Nou stil de viata (131)
Raspunsuri - Pagina 29
oLo spune:
quote:
Originally posted by andre_ea
Please, dati-mi si mie listuta pe PM!
te duci pe prima pagina, dai reply with quote la prima postare. faci copy, deschizi un nou subiect, si dai paste. stergi informatziile inutile si gata!!!
Puskin
oLo spune:
inni tare m-ai distrat: tu intrebi, tu raspunzi 

echipa de smarald: DORDIA-Nastad-oLo-Liris
adelapop spune:
unde gasesc si eu dieta scarsdale??? sunt curioasa in ce consta
eu sunt inca racita si urasc ca nu pot manca salate (imi irita gatul
) sau mi se pare????
oricum ceva bun schimbat la mine ar fi faptul ca am inceput sa fac sport: abdomene si
3km pe zi
cum vi se pare.??? o fi putin ca ii fac in prox 5 minute
ideea este ca am inceput sa fac efort fizic si intr-adevar zicea mamaica-dulce ca slabesti mai bine cu dieta stricta
fetelor lasati depresia ca a venit primavara si trebuie sa ne focalizam intreaga atentie asupra dietelor ca sa fim mumoase
in maxim 2-3 luni
eu imi doresc sa reusesc sa slabesc macar 1 kg pe saptamana
in stilul asta as scapa de surplus cam in 3 luni si-un pic
daca as reusi as fi cea mai fericita
adelapop spune:
refeitor la ce a scris inni pot sa spun ca am murit de 

fetelor stiu ca am mai intrebat dar nu am gasit raspunsurile: cum se primesc voturile in dreptul subiectului (stelutele?)
quote:
Originally posted by inni
Mancam....ca e dupa raport si o sa avem timp pana joia viitoare sa-i dam josMamicaDulce
Puskin
Inni
Sigrid26
Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> My sweet little baby girl
adelapop spune:
hopes cum faci legumele mexicane???
o sacosa de fructe numesti tu 4 fructe????

pai eu cand tineam disociata imi luam la servici chiar o sacosa de fructe - ca sa nu mor de foame 

oLo spune:
chestiile astea mexicane, sunt intr-adevar tare bune la regim
. aseara am luat thon à la mexicaine. Cum am facut cina cu diverse preparate de peste (icre, peste marinat si thon à la mexicaine) mi-am facut o tartina cu acest thon. Bine ca n-am dat fetelor sa guste. eu am reusit sa iau o gura ca pe urma am baut 1 l de apa si tot imi ardea gura
. n-am mai putut manca nimic pe urma (noroc ca bagasem niste salata verde la ghiozdan inainte). I-am pasat tartina sotzului ca tot ii plac lucrurile pimentate 
echipa de smarald: DORDIA-Nastad-oLo-Liris
puskin spune:
Neata frumoaselor,
Multumesc mult pentru urari
, va doresc si voua, din suflet, sa realizati ceea ce va doriti. 
Eu mi-am inceput ziua bine, am primit un ceas foarte frumos de la sotz.
Carmen, deci te gandesti zilnic la mine cand te ia pofta de interzise...
. Nu am gatit nimic special,mi-am facut doar tort cu fructoza, ca diseara vreau sa ies in oras
( voi manca desigur conform Monti, probabil niste peste sau fructe de mare ca mi-e pofta).
Mamica Dulce, nu renunt la Monti, dar as vrea sa dau cateva kg jos mai repede nitel, deci de luni tin Scarsdale Montificat pentru 2 saptamani dupa care revin la Monti. Si ma gandesc sa mai bag cate 1-2 saptamani de Scarsdale din cand in cand.
Pup toate fetele frumoase si ambitioase! 
Ruxandra
mamica dulce-puskin-inni-sigrid26
Hopes spune:
adela sunt 2 mere de alea mari si 2 portocale la fel de mari, si am vazut ca mi-au umplut punga, ce-i drept nici punga nu era asa mare.
na, azi mi-e greata de la nesimtirea de aseara...asa ca nici pe alea nu le-am mancat.![]()
legumele mexicane le iau din metro din alea congelate, le fierb cu putina sare si piper si 2 linguri de ulei de masline
Hopes
Tzuni spune:
La Multi Ani, Puskin!
sa fii fericita, iubita si cat de slaba vrei tu!
Mephala, nu, am tinut si tin postul doar dintr-un singur punct de vedere!
Stii tu care...
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Zuzilici - ZisaCami - Miag - Tzuni 

MamicaDulce