PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (35)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

Bogdan Andrei

Amalia Cristina, Ianis Vladut, Maria, Alexia Maria

ralu, ei ii dau tot branza slaba de la mili sau prodlacta-diedetica, asta vad ca ii place mai mult;
lucians, cand este cald, noi suntem in parc, iesim si azi dupa ce se trezeste si papa;
bulinuta, drum bun si distractie placuta!
mamaluidavid, sanatate Patriciei, sa se faca bine mai repede!

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
Alessia la motul Biancai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Buna fetelor mai dau si eu pe la voi..multe luni innainte sarbatoritilor si noi avem o veste tare mare adica am scapat de operatie...dobitocul ala de medic care e cel mai tare din Cluj ne-e terminat 1 luna ca trebuie copilul operat..cica e mare afacerist.Am mers la altu;l si a zis sa lasam copilul in pace si azi nu mai avem nici un chisti.Plus de asta l-a rez si la pr cu fimoza si mama doamane ce i-am mai scos de acolo.Io una is multumita ca nu l-a durut,nu zis nimic ca l-a decalotata cu penseta.Cu cel mare tare am tras ca eu am tot citit ca nu-i bine si nu-i bine si iaca asa am tinut-o pana al 1,4 luni cand de musai l-am rezolvat.In fine subiectule e controversat.
Deci facem 8 luni sanatosi si scapat de operatie,fara dinti .
Cat despre Dentinox la noi e la fel ca si Calgel adica efect garantat da la altii
Al meu manan ca de toate si daca se da si daca nu se da la 8 luni.Ii place batonul de ciocolata de casa..ii mai da frate-so cate o firmitura de gust..si ii spune ca el nu are voie ca n-are dinti
Cam asta e pe la noi........AAAAAAAAAAAAAa si am vazut ceva cura de slabire,ce as mai slabi si io da tot mi se leaga de gura una alta,va pup
Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

mersi muhh si anasia
mersi mamidestefan...credeam ca nu s-a uitat nimeni la ele.
Revin cu intrebarea: se poate ananas de la 8 luni?
7 luni
La munte

Raluca si pui mic Riana(2 iulie 2006)

Mergi la inceput

ralu, e o dulcica Riana! de ananas nu stiu ce sa zic;
fetelor, am fost ieri la billa, nu mai aveau covorase, dar m-am suparat asa de tare, de am zis ca nu mai intru niciodata la ei (am mai spus odata la fel);

varsta bb
Alessia la motul Biancai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

anasianoi pe la doua sper sa ajungem in parc.

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ani_nutu spune:

la multi ani sarbatoritilor de azi
Noi am inceput sa papam chiar bine./..piure de legume(care nu ne prea placea) dar cu carne, branzica sau galbenus e un deliciu. Papam chiar si 200 g acum, fara schimonoseli.
Cine mai papa Nan2? ce cereale le puneti in lapte? eu am incercat cele de la Nestle cu 5 fructe si se cam fac cocoloase...plus ca au un gust cam nasol.Noi am preferat cerealele de la humana...dar sunt cu lapte in elel si nu prea imi convine sa-i amestec laptele cu alt tip de lapte.

ani_nutu si Mihaita (11.08.2006)
www.onetruemedia.com/shared?p=1c45f767e5100e58aa6075&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet cu mihaita POZE www.dropshots.com/ani_nutu" target="_blank"> filmulete varsta lui Mihaita

Mergi la inceput

arghirmonica, ce bine ca ati scapat fara operatie!
muuh, ok, si noi tot pe atunci;
ani_nutu, eu folosesc cereale de la topfer, fara lapte si am incercat si milumil, tot fara lapte;zici ca nu prea sunt grozave cele de la nestle, am o cutie neinceputa?

varsta bb
Alessia la motul Biancai

Mergi la inceput

cele de la nestle pe care le-am incercat noi (cereale cu 5 fructe de la 6 luni) mi s-au parut cam dubioase la gust...iar in bibe cu lapte se fac cocoloase...amestec la ele 5 min. ..asa ca i le-am dat numai dimineata ca piure.

www.onetruemedia.com/shared?p=1c45f767e5100e58aa6075&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet cu mihaita POZE www.dropshots.com/ani_nutu" target="_blank"> filmulete varsta lui Mihaita

Mergi la inceput

miti2004am pus poze de la ranca...
http://pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos la munte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

quote:
Originally posted by martta

Mada
io am propus fetelor, acum ceva timp, sa extindem lista si sa modificam titlul, numai ca nu a impartasit nimeni ideea. Tu ai fost bestiala!

Dati-mi si mie idei in leg. cu lucrurile pe care ar trebui sa le iau in avion pt ambii copii! Zborul dureaza cam 2 ore.
Cred ca pt Alexia trebuie sa iau neaparat o suzeta si cateva jucarii, iar pt Vladut jucarii. In conditiile in care Vlad nu mesteca guma, nu stiu cum l-as putea ajuta pt a suporta mai bine diferentele de presiune...Exprimarea lasa de dorit(scuze!), dar sper ca intelegeti ce vreau sa zic!
Pupici voinici!

de Vlad(13.06.03)& Alexia(08.08.06)
februarie

Pt Vladut poti lua suc sau un iaurt.
Sa stii ca o sa suporte bine zborul, nu-ti fa griji.
Oricum sa ai apa ( ceri cand va instalati pe locuri in avion ) pt amandoi, sau ceva de baut si eventual de rontait,... pe urma pampersi, pt ca pe al meu, asta iarna cand am venit in Ro, l-a apucat kaka exact pe zborul din Europa , unde toaletele pe avion sunt extrem de mici ca sa incapi si cu bebe...si deci si o paturica ca sa o pui pe masuta din wc cand o schimbi ( plus servetele umede ). Aaaa, si eventual niste caciulite subtiri, ca poate fi curent in avion, eu nu i-am pus decat cand a dormit, dar a fost cam fornait dupa ( ma rog, am si zburat multe ore ).

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput