Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (20)
Raspunsuri - Pagina 16
dandusa spune:
ROXANICA,
de data asta am gatit... o supa de pui...si atit...,restul sandwich-uri si muuult salam de biscuiti,comanda speciala pentru A-deju...,dar va dau si voua cite o feliuta...Eu sint fana...si i-am disperat pe toti din familie...,cind aud de salam de biscuiti li se face rau...,dar eu nu ma satur niciodata...si acum am descopertit-o si pe A-deju...,alta fana...si bagam...
DIANOCICA,
daca nu-mi spui cum faci nucile caramelizate si crema de caramel...,te maninc
... si tortul...,mama...,mor l-ai descris asa misto...,ca-mi vine sa vin la tine acu'
...da' chiar le faci?Sau...,ne fraieresti?Cred ca da...,la cit de activa ai fost azi...,se pare ca esti si tu la
...aaaa,D,ieri cred ca a beut visinata,mititelul...,la cit de ametita era masa'
.n-are cum sa-si mai aduca aminte...
,daca te mai prind cu gura pe visinata...
AMT- 3 zile
,nu?
DBUNNY,
mai da' ce mumoasa este mama lui Daniel...si ce baiat mumos...,mai ,mai...
,cred ca este cel mai blond dintre fulguleti...Tare frumosi sinteti
Aaaa,cosumul de Super Man...,este marfa...
LA MULTI ANI ,sarbatoritilor de azi!!!
Virsta
Crinuta, 1, 2, 3, 4
Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea
danita spune:
salutare
-de speriat se sperie la zgomote mai puterniice
- de vre2 sapt il spal cu penaten care se pune in apa si nu mai tre altceva, practic doar cu apa aia, eu mai fol si sanosan la supliment;) e f fain penaten .
pupici
D
roxanel- multumim de questions ! 
BeBelusca
dianocica spune:
dandusa eu de fapt am tot frecat menta pe langa calculator da' daca nu s a bagat nimeni...nici io n aveam vreo idee revolutionara asa ca...am citit pe la piersicutze, bucurii... cu
...sunt varza...
toata ziua. s a lasat si alex si ne sciem de zeci de ori pe mess: ai fumat? nu.tu? nici io da' mor. si io! cam asa sta treaba..... azi cand a venit zice:ai fumat? nu,tu? nici eu. si ne ploua la amandoi in gura, se vedea ca inghitim in sec...
dar, inghetata am specificat ca e cumparata, iar tortul...i l am plasat lu' mama. ca de dimineata cand m am dus in bucatarie sa iau apa era sa mor...m a luat o pofta...si acum nu mai intru deloc in bucatarie ca o asociez numai cu fumatul...hai ca am scris un carnat...
auzi, te iei de mine ca m am
cu visinata da' parca te vad maine, iar nu mai esti in stare sa
pana acasa....
_
diana
(03.12.06)
david 1 2 3 www.youtube.com/watch?v=qEEYWGhUS7Y" target="_blank"> f1 www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
Dia1609 spune:
Dbunny, tot frumoasa ai ramas
... iar Daniel e cel mai blondutz fulguletz de pe aici .. si seamana tare cu nepotu-meu
la amandoi
bulisor, eu stiu ca elocomul e f. tare, nu cred ca e indicat pt bebei... sotul meu l-a folosit acum vreo 2 ani si aproape 1 an a tras cu rectii adverse nasoale ... el l-a folosit la nivelul urechii si pot sa-ti zic ca 1 an i s-a cojiot urechea de la el... mai bine intreaba un dermatolog, dar eu una nu l-as folosi nici pe mine, cu atat mai putin la \bb
chris, si eu, si eu ... cu astenia de primavara adica .... parca-s buimaca toata ziua si tare ametita... si as manca numai dulciuri.. si-s la cura 
Dia
de
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
dandusa spune:
quote:
Originally posted by dianocica
dandusa eu de fapt am tot frecat menta pe langa calculator da' daca nu s a bagat nimeni...nici io n aveam vreo idee revolutionara asa ca...am citit pe la piersicutze, bucurii... cu...sunt varza...
toata ziua. s a lasat si alex si ne sciem de zeci de ori pe mess: ai fumat? nu.tu? nici io da' mor. si io! cam asa sta treaba..... azi cand a venit zice:ai fumat? nu,tu? nici eu. si ne ploua la amandoi in gura, se vedea ca inghitim in sec...
dar, inghetata am specificat ca e cumparata, iar tortul...i l am plasat lu' mama. ca de dimineata cand m am dus in bucatarie sa iau apa era sa mor...m a luat o pofta...si acum nu mai intru deloc in bucatarie ca o asociez numai cu fumatul...hai ca am scris un carnat...
auzi, te iei de mine ca m amcu visinata da' parca te vad maine, iar nu mai esti in stare sa
pana acasa....
