PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (35)
Raspunsuri - Pagina 25
anasia spune:

Bogdan Andrei 

Amalia Cristina, Ianis Vladut, Maria, Alexia Maria 

ralu, ei ii dau tot branza slaba de la mili sau prodlacta-diedetica, asta vad ca ii place mai mult;
lucians, cand este cald, noi suntem in parc, iesim si azi dupa ce se trezeste si papa;
bulinuta, drum bun si distractie placuta!
mamaluidavid, sanatate Patriciei, sa se faca bine mai repede!
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
Alessia la motul Biancai
arghirmonica spune:
Buna fetelor mai dau si eu pe la voi..multe luni innainte sarbatoritilor si noi avem o veste tare mare adica am scapat de operatie...dobitocul ala de medic care e cel mai tare din Cluj ne-e terminat 1 luna ca trebuie copilul operat..cica e mare afacerist.Am mers la altu;l si a zis sa lasam copilul in pace si azi nu mai avem nici un chisti.Plus de asta l-a rez si la pr cu fimoza si mama doamane ce i-am mai scos de acolo.Io una is multumita ca nu l-a durut,nu zis nimic ca l-a decalotata cu penseta.Cu cel mare tare am tras ca eu am tot citit ca nu-i bine si nu-i bine si iaca asa am tinut-o pana al 1,4 luni cand de musai l-am rezolvat.In fine subiectule e controversat.
Deci facem 8 luni sanatosi si scapat de operatie,fara dinti .
Cat despre Dentinox la noi e la fel ca si Calgel adica efect garantat da la altii![]()
Al meu manan ca de toate si daca se da si daca nu se da la 8 luni.Ii place batonul de ciocolata de casa..ii mai da frate-so cate o firmitura de gust..si ii spune ca el nu are voie ca n-are dinti![]()
Cam asta e pe la noi........AAAAAAAAAAAAAa si am vazut ceva cura de slabire,ce as mai slabi si io da tot mi se leaga de gura una alta,va pup
Monica
ralu80 spune:
mersi muhh si anasia
mersi mamidestefan...credeam ca nu s-a uitat nimeni la ele.
Revin cu intrebarea: se poate ananas de la 8 luni?
7 luni
La munte
Raluca si pui mic Riana(2 iulie 2006)
anasia spune:
ralu, e o dulcica Riana! de ananas nu stiu ce sa zic;
fetelor, am fost ieri la billa, nu mai aveau covorase, dar m-am suparat asa de tare, de am zis ca nu mai intru niciodata la ei (am mai spus odata la fel);
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
Alessia la motul Biancai
ani_nutu spune:
la multi ani sarbatoritilor de azi
Noi am inceput sa papam chiar bine./..piure de legume(care nu ne prea placea) dar cu carne, branzica sau galbenus e un deliciu. Papam chiar si 200 g acum, fara schimonoseli.
Cine mai papa Nan2? ce cereale le puneti in lapte? eu am incercat cele de la Nestle cu 5 fructe si se cam fac cocoloase...plus ca au un gust cam nasol.Noi am preferat cerealele de la humana...dar sunt cu lapte in elel si nu prea imi convine sa-i amestec laptele cu alt tip de lapte.
ani_nutu si
Mihaita (11.08.2006)
www.onetruemedia.com/shared?p=1c45f767e5100e58aa6075&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet cu mihaita
POZE www.dropshots.com/ani_nutu" target="_blank"> filmulete varsta lui Mihaita
anasia spune:
arghirmonica, ce bine ca ati scapat fara operatie!
muuh, ok, si noi tot pe atunci;
ani_nutu, eu folosesc cereale de la topfer, fara lapte si am incercat si milumil, tot fara lapte;zici ca nu prea sunt grozave cele de la nestle, am o cutie neinceputa?
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
Alessia la motul Biancai
ani_nutu spune:
cele de la nestle pe care le-am incercat noi (cereale cu 5 fructe de la 6 luni) mi s-au parut cam dubioase la gust...iar in bibe cu lapte se fac cocoloase...amestec la ele 5 min. ..asa ca i le-am dat numai dimineata ca piure.
ani_nutu si
Mihaita (11.08.2006)
www.onetruemedia.com/shared?p=1c45f767e5100e58aa6075&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet cu mihaita
ani_nutu spune:
miti2004am pus poze de la ranca...
http://pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos la munte
ani_nutu si
Mihaita (11.08.2006)
miti2004 spune:
quote:
Originally posted by martta
Mada
io am propus fetelor, acum ceva timp, sa extindem lista si sa modificam titlul, numai ca nu a impartasit nimeni ideea. Tu ai fost bestiala!
Dati-mi si mie idei in leg. cu lucrurile pe care ar trebui sa le iau in avion pt ambii copii! Zborul dureaza cam 2 ore.
Cred ca pt Alexia trebuie sa iau neaparat o suzeta si cateva jucarii, iar pt Vladut jucarii. In conditiile in care Vlad nu mesteca guma, nu stiu cum l-as putea ajuta pt a suporta mai bine diferentele de presiune...Exprimarea lasa de dorit(scuze!), dar sper ca intelegeti ce vreau sa zic!
Pupici voinici!de Vlad(13.06.03)& Alexia(08.08.06)
februarie
Pt Vladut poti lua suc sau un iaurt.
Sa stii ca o sa suporte bine zborul, nu-ti fa griji.
Oricum sa ai apa ( ceri cand va instalati pe locuri in avion ) pt amandoi, sau ceva de baut si eventual de rontait,... pe urma pampersi, pt ca pe al meu, asta iarna cand am venit in Ro, l-a apucat kaka exact pe zborul din Europa
, unde toaletele pe avion sunt extrem de mici ca sa incapi si cu bebe...si deci si o paturica ca sa o pui pe masuta din wc cand o schimbi ( plus servetele umede ). Aaaa, si eventual niste caciulite subtiri, ca poate fi curent in avion, eu nu i-am pus decat cand a dormit, dar a fost cam fornait dupa ( ma rog, am si zburat multe ore ).miti, mamica de
20 iunie 2006POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

de Vlad(13.06.03)& Alexia(08.08.06)