Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (164)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Bianca, Bee probabil ca aveti dreptate. Nu mai stiu ce sa zic.
Bianca dr. homeopat, e un dr. normal, doar ca are facute cursuri de homeopatie.

Chestia e ca bubitele i-au aparut acum, dupa ce i-am dat antibioticul. se poate sa fi facut Marco o alergie la el. asa ca eu sa continui sa il dau si el sa se umple tot? ziceti si voi.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Mai Irina, frumos baiatul tau...foarte frumos , mie imi place cu par mai lung, l-ai tuns? Unde e poza cu Mario tuns, sa-ti dau si eu una din asta ..
Giova, si eu zic ca au fetele dreptate, vara trecuta i-am dat la sfatul unei alte pediatre decat a ei, antibiotic pt rosu in gat, fara puroi, bleaga de mine, dar i l-am dat 5 zile (Ospen), ca stiam de faza cu rezistenta la antibiotice. Si nu vroiam, dar toata familia..da-i, da-i ca cine stie ce se intampla..rahat ca dupa cele 5 zile era la fel de rosie in gat si i-a trecut de la sine. frumosului si sa scape repede de boala! E bun calciul pt iritatii pe piele...
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alin@ spune:

Giova, sanatate lui Marcolino!

Alina, mami de Ayan(13.01.2006)

Poze cu noi

www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru

"IT'S ALL ABOUT THE ATTITUDE"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Giova...nu stiu ce sa zic...sincer. Esti 100 % ca de la antibiotic? Poate ca de la biotics...cine stie...Sau de la mancare ceva..
Faci cum crezi tu
Eu am plecat la faculta. Deseara vin socrii si imi iau copii pana duminica Le-am promis ca ii las si apoi am spus ca plecam si acum cum nu mai plecam...ii las.
O zi frumoasa tutror.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Bianca tu faci supa pt Dani pt o saptamana?
Eu maxim 2 zile ii dau dintr-o supica.In general incerc sa-i fac in fiecare zi altceva.La ce facultate esti?
Giova pupici lui Marco sa se faca bine, si eu am stiam ca trebuie sa-i dai antibiotic 5 zile daca tot ai inceput.Eu asa as face .In general ma feresc sa-i dau antibiotic.Buna ideea cu oscilo si calcareea.
Irina unde sunt poze cu Mario tuns?
Astery parca tu ii dadeai pt dinti calendula si beladona.Ce dilutie era?/

Anca si Andrei(13.02.2006)

Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Giova 5 zile de antibiotic daca tot l-ai inceput..asta e..off...si Bia cind a avut, inainte de ziua ei, ceva viral s-a umplut de bubite pe spate si burtica cam la 3 zile de la febra..si tot in 3 zile i-au trecut bubitele...i-am dat doar cu pudra mentolata..eu personal cred ca asta are si Marco...exact ce a avut Bia!

Bia nazdravana
poze noi
www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Anca si eu tot 2 zile ii dau o mincare!

Bia nazdravana
poze noi
www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

I-oi mai da 2 zile de antibiotic...of cine m-a pus sa-i dau....
Cata dr. a zis ca e un fel de febra dcelor 3 zile. Nu am mai auzit de asa ceva.
Bianca sper sa nu fie de la antibiotic, habar n-am. asta m-am gandit eu acasa. Dr. nu a zis asa ceva.
Vroiati sa plecati la Sebes fara copii?
Ingrid calcarea cica i se potriveste lui: ca e blond, cu carnita moale, ca i se potriveste caracterului. exact asta i-a prescris si dr. din Alba. daca 2 dr. zic ca asta i se potriveste, atunci asa o fi.
Acina, Astery ii da Belladonna si chamomilla, nu mai stiu ce dilutie, dar de 3x/zi, cate 5 bilute din fiecare.
Astery cum mai e Razvanel?

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Eu lui Matei ii fac mancare zilnic, sau cel mult pentru 2 zile.
Niciodata pentru mai multe zile.
Giova, si eu la fel stiam de antibiotic : minim 5 zile;
Dar eu cand i-am dat lui Matei antibiotic (ospamox) a trebuit sa il intrerup dupa 2 zile pentru ca mi-a facut candida intestinala de la antibiotic.
Acum vezi si tu cum te hotararsti

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alin@ spune:

Si eu tot pe doua zile ii fac mancare.

Alina, mami de Ayan(13.01.2006)

Poze cu noi

www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru

"IT'S ALL ABOUT THE ATTITUDE"

Mergi la inceput