_
diana(03.12.06)
david 1 2 3 www.youtube.com/watch?v=qEEYWGhUS7Y" target="_blank"> f1 www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
Auzi...,nu ma aburi acum cu inghetata cumparata...,ai zis ca inghetata este cumparata ...,dar restul ce pui pe linga...,caramel...,caramelizate...,hai ca-mi ploua-n gura...Azi am mincat numai dulciuri,mi-a venit si CM... si asta ar cam fi motivul...si inca salivez la tortul tau si la restul...Cind pleca mama ta?Nu de alta...,dar cind va apuca sa "trageti" un fum...,mai bine v-o "trageti"...
,chiar si pe mesenger...,de cite ori de intreaba Alex ,daca ai fumat...,spune-i ca ai un orgasm...,ca sa-i fuga gindul la ceva mai tare decit fumul....
,daca este acasa...si n-ai chef...,i-o zici la fel...,da' fugi
...,asa ca ve avea scapare doar o data,ca urmatoarea data cind te va intreba..."ai fumat azi?"...,nici n-apuci sa-i spui ...,ca te-a si prinssssss
Virsta
Crinuta, 1, 2, 3, 4Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea
Donia spune:
quote:
Originally posted by anateo2004
1. se sperie cand vine sorasa langa el si tipa,cand ii dau sa suga si eu uit ca e in brate la mine si strig dupa Teo
,dar in ceneral e obisnuit cu zgomot-de noi mai avem un producator de zgomot
Am si eu o intrebare pt mamicile cu doi bb sau trei.Copii vostri vorbesc tare?Ca fimea parca e surda,frate asa vorbeste
Am uitat de motivele astea de speriat
Da, si Roxana vorbeste tare si ii spun de nenumarate ori ca nu sunt surda si ca am auzit-o de prima oara. In ritmul asta cred ca o sa surzesc, totusi.
Ralumat, sanatate multa lui David, sa se faca bine repede si sa nu-l mai doara nimic.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
dianocica spune:
quote:
Originally posted by dandusa
Auzi...,nu ma aburi acum cu inghetata cumparata...,ai zis ca inghetata este cumparata ...,dar restul ce pui pe linga...,caramel...,caramelizate...,hai ca-mi ploua-n gura...Azi am mincat numai dulciuri,mi-a venit si CM... si asta ar cam fi motivul...si inca salivez la tortul tau si la restul...Cind pleca mama ta?Nu de alta...,dar cind va apuca sa "trageti" un fum...,mai bine v-o "trageti"...,chiar si pe mesenger...,de cite ori de intreaba Alex ,daca ai fumat...,spune-i ca ai un orgasm...,ca sa-i fuga gindul la ceva mai tare decit fumul....
,daca este acasa...si n-ai chef...,i-o zici la fel...,da' fugi
...,asa ca ve avea scapare doar o data,ca urmatoarea data cind te va intreba..."ai fumat azi?"...,nici n-apuci sa-i spui ...,ca te-a si prinssssss
![]()

tu realizezi ca nu esti pe treaba ta, nu?

_
diana
(03.12.06)
anateo2004 spune:
deci sa nu mai sper ca daca mai creste mai scad din decibeli
dar cum o fi cand vorbesc doi?![]()
RUXMAX spune:
Cu ce trece dermatita seboreica (coji la bebe pe cap, grase si galbui)???
Merci!
www.photos.yahoo.com/ph//my_photos" target="_blank">pozele mele
Ruxmax cu bebe Tudor- 08.12.06
dandusa spune:
quote:
Originally posted by dianocica
tu realizezi ca nu esti pe treaba ta, nu?
_
diana(03.12.06)
Se vedeee?
Virsta
Crinuta, 1, 2, 3, 4Poze Dandusa