Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (20)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare

Am fost la plimbare vreo 3 ore azice bine a fost

Porumbita80-inca nu i-am dat cereale,dar o sa incepem de luni cred felicitari pt dinte la noi inca nu a iesit

Tema zilei:-1.Noua ne-a zis ca in martie vine alocatia si indemnizatia
2.Si mie imi cadea f tare parul cu pumnul,acum fac tratament cu fiole revalid,samponul si balsamul tot revalid,acum imi cade mai putin

Dianocica-eu spal absolut tot ce cumpar si jucariile de plus le spal la masinacele care canta le sterg cu servetele antibacteriene

Kokorina-multi multi o sa treaca si o sa fie bine

Bambolettade Antonia-Gabriela (1 noiembrie 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1 luna 2luna 3luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
botez Antonia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Site Fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

apropo de povestea [dandusei cu hainutzele ramase mici va propun sa va uitati aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=89095&whichpage=1

_
diana (03.12.06) david 1 2 3 www.youtube.com/watch?v=qEEYWGhUS7Y" target="_blank"> f1 www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

angi_m multumim ca ne/ai pus si pe noi alaturi de ceilalti fulguleti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianca spune:

Salutare fetelor,nu am mai fost pe aici de vre-o 2 zile ca tot am fost pe la medici cu fata mai mare,cica are inceput de astm.
In rest tot e ok,azi mergem la intzelegere sau logodna,cine si cum intzelege,ne pregatim.
Alaltaeri mi-am schimbat putzin lucul.

Mariana-mamica a trei pui. Anca(15.02.1998) Vladut(12.05.1999) Alice(21.11.2006)
album
Filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

angi_m se poate sa apara si tati nostru la tatici?te rugam!e in poza cu alessia si mami.numele lui:nicu.multumim mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auras_v spune:

dandusa , mayaione si eu am suspectat-o pe Bubu de displazie de sold pentru ca pe coapsa dr are un pliu in plus ; dr pediatru mi-a spus ca Bubu e ok ,totusi am fost si la un ortoped pediatru la Medlife .Examinarea a fost aceeasi ca cea descrisa de Dandusa ,in plus labii si fese perfect simetrice , crestele iliace simetrice , mobilitate normala pt ambele picioruse . Concluzia a fost aceeasi :copilul nu are nimic, tesutul adipos este cel care da pliul suplimentar.Asimetria este un semn de alarma de obicei dar nu de certitudine asa ca , multumesc lui DD , suntem bine .
LA MULTI ANI ! pentru toti puiuti nascuti pe 1 , 2 si 3
CRINUTZA , ANTONIA ,ANA ,KARINA ,ANAMARIA, MARIA ISABELA,STEPHANIA ,ALIN, DAVIDUTZU , SOFIA si multi sa cresteti mari si sa fiti sanatosi
nu am intrat de trei zile pe aici ,petrecerile le-am pierdut dar o feliuta mica ,mica de tort si ceva sampanie se poate ?
iar acum pt ca Bubu ,Kiki la bunici iar tati a plecat la ma duc si eu sa ca am restanta aproape doua capitole

AURAANCA-ALEXANDRAsi CRISTINA-IOANA
poze ANCUTA
slide ANCA
virsta ANCA
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auras_v spune:

vroiam sa vad fulguletii dar nu pot .
e vreo problema cu site-ul sau buba e la mine ?

AURAANCA-ALEXANDRAsi CRISTINA-IOANA
poze ANCUTA
slide ANCA
virsta ANCA
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti

Mergi la inceput

Priviti ce am gasit la mamicile de ian-feb 2006

Fetelor, care dati ceai de anason la copii (sau il beti voi) - aruncati-l naibii - uite ce zice FDA (Food and Drug Administration), ca cica ar contine o neurotoxina care da convulsii, voma, tremuraturi si REM (miscari oculare rapide):

http://www.fda.gov/bbs/topics/NEWS/2003/NEW00941.html

Va scriam acum vreo 2-3 sapt cand am renuntat la ceaiurile miraculoase ...si jur ca productia mea de laptik e oki (uneori chiar si 250ml la un muls, dupa 4 ore) - la lichide nu am renuntat insa (3-4 litri/24h).

Am o prietena medic homeopat si mi-a confirmat si ea cam ce scrie prin materialele acelea. Ba mai mult, a venit de la niste cursuri de curand si m-a sunat disperata sa ma atentioneze in legatura cu ceaiul de anason si chimen pe care cu sarg il inghit... larevedere nu mai beau nici de ala.

S-a demonstrat stiitific cum ca aceste ceaiuri (chimen si anason + fenicul) sunt neurotoxice si scad in timp secretia de prolactina. Adica multdoritul nostru laptic se duce pe apa ignorantei noastre si a celor care ne recomanda remedii babesti. Singurul efect pe care il au este de a linisti mama prin efectul euforizant al uleiurilor volatile toxice.
Si mai mult decat atat pot produce si intarziere in cresterea copilului.

Asa ca vreau sa va anunt oficial ca nu mai folosesc minunate licori de anason, chimen, fenicul sau derivate...

poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
botez Antonia

Mergi la inceput

unde a-ti disparut?

Va anunt ca am mai slabit 1kg am 64 kg

poze
botez Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia-Ioana spune:

Buna fetelor !

Sunt si eu o mamica de noiembrie, desi trebuia sa fiu de ianuarie...Dar asa a vrut Doamne Doamne ca in data de 23 noiembrie sa dau nastere la 2 minunatii de fetite. Am nascut prematur la doar 30 de saptamani, fetitele au fost mititele 1450 (Daria) cu 1200 (Alexia), dar acum suntem grasane si sanatoase. Am nascut prin cezariana la ora 3.50-3.55, scor apgar 8 (Daria), respectiv 7 (Alexia), 40 cm, respectiv 37.

Sper sa ne primiti si pe noi in clubul vostru...

Multumesc si...va invitam sa ne vedeti...

Flavia de Alexia-Ioana si Daria-Maria 23.11.2006

Pozicile noastre

Mergi la inceput