Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (20)
Raspunsuri - Pagina 25
marani spune:
Buna fetelor!
La multi ani sarbatoritilor de astazi!
E o zi superba, cald si soare! Am fost in oras 2 ore si dupa ora 17.00 plecam iar cu puiul, caci incercam sa-i modificam ora de somn, ea adormea acum catva timp la 19.30, apoi si-a modificat ora devenind 18.30, ca de 2 zile sa fie 17.30, pana la 00.30, a papat si iar somn pana la 5.00. Vrem s-o culcam mai tarziu si sa vedem daca se trezeste mai tarziu de 5 dimineata.
Soare afara, dupa cum spuneam, si bbi multi cu fularul la gura, pana la ochi...nu stiu voi cum procedati pe o vreme ca asta, dar cu fularul pana la ochi eu nu sunt de acord. Si eu ii doresc puiului meu toata sanatatea din lume si fac tot ce-i posibil sa-i fie bine, insa sanatate inseamna si sa-l calesti din timp. Ana Maria nici nu stie ce-i ala fular! Mai ales cand afara e soare, cald si frumos! Evident, fiecare mamica face cum crede de cuviinta.
Cojitele de pe pielea capului trec si cu Penaten ( ulei ). Le inmoaie, si apoi se perie usor bbul pe cap. Important e sa fie curatae, caci de nu se inmultesc. Ca sa nu mai vb de estetica. Dupa baita se maseaza usor pielea capului la bb.
Spuneti-mi va rog, cum spalati/curatati jucariile din plus? Inafara de scuturat de praf. Ele nu sunt murdare ( n-a avut cine le murdari, inca )insa ma gandesc ca o data la catva timp tot trebuiesc curatate.
Mi-ati dat de gandit cu displazia de sold. Marti la control intreb pediatra.
Va doresc o zi minunata.
mamica de bubamara
dianocica spune:

bambo multumim frumos pt cadouri,
mai avem unu' verde de la dandusa de luna trecuta dar
ne a dat gata...
mutumim tuturor pt urari si ii luam si noi pe rand ca, deh, daca veneau la party, le spuneam direct.... deci,
iulia
kara
ana maria
maria
si cu un mare
sofia de aelita, am uitat ieri dar tre' sa intelegi ca eram toti cam
de la petrecerea crinutzei...
fetelor, spalati neaparat tot. eu am lucrat in confectii si de cateva ori am dat niste ture prin fabrici...de atunci mi e sila si sa probez hainele cand le cumpar... deci: materialele vin in niste baloti super jegosi care sunt lasati la relaxat pe niste hartii cate o zi-doua. adica vin 2 fete din sala si desfac balotii aia prin toata fabrica si dupa ii strang si ii lasa 2 zile in care ii mai 'afana' din cand in cand. dupa ce croiesc dau toate produsele pe linie adica aruncate prin/pe langa cutii cat timp le trag la masina. si dupa totul se calca cu un super jet de aburi care le da o fata...ca noi... si sa va spun cat praf si cata mizerie e pe jos? plus ca, daca sunt ambalate cu umeras, se pune un sac de plastic peste si direct in camion. unde, pana la destinatie, cad jumate din ele pe jos...plus ca am intrat o data intr un depozit de la un mag mare (nu dam nume) si erau toate pe jos intr o mizerie.... in aceste conditii, nu vreau sa ma gandesc la jucarii facute prin sri lanka sau mai-stiu-eu unde... care ajung direct la bb in guritza... nu sunt disperata cu curatenia, chiar din contra, dar nu las nimic nespalat prima oara ....
_
diana
(03.12.06)
david 1 2 3 www.youtube.com/watch?v=qEEYWGhUS7Y" target="_blank"> f1 www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
marani spune:
Ok, Dianocica, si cum le spal? La masina ma gandesc ca nu, caci se strica. Ori se pot decolora diverse parti ale jucariei. Cu peria, le frec, cu detergent, sapun? Cum le usuc?
mamica de bubamara
OanaCat spune:
Flore26 si la mine este aerul foarte uscat si din cauza asta are nasucul infundat.Mutumesc pentru raspuns
Relumat si bb papa mai putin de cand cu biberoanele Bfree.
Teutz 

Marani eu am spalat toate animalutele de plus la masina si nu s-au decolorat si nici nu s-au stricat.
