Mi-e frig mereu
Raspunsuri - Pagina 3
zuzi.simona spune:
si mie mi-e frig mereu, deja stiu toti din jur, avem un prieten olandez care a invatat ceva romaneste: cum ma vede - "mi-i frig" (ca eu si vorbesc mai moldoveneste, am fost crescuta in neamt), asta e, mama imi spunea cand eram mica sa iau picioarele de pe ea ca face reumatism, iar pe barbatu-meu l-am innebunit, vesnic nu e potrivita alegerea la asternuturi, lui ii e cald de moare, eu tot mor, de frig! ma simt bine doar la plaja; inchipuiti-va ca pot merge vara cu masina fara AC si cu geamurile inchise, "ca ma'rasesti"!
am incercat si medicamente, sau cum spuneti voi un pahar, in primul rand trebuie sa ma culc repede ca ma da cu rotile in sus chiar si juma de pahar de vin, iar "bulinele" imi dau o stare naspa, nu pot spune ca mi-e rau dar nici ok nu-mi e, oricum cand - mai stiu eu cum - mi se incalzesc picioarele sau mainile mi-e rau, pt. ca nu e starea mea normala ![]()
asa ca...astept cu nerabdare vara, concediul, plaja....
va pup
poza cu noi
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)
marlenn spune:
Sunt si eu friguroasa de felul meu, insa nu tot timpul. Trebuie sa am grija in permanenta sa am talpile calde si uscate ca altfel e jale, mi-e frig si incep sa tremur. In permanenta stau cu ciorapi in picioare, chiar si vara, altfel mi se racesc picioarele si incep sa transpire, situatie ciudata, dar n-am ce face...Nu stiu ce sa mai fac, nu stiu cat e de normal, dar cum mi se racesc picioarele, incep sa transpire desi nu ar trebui iar senzatia de picioare gheata e si mai accentuata din cauza transpiratiei excesive...iar daca picioarele transpira si mainile fac la fel, sau invers...De la 8 ani ma confrunt cu problema asta si pana acum nici un medic nu m-a putut ajuta...
Tind sa leg problema mea de un episod din copilarie... Pe cand aveam 8 ani, fiind iarna, frig, am stat afara cu picioarele prin baltile cu sloiuri de la zapada topita, erau destul de adanci baltile pentru un picior de copil...incaltamintea nu era impermeabila si a intrat apa...in ziua intarziasem la scoala, invatatoarea nu ma primise (era pe prin 1985), acasa mi-era frica sa ma duc ca era tata acasa si mi-era teama de el...m-am dus acasa dupa ce plecase tata la servici si urma sa vina mama...Mama cand m-a vazut cu picioarele gheata mi le-a incalzit trepatat dar era cred prea tarziu ca de atunci cand picioarele se racesc incep instantaneu sa transpire si apoi mi-e frig...si transpir nu gluma, pana nu ma spal cu apa calda sau pana nu incalt 3 perechi de ciorapi nu scap de transpiratie...Am fost si la medic dar degeaba...La mine ce sa fie oare? Sa aiba legatura problema mea episodul nefericit din copilarie? Si acum cand o vad pe invatatoarea care nu m-a primit in clasa imi vine sa o iau de gat ca din cauza ei sunt asa...daca ma primea nu ma mai chinuiam atatia ani, si tare as vrea sa nu mai colorez de la transpiratie incaltamintea vara si sa fiu si eu normala, sa nu imi mai fie frig si sa nu mi se mai raceasca picioarele...Of
Siminaf spune:
Toate astea sint semne de hipotiroidie. Si se leaga si cu hipotensiunea, si cu hipocalcemia. Deci trebuie tratata hipotiroidia.
Multa sanatate!