Mi-e frig mereu
Raspunsuri - Pagina 2
maxinne spune:
si eu am avut o perioada in care am fost cam exagerat de friguroasa dupa o perioada in car avusesem raceli repetate, imunitatea era cam scazuta+ obosealaa cat cuprinde.in plus probleme cu circulatia periferica am de cativa ani -maini si picioare fie ff reci fie vara ff umflate dar senzatie de frig persistenta chiar daca cei din jur nu resimteaudr ul mi-a prescris si tarosin Relativ am imbunatatit situatia luand ginko biloba- se pare ca sub forma de tanakan este cel mai bun ca forma de asimilare eu am mai luat uneori bilobil tot ginko biloba stiu ca sunt o miltime de formule dar din segmente diferite sle plantei si cu prelucrare diferita incat la unele tablete trebuie sa iei mai multe pe zi.vara am luat varixinal tot pe baza d plante pt imbunatatirea circulatiei.vitamina c de 1 gram 10 zile pe luna- efervescenta mi se parea gustul oribil indiferent de firma.mi s-a prescris si tarosin tot pt circulatie stiu ca si asta contine vit c + alt kestii dar trebuiau luate mai multe pe zi uitam .. n-am luat.o cura de minerale e recomandabila- calciu in primul rand verificat prin analize cum ziceau si fetele-la mine era ok calciul-eventual alte combinatii de minerale - magneB6, sau alta -eu am luat selezin (mai mult pt par, dar cred ca a ajutat in general),si of corse alimentatie cu legumeeee fructeee+miscaree

-ma mai gandeam si la o calatorie pe o insula exoticaa Kred ca ne-ar ajuta mai mult decat pasilele. pupici la toate friguroasele.
dulcetica spune:
quote:
Originally posted by doroty
Daca beau putin alcool ma incalzesc imediat.
Ieri am baut o cana de vin fiert ca mi-a fost foarte frig si credeam ca o sa racesc. Simt imediat cum incep sa mi se incalzeasca extremitatile.
Sanatate si liniste sufleteasca. Doroty cu minunea de baietel, Onut
..si se pune o pata pe creier?Asta e si solutia pentru alcoolism ,cite putin si des.
Eu am mai mare problema:cind mi-e frig ,cind mi-e prea cald.
briza_marii spune:
Si eu sunt gerila al casei. Stau in casa cu sosete, papuci, trening flausat, in conditiile in care sotul meu sta in tricou, pant scurti, si fara sosete. Ma refer la perioada de acum.
Eu nici macar vara cand sunt 50 de grade afara nu stau fara papuci in casa. Mi-am facut analizele, sunt OK. Asa am fost dintotdeauna, cica circulatia periferica e de vina. Nici dupa 30 de ani, nu am reusit sa gasesc solutia![]()

briza_marii
poze
_Ralu_ spune:
si eu am devenit f friguroasa dupa nastere! am auzit ca ar putea fi de la anestezie(am nascut prin cezariana cu rahi-anestezie), altii mi-au zis ca ar putea fi de la dezechilibrul hormonal, nu stiu ce sa zic....insa din cauza asta nu prea pot mentine temperatura optima pt fetitza in casa. daca mie imi e frig am impresia ca-i este si ei, dar in casa sunt 26 de grade! acum am inceput sa ignor ceea ce simt eu si sa ma iau strict dupa termometru...nu as vrea sa se senzibilizeze ea din cauza mea!
sper sa treaca in curand! am deja 6 luni de la nastere!
raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria (07.09.2006)
ile77 spune:
Cel mai bun sfat: Magneziu si Bio-Biloba.
Cel mai bine merge Bio-Bilboa, pt ca imbunatateste circulatia singelui ,astfel ca te scapa de miini si picioare reci si nu numai.
Iti spun din propria experienta ca da super rezultate.
Ile
si Vivian
(07.03.2006)
miti2004 spune:
si eu sunt o mare friguroasa.
chiar si vara dorm cu sosete, chiar daca in sus am doar un maieut si chilot, picioarele tot reci ca de broasca le am.
De multe ori mergeam la petreceri si toate ma imbracam si eu ca toate gagicile, insa tot timpul muream de frig...
miti, mamica de
20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
simonaros spune:
Ariel 7000 imi recomanzi te rog medicul la care ai fost tu,si eu am probleme asemanatoare adica hipotensiune si hipocalcemie.Vreau sa merg la un medic homeopat dar nu stiu unde.Hipotensiunea la mine apare in prima parte a zilei
sorinsonia spune:
Uau, cate raspunsuri. Va multumesc tuturor pentru sfaturi. Aseara imi pregatisem fusta, bluza si sacou si ....acum pt. ca ploua, tot in blugi sunt. 
april spune:
quote:
Originally posted by ile77
Cel mai bun sfat: Magneziu si Bio-Biloba.
Cel mai bine merge Bio-Bilboa, pt ca imbunatateste circulatia singelui ,astfel ca te scapa de miini si picioare reci si nu numai.
Iti spun din propria experienta ca da super rezultate.
Ilesi Vivian
(07.03.2006)
...la mine nu a dat rezultate