Poze Nicole
Nicole
Oana Cat
iasmi spune:
Marani - si eu tot la masina le-am bagat si nu s-a intamplat nimic. Acum depinde si de jucarii - daca sunt mai cu pleata pot sa mai cheleasca un picut.
Mayaione - am verificat pliurile la bebe si e totul ok. Sper ca si la voi sa fie ok si sa nu ai probleme.
Fetelor voi cu ce ati tuns bebeii?
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulguleti
poze bebelina
iasmi
cu
Gabriela Bianca - 27.11.2006
Teutz spune:
Am venit si noi de la plimbarica. Nu merge nici una dintre voi la plimbare in Parcul Morarilor? Eu locuiesc chiar langa parc si ies in fiecare zi cu galushca mea.
Marani sunt perfect de acord cu tine. Si eu am vazut bebei cu aproape toata fata acoperita de fular, desi afara era soare. Noi nici macar nu avem fular si am scos-o afara de la trei saptamani. Ieri am vazut un nou nascut care, dupa ce ca era cu claia de paturici peste el in carut, mai avea pusa si o batista pe fata. De ce naiba l-a mai scos la aer? Dar face fiecare cum crede...
O zi buna tuturor!!!
Teutz
de
Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site cu fulguletii nostri
kokorina spune:
am intrat doar sa va salut,sa va spun ca mi-e dor de voi,toate mamicile si de toti fulguletii,ca noi santem bine sanatosi.......dar si ca o buna perioada te timp nu voi mai intra pe forum......din cauza unor probleme in familie......sant prea trista si de aceea nu voi putea fi prea activa pe forum....
nu va uit......
va pupam cu drag si sper sa ne "revedem" cat mai curand....kokorina,pascal si sophia.
pascal si Sophia
www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM
carla2005 spune:
quote:
Originally posted by ruxandra_sbquote:
Originally posted by carla2005
Fetelor sa ma plang si eu de site-ul reclama...super naspa...am dat comanda la ei si ne-au adus un scaun de masina care nu seamana deloc cu cel din poza si plus ca e de proasta calitate zici ca e contrafacut...la banii care i-am dat pe el gaseam in pitesti scaune mult mai ieftine si mai bune!!!
Sa nu-mi spui ca tot de 3 ursuleti e vorba !!!!!!!!!!!
Am comandat la ei un bouncer care sigur, macar daca nu e CONTRAFACUT atunci a fost REBUT la mama lui. Cusaturile sunt strambe, materialul face nu-s ce cuta, etc. Eram zapacita rau atunci, plus cu bb in bratze, de l-am acceptat asa...
Barbata-meu zice ca exagerez un pic.. da si el e de acord ca in poza de pe site arata cam altfel, si ca niste mici defecte tot are...
De acum ever-never nu mai cumpar ceva important de pe-un site romanesc, fara sa-l pipai/masor/cantaresc eu inainte. Asa, biberoane, tetine, lalala .. merge.
Oricum aveti grija, la voi e vb de scaunul de masina... ceva f serios.
3,5 luni
Are mama doi flacai.. Matei (5) siGrigore
ruxandra Da de reclama e vorba, noi am luat scaun de masina NEONATO MONZA si refuz sa cred ca asa ceva se comercializeaza in Italia sau oriunde in europa....husa are niste cusaturi zici ca e facuta de chiori...plus ca sta haita pe scaun..si eu tot ca tine eram singura acasa cand l-am primit am mai platit si curieratul in plus ca sa mi-l aduca de la masina ca imi zicea sa merg cu el sa il iau din masina si eu eram cu copilu...nu am avut chef de cearta atunci dar acu mi s-a pus pata!!!bouncer -rul vostru de la ce firma e ca doar nu o fi tot de la neonato?!!
carla2005
de
Alexandra Maria 16.11.2006botez...si altele
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=15" target="_blank">Poza Alexutei din concurs se numeste INGERAS , votezi si tu?
"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur."
dianocica spune:
se pune si am 3 luni si s turbat ? 
_
diana
(03.12.06)
david 1 2 3 www.youtube.com/watch?v=qEEYWGhUS7Y" target="_blank"> f1 www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
adinazot spune:
dar 4 luni si-s turbata...se spune?ca si la noi e valabil
KOKORINA,orice ar fii sper sa nu fie ceva rauuu...sanatate multa va doresc!!!
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 4