Mi-e frig mereu
Oricat ar fi de cald acasa si la birou imi este frig in permanenta.
Nu pot purta fusta, sau bluzite mai subtiri, asa cum poarta colegele mele, pentru ca mi-e frig rau de tot.
Nu merg cu transportul in comun, deci nu stau in statii.
Am tot timpul mainile si picioarele reci si mi-e frig. Ce sa fac, nu ma pot duce la doctor pentru asta.
Raspunsuri
Andreea_k spune:
pai de ce sa nu te duci la dr ?Sigur e ceva ce tine de circulatie sau poate o dereglare hormonala .Trebuie sa mergi la dr daca simti ca esti in neregula.
Presupun ca nu esti doar o persoana mai friguroasa ca altfel te-ai fi obisnuit cu ideea de mica.
Eu sunt mai friguroasa dar nu la modul ca afara toata lumea e in tricou iar eu merg cu geaca ci in limite rezonabile.
ellej spune:
quote:
Initial creeata de sorinsonia
Nu pot purta fusta, sau bluzite mai subtiri, asa cum poarta colegele mele, pentru ca mi-e frig rau de tot.
Am tot timpul mainile si picioarele reci si mi-e frig. Ce sa fac, nu ma pot duce la doctor pentru asta.
Poate e din cauza oboselii? si eu sunt mai friguroasa, insa cand sunt obosita rau devine o stare permanenta. Sau ai o circulatie periferica foarte deficitara si trebuie sa mergi la doctor.
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.
dana n. spune:
quote:
Initial creeata de sorinsonia
Asa sunt si eu.Tot timpul imi este frig.Pe sotul meu l-am innebunit,dau nopatea caldura prea tare iar el se trezeste din somn din cauza caldurii si mie imi este frig.care o fi antidotul ca nu mai suport...

------------------------
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Cununia civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicana
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3897115" target="_blank">Cuba
doroty spune:
Mie imi e frig cand slabesc.
Daca beau putin alcool ma incalzesc imediat.
Ieri am baut o cana de vin fiert ca mi-a fost foarte frig si credeam ca o sa racesc. Simt imediat cum incep sa mi se incalzeasca extremitatile.
Si eu cred ca e de la circulatie si am inceput sa iau niste suplimente alimentare care au la baza Ginko biloba. Am si probleme de memorie.
Sanatate si liniste sufleteasca. Doroty cu minunea de baietel, Onut
sorinsonia spune:
Adevarul e ca in 2-3 luni am slabit 10 kg, si m-am mentinut la greutatea actuala (55 kg). De la asta sa fie? ca eu nu vreau sa ma ingras la loc!!!!
april spune:
nu cred sa fie de la asta....
eu de cand ma stiu sunt rece la maini si picioare indiferent de anotimp, iar acasa ii innebunesc pe ai mei cu pb asta.
Circulatia periferica proasta! asta e cauza si nu stiu de vreun leac care sa trateze cauza, ca de efect....sunt destule leacuri doar ca sunt pe moment. Eu sunt si hipotensiva.
M-am cam consolat ca asa o sa mor......de frig....![]()
fluturasul meu......www.babiesonline.com/babies/a/andrada/" target="_blank">Dada
ariel_7000 spune:
si eu aveam probleme in sensul acesta si la analize am aflat ca am hipotiroidie, hipoglicemie, hipotensiune....
am rezolvat cu toate, le-am tratat si acum ma simt foarte bine, chiar pot spune ca sunt calduroasa...
pt hipotensiune am inceput de 2 saptamani sa iau in fiecare dimineata 15 ml de L-carnitina lichida si in sfarsit nu imi mai este rau!!! ultima data, cand am avut criza de hipotensiune aveam 7 cu 4!!! acum s-a stabilizat pe la 11 cu 6. in sfrasit simt si eu ca sunt vie!
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!
danat spune:
quote:
Originally posted by ariel_7000
si eu aveam probleme in sensul acesta si la analize am aflat ca am hipotiroidie, hipoglicemie, hipotensiune....
am rezolvat cu toate, le-am tratat si acum ma simt foarte bine, chiar pot spune ca sunt calduroasa...
pt hipotensiune am inceput de 2 saptamani sa iau in fiecare dimineata 15 ml de L-carnitina lichida si in sfarsit nu imi mai este rau!!! ultima data, cand am avut criza de hipotensiune aveam 7 cu 4!!! acum s-a stabilizat pe la 11 cu 6. in sfrasit simt si eu ca sunt vie!
Si cu hipotiroidia cum ai rezolvat???
By the way, si eu am problema cu frigul, imi vine sa dau toate caloriferele la maxim, am juma de zi mainile si picioarele reci, pina spre prinz, ma simt ok vreo 5-6 ore, iar spre seara iar tremur mereu. Eu stau infofolita in casa, cu toate ca avem min 24 grade, iar barbati-miu sta cu pantaloni scurti
Vreau si euuuuu sa ma decongelez.
A! la analize acum mi-a gasit calciul sub limita inferioara admisa. O avea legatura? Oricum am inceput sa iau calciu cu vit C dar nu simt vreo schimbare.
Pupe!
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana
mama lu'
Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)
ariel_7000 spune:
danuta t, carenta de calciu are mare legatura cu disfunctiile tiroidei sau a paratiroidelor...cand acestea nu mai functioneaza cum trebuie nu se secreta calcitocina (parca asa ii spune) care are rolul de a fixa calciul in sange.
cat despre hipotiroidie, am facut un tratament naturist de 3 luni cu modifilan, argila algo, spirulina, coenzima q10 in ulei de catina, tinctura de sanziene, dolomit (sursa naturala de ca si mg). am mai baut un amestec de coji de ou uscate si macinate cu zeama de lamaie si cu miere, lasate la macerat 2 zile...si imediat au disparut starile de lesin... acum iau tinctura de soc, care si asta regleaza hormonal. am inteles ca si medicamentul metabol este bun pt hipotiroidie....