Nou stil de viata (131)
Raspunsuri - Pagina 28
Claudelu spune:
Neata!
Aveti o viteza naucitoare si nu reusesc sa ma tin dupa voi 
Dis de dimineata am avut (pe mail) o discutie mai aprinsa cu al meu manajer care are un stil deosebit
In loc sa tina cu noi, sa ne ajute, bla bla bla mai rau ne incurca si ne aduce fel si fel de acuze nefondate
Frumos mi-am inceput ziua 
Sa nu va suparati pe mine ca dau din an in pasti pe aici, dar n-am timp nici sa suflu 
Maine vin cu raportu 
Va pup! 
Nou stil de viata

Cookie-
Alma-
Ina-
Claudelu
cornelia_laura spune:
Acum, on-topic: merg in continuare cu regimul Scarsdale dar fac mici modificari in ceea ce priveste tipul de carne sau inversez cina cu pranzul. Dar nu ma ating de dulce(si nici nu mai simt nevoia dupa aproape 3 sapt), fainoase, sucuri, grasimi de orice fel
. Abia maine pt raport ma mai cantaresc si sunt curioasa de rezultat.Mi-am luat de la plafar si un ceai pt dezintoxicarea organismului de la Favisan(Favidetox) si imi place ca l-au facut pliculete acum si nici nu-i rau la gust. Eu in afara de asta mai beau tot de la Favisan ceai de slabit 2 cani pe zi si ceai pentru sistemul glandular 2 cani pe zi. Si ma simt tare bine asa.
Cornelia, mamica lui
Eduard(21.06.2004) si a lui
Eric(13.07.2006)
www.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard-inima de leu
Poze noi
Adrianafedorca-An-k-Deea-Cornelia
www.TickerFactory.com/weight-loss/wfcAKbn/" target="_blank">
Nou stil de viata
andre_ea spune:
Ruxandra!
Iti doresc sanatate, fericire si sa ajungi cat mai repede la silueta dorita!
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Lamaitele: Andre_ea-Ileana-Olim-DianaR
andre_ea spune:
De azi e Zuzi plecata?
Please, dati-mi si mie listuta pe PM!
Dupa o saptamana de Scarsdale ma pot lauda doar cu -1.800kg. Dar am avut mai multe abateri mai mari sau mai mici (praji, banana aseara, putin ulei in salate si cateva nuci), plus rushii pe cap.
Apropo de prescurtari, de cate ori scrieti ca faceti bici, eu citesc 
.
Hai fetelor, iesiti din starea asta. Ati vazut ce primavara frumoasa e afara? Au inverzit si inmugurit copacii, e tare frumos!
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Lamaitele: Andre_ea-Ileana-Olim-DianaR
inni spune:
quote:
Originally posted by mamica dulce
Inni? ce pronostic ai pentru raport?
Nu-ti dau pronosticul...iti spun chiar rezultatul. M-am cantarit si ieri si azi. 1 KIL.
adrianafedorca spune:

RUXANDRA

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Michael Levine
Adrianafedorca - An-k - Deea - Cornelia
http://diaet.abnehmen-forum.com/diet/tickerd/showimg-1noteP_1sternP_67_60_52_abs.png
Hopes spune:
Neata fetele!!
La multi ani Ruxandra
Carmen...e interesanta cega aia, o sa caut si eu ca sunt fan peste
Ptr. Tzuni clar nu e o tentatie
(stai linistita Tzuni ca tin la glume si-mi plac)
Si acum sa marturisesc fara regrete (asa cum zicea Mephala). Ptr. sotul meu aseara a fost 8 martie, asa ca aseara mi-am primit cadoul, m-a scos la restaurant si m-am spurcat cu o inghetata si mai mult si o felie de pizza.
Darrr mi-au cam dat pe nas, ca azi ma simt detul de rau, asa cam am o sacosa de fructe si niste rosii... deci cam asta va fi meniul meu azi:
2 mere
2 porto
2rosii
si diseara legume mexicane
Hopes
adrianafedorca spune:
neata
si eu astept cu nerabdare ziua de maine s avad rezultatele, oricum m-am cantarit si ieri si azi si prea spectaculoase nu-s si zau ca nu am pus gura pe nik...cred ca de cand fac sport s-au umflat muskii pe mine si atarna greu![]()
![]()
oricum ma tin in continuare de sport si regim si sper sa se duca cateva kg
si o zi frumoasa va doresc
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Michael Levine
Adrianafedorca - An-k - Deea - Cornelia
http://diaet.abnehmen-forum.com/diet/tickerd/showimg-1noteP_1sternP_67_60_52_abs.png