau,ca as iesi(ar trebui sa ma plimb,ca nu fac miscare deloc),daca ies,simt mirosuri si
.In rest,durerile de spate ma omoara,cateodata am impresia ca se rupe spatele.Stiu ca e si din cauza mea,ca nu fac miscare,o sa incerc sa remediez situatia.
TEODORA ma bucur pentru tine ca ti-ai vazut comoara.Cand ma gandesc cat mai este pana merg si eu la eco...
nu mai am rabdare.Mi se pare ca nu mai trece timpul,cred ca si din cauza starilor pe care le am.
LILI imi pare rau pentru tine.Curaj,si sa auzim numai de bine!
berarpiri
8+
berarpiri
aniast72 spune:
Roxana_G, acum am frunzarit putin forumul si am gasit subiectul ecografie vs morfologie, din care am realizat ca am facut chiar echo morfo fetala pt ca mi-a masurat atat bebelusul cat si placenta, colul, IR artera ombilicala si IR artere uterine, am auzit si bataile inimii la Doppler...
Sa fi fost 150 RON ca era 1 martie si a facut reducere? Nu cred... Cu cateva zile inainte a facut echo morfo-fetala tot la Iosup la Fortis si Lachione care are gemeni si a costat-o 250 RON (pt ca erau gemeni si s-au masurat amandoi)
Tare as vrea sa inteleg...dar pana atunci ma bucur ca am platit doar atat. 
Andreea
14+ cu 
Roxali spune:
Lili
Au aparut si la mine de vreo saptamana
greturile
...sanii in continuare beton...de sex poate sa vorbesc ca de facut nici gand.
Nana mult noroc la eco.
Berarpini obstretica de la USl mi-a calculat ptr eco pe 28 martie, adik as fi in sapt a 11a...pana atunci am de facut analizele.Tu ai facut ceva?
toate gravidutele
7+
Ali