Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (164)
Raspunsuri - Pagina 11
monica70 spune:
Am ajuns acasa,Diana doarme si merg si eu imediat la nani --ploua nasol e vreme de somnic!
L-am vazut pe MARIO in ultimele poze Alina vad ca nu te lasi
Hai ca fug la nani si revin mai incolo!
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
toanca spune:
Biancas da nu e cam mult si ficatei si peste in aceeasi mancare?
Intreb nu dati cu rosii....
Noi mancam un Danonino gigantino o data si daca ar fi dupa el ar mai vrea
Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2
Giova spune:
dupa ce am scris mesajul l-am imbracat, am vb. la dr. aia buna la care vroiam sa merg si cu el la cabinet.
L-am scos si pe tati dintr-o sedinta importanta sa ne duca....of, of.
A trebuit sa le explic tot, ce tratament si cum i-am dat.
Concluzia: nu are puroi la gat, avea dreptate Bee.e viral.
Bubitele e un fel de dermatita atopica. Nu e grav, intrerup tratamentul cu antibiotic si trecem pe homeopatie: calcareea carbonica de 2 ori pe sapt. si o doza de oscillococinum/sapt.
Copilul e ok, pot sa-l duc la cresa. Dar il mai tin putin sa-i dispara de pe fata bubitele. cica dispar cu calcareea.
si dr. asta, la fel ca cea din Alba, ca in homeopatie totul se rezolva in timp si pas cu pas.
Mi-a zis ca daca-i dau calcareea e buna si pt. imunizare pt. cresa.
Bai fetele eu ii dadeam lapte asa:
200 ml Dorna si 4 masuri de formula cu apa. ajungeam cam 300 ml lapte in total.
Nu-i dadeam Dorna si formula nedizolvata.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
Biancas spune:
Toanca nu e mult pt ca eu nu ii fac mancarea doar pt o zi. felul doi il fac pe cateva zile , 2 portii le pastrez la frigider si restul le congelez. Cand vreau sa ii dau sa manance le scot, le bag in cuptorul cu microunde, il pun pe 2.5 minute si gata masa.
Supa ii fac si pe o sapt, dar deobicei am doua feluri si alternez ca si cu felul doi.
Din macarea de azi probabil vor iesi 3 portii..inca nu stiu exact si ar veni 1 ficat la o masa+ putin peste..ceea ce nu e mult.
Imi place sa ii gatesc pe mai multe zile pt ca astfel pot sa pun mai multe cantitativ in mancare. El cum mananca maxim 120 felul doi iti dai seama ce as pune...un sfert de morcov, un pic de carne, un sfert de patrunjel si gata..ca s-a facut gramajul.
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006
Biancas spune:
Giova...imi permit sa iti dau un sfat si sper sa nu te superi pe mine.
Ar trebui sa te hotarasti in legutura cu medicii. Adica...ori il duci la medic de medicina generala, ori la medic homeopat. Nu cred ca e indicat sa il duci la 2 medici deodata, si mai ales ca sunt medicini total diferite. Parerea mea.
A doua...nu e bine sa intrerupi tratamentul cu antibiotice pt ca ar putea sa iti faca rezistenta la el si apoi va fi apa de ploaie acel trament. Un antibiotic se da minim 4-5 zile, doza minima recomandata e de 5 zile, depinde cat de tare e medicamentul.Avand in vedere ca ospeximul nu e asha tare cred ca ar trebui sa il dai 5 zile. Iar e pararea mea si daca gresesc..mea culpa.
Poate e posibil sa ii fi trecut puroiul in gat. oricum ceva a avut din moment ce era cum era...in 3 zile putea sa isi revina..
Eu o singura data am facut prostia sa il duc la 2 medici deodata ( si erau medici de medicina generala) si am zis ca prostia asta nu o mai fac. Unul mi-a zis ca are bronsita, altul mi-a zis ca are rinofaringita. Era azi vara si medicul meu era in concediu. Unul dintre ei mi-a spus ca lui Dani ii vor iesii incisivii laterali de sus (era cam umflat)si incisivii i-au iesit la 11 luni.
Cati medici atatea pareri. Eu m-am convins.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006
Biancas spune:
Pt ce e Oscilococinum? Am vazut reclama la Tv ca cica ar fi pt raceala si gripa...
Dar de ce se da saptamanal???
Giova spune:
Bianca draga in primul rand nu are puroi in gat. de ce sa bag antibiotic in el? si asta s-a vazut ca nu mi-a facut febra decat o data miercuri 38, 2 .
In al 2-lea rand eu l-am dus la dr. mea de fam. marti, care e si pediatra, dar la care nu am apelat decat pt. vaccinuri. eu in alte probleme il duceam la dr. la care am fost si azi, care este si homeopata.
medicii homeopatii nu sunt diferiti de astialalati.
ei sunt tot pediatri, dar au facut cursul de homeopatie.
Nu ma supar, normal, dar eu cred in instinctul de mama, si cred in dr. la care am fost azi.
oscillococcinum e pt. a preveni raceala, gripa.
Antibiotic i-am dat 3 zile, nu stiu de ce sa-i mai dau, daca copilul nu are puroi.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
Biancas spune:
Giova, nu ti-am spus-o cu rautate sau ca eu stiu de toate. pur si simplu asha stiu ca trebuie dat un antibiotic, minim 4 zile ca sa nu faca rezistenta organismul. Normal ca medicii homeopati au o facultate, doar ca nu cred ca bolile se trateaza cu medicamente din farmacie, ei cred ca se rezolva cu medicamente de ale lor (asta spus asha babeste sa inteleaga toata lumea)
Eu ma pregatesc sa merg la facultate..azi am doar 2 ore.
Bee spune:
Buna fetele.
Giova, daca instinctul tau de mama n-a functionat din prima si i-ai dat totusi antibiotic, fa treaba pana la capat si da-i 5 zile chiar daca nu are copilul nimic. Altfel, toti eventualii microbi/bacterii pe care ii are copilul in organism vor dezvolta rezistenta la antibioticul respectiv. SI cand o sa aiba cu adevarat nevoie de antibiotic, o sa fie ineficient. Desi, eu nu-s doctor si doctorul ti-a recomandat sa-l intrerupi. DAr si prima oara, alt doctor ti-a zis ca are puroi in gat, nu avea, i-ai dat antibiotic............... Sorry. lui Marcolino.
In ton cu discutiile fata mea papa la pranz orez cu ficat.
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
Biancas spune:
Bee, ma bucur ca ma sustii in privinta antibioticului.
Stii ce ma mira? Ca totusi un medic...indiferent de care e , nu stie ca un antibiotic nu se intrerupe dupa 3 zile. Ciudat.
Giova, faci cum vrei, normal ca instinctul tau de mama stie mai bine, eu doar mi-am permis sa iti dau un sfat.