PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (35)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

quote:
Originally posted by Ioana81

Buna dimineata!
Sunt super happy pt ca Osama e baiat mare. De 3 nopti se culca la 22.00 si se trezeste la 7.00 dim. Se tot intoarce in somn, dar e bine ca nu se mai trezeste. Deci fetelor sperati, o sa vina si ziua voastra.
Inca asteptam dintii de sus care se incapatineaza sa iasa.

Ioana de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta Vladimir Botez

Va felicit si...va invidiez ...Bravo Osama , asta da cadou pt mami de 8 Martie !

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 25miky spune:

multumesc Anasia ,dar e tot tai ,tottttt , gropite ,ochi ,par , eu sunt in ceata ,Steve a spus ca putem sa pacalim lumea daca le spunem ca sunt ''dadaca''

quote:
Originally posted by anasia

miky25, se vad, e un scump Michael, seamana cu mami

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
Alessia la motul Biancai

miky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

quote:
Originally posted by ani_nutu

la multi ani sarbatoritilor de azi
Noi am inceput sa papam chiar bine./..piure de legume(care nu ne prea placea) dar cu carne, branzica sau galbenus e un deliciu. Papam chiar si 200 g acum, fara schimonoseli.
Cine mai papa Nan2? ce cereale le puneti in lapte? eu am incercat cele de la Nestle cu 5 fructe si se cam fac cocoloase...plus ca au un gust cam nasol.Noi am preferat cerealele de la humana...dar sunt cu lapte in elel si nu prea imi convine sa-i amestec laptele cu alt tip de lapte.

ani_nutu si Mihaita (11.08.2006)
www.onetruemedia.com/shared?p=1c45f767e5100e58aa6075&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet cu mihaita POZE www.dropshots.com/ani_nutu" target="_blank"> filmulete varsta lui Mihaita

Noi folosim si NAN2 si cereale de la Nestle...pana acum am folosim cu 3 fructe,si acum 2 zile i-am luat cu 5 cereale,sa vad daca ii plac...si au avut succes..dar nu fac cocoloase deloc ...Eu intai ii fac lapticul(210 apa si 7 cupe lapte praf) apoi ii pun 6 cupe de cereale..si e totul ok...sunt yammy...Poate pui prea multe cereale?Cate cupe pui tu?

SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic

POZE
www.dropshots.com/SARILLA" target="_blank">FILME

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

quote:

miti2004am pus poze de la ranca...
http://pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos la munte

www.onetruemedia.com/shared?p=1c45f767e5100e58aa6075&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet cu mihaita POZE www.dropshots.com/ani_nutu" target="_blank"> filmulete varsta lui Mihaita

SUPERB ! of-of, ma-mai...am intrat in POZE ca link-ul ala nu merge...

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

quote:

miti2004am pus poze de la ranca...
http://pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos la munte

nu se vad...

SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic

POZE
www.dropshots.com/SARILLA" target="_blank">FILME

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

quote:
Originally posted by 25miky

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hriscu_mihaela/album?.dir=6270re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/hriscu_mihaela/my_photos incearca acum !!!

miky

Miky super pozele. Ce mai aveti baiat mare, are si halatzelul lui! Pupici de la noi!

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by miti2004

mada_mxm super ideea cu casuta, nu are importanta ca e mai mica, curtea face totul ! eu din pacate stau la etajul unei vile si privesc cu jind curtea din spatele casei la care nu am acces, doar cei de la parter ...

Miti si noi am vrea neaparat ceva cu gradina chiar daca e mai mic pt fata mai ales dar na mai vrei sa faci un gratar ceva de aia ne-am gandit. Aici unde stam avem gradina si e super, bine e si casa mare dar nu e toata a noastra. Dar pt gradina prefer si ceva mai mic.

Mergi la inceput

Dariana, Lucians, Martta eu nu mi-am dat seama ca e lista numai pt copiii mai slabutzi eu am crezut ca e lista cu greutatile tututor de la 6 luni si chiar ma miram de ce sunt trecuti asa putini copii. Sorry ca m-am bagat eu asa am crezut si nu am mai intrebat pe nimeni, da intru sa sterg acuma.
Bulinutza drum bun si multumim de urare. Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Dragi mamici de piersicutze ...

Ia priviti Intilneala de piersicutze

Poate va fac chef de intilneala si la alte mamici .

LIDIA si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Rezultate SUPER DIETA

Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."

Mergi la inceput

Lidia super pozele! Eu as avea chef de intalneala dar aici cu cine? Chiar nu am gasit pe nimeni cu baby de varsta alei mele si care sa fie cat de cat ok.

Mergi la inceput