T C M .....ce parere aveti despre ac. marca ?
Raspunsuri - Pagina 3
mamica dulce spune:
Si mie imi plac produsele lor....aici apare un catalog in fiecare marti,cu cate o tema si pe net poti sa vezi si din saptamana urmatoare tot ce baga.
Chiar si astazi am luat ceva,au lucruri foarte faine in general.
Hainutele pentru copii sunt intr-adevar foarte bune ,din cate i-am luat lui Marc pe toate le-a purtat pana i-au ramas mici,si tot frumoase erau.
In romania nu au adresa de web?Nu se poate comanda online?
daca vreti sa va uitati la nemtzi : www.tchibo.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/EUR/TdTchBrowseCatalog-Start?CategoryName=phase_1&Entry=gspopup" target="_blank">tchibo .La vorschau e oferta de saptamana viitoare.
Chiar sunt curioasa daca au aceleasi produse si in romania.
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval
Cristina_C spune:
Anca - in Romania e chiar mai fain! Magazinele TCM au si lucruri noi, la ordinea zilei (nu chiar tot ce apare aici saptamana de saptamana) dar si unele lucruri care au aparut in Germania de-a lungul timpului - ma rog, in ultimii ani. Eu am avut surpriza sa gasesc in Romania multe chestii pe care le-am "ratat" aici. Dar ai observat ca, periodic, in Germania introduc cate ceva ce a mai fost.
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...
Lauraa spune:
mie mi-au placut cand am venit in Germania (deh... :D)
acum insa ofertele lor imi miros a artificiu comercial, produsele sunt proaste calitativ si nu in ultimul rand imi displace profund sa am lucruri pe care le are tot poporul (haine,fatza de masa,poseta..) Asa ca le ocolesc cat pot si va asigur ca gasesc produse de claitate superioara la preturi egalabile cu cele de la Tchibo (TCM)
Laura cu
LARA si
Surpriza
alba spune:
Si eu sunt fan Tchibo.
Laura,daca calitatea e buna, de ce m-ar deranja ca le are tot "poporu" ?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=19" target="_blank">
Concurs
Cassian,micutzul marinar :-)
Cine este bogat in Dumnezeu este darnic cu cei din jurul lui.
Cristina_C spune:
Ok, recunosc ca i-am luat copilului un rucsacel de la Tchibo si ca mai aveau jumatate din copiii de la gradinita. Dar nu m-a deranjat, cu atat mai putin pe el.
Mai tarziu, pentru ca era fan "Micii Einsteini", i-am comandat din State (pentru ca in Germania nu am gasit) un rucsac in forma de Rocket (Rocket - racheta din desenul animat "Kleine Einsteins") si pot sa garantez ca nu mai avea nimeni in tot satul si chiar in tot Landkreis-ul (judetul) si, cine stie, poate in tot Bayern-ul.
Anul asta la carnaval Robert a avut costum cu tigru si ne-am mai intalnit cu vreo trei tigri prin zona, dar a fost chiar amuzant!!
Oricum suntem unici indiferent de haine si accesorii
! Ca oricine, de altfel...
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...
Lauraa spune:
quote:
Originally posted by alba
Si eu sunt fan Tchibo.
Laura,daca calitatea e buna, de ce m-ar deranja ca le are tot "poporu" ?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=19" target="_blank">
ConcursCassian,micutzul marinar :-)
Cine este bogat in Dumnezeu este darnic cu cei din jurul lui.
Alba,pai asta e pasarica MEAAAA,nu trebuie sa o ai si tu,e chiar mai bine fara pasarele

Laura cu
LARA si
Surpriza

valentinag spune:
Si iooo!
Nu mi-am cumparat foarte multe lucruri,dar de alea care le am sunt super multumita!
"La vita e bella"
poze
marea inghetata
Alina spune:
quote:
Originally posted by Cristina_C
Ok, recunosc ca i-am luat copilului un rucsacel de la Tchibo si ca mai aveau jumatate din copiii de la gradinita. Dar nu m-a deranjat, cu atat mai putin pe el.
Oricum suntem unici indiferent de haine si accesorii! Ca oricine, de altfel...
Cristina,
mama lui
Cresc...
Cristina,
Te referi la rucsacelul alabastru?
Pe acela il avem si noi si Marie il prefera datorita modului de prindere la mijlocul celor doua curele,nu aluneca de pe geaca.
Ei,doar mai avem inca vreo 3,ba cu Marie din "Pisicile aristocrate",ba cu numai stiu care printese dar il prefera pe asta
Mie imi plac produsele lor pt copii dar nu am cumparat decit pijamale,ciorapi,papuci de casa si o pereche de sandale roz(vara trecuta)pe care fiica-mea le-a incaltat cu mare drag,ea si le-a ales.
Am mai luat cite ceva pt bucatarie dar nu produse electrice si au fost ok,mie imi sunt foarte mari hainele de dama,mi-a placut odata o pijama dar inotam in ea
Alina
Cristina_C spune:
quote:
Originally posted by Alinaquote:
Originally posted by Cristina_C
Oricum suntem unici indiferent de haine si accesorii! Ca oricine, de altfel...
Cristina,
mama lui
Cresc...
Cristina,
Te referi la rucsacelul alabastru?
Pe acela il avem si noi si Marie il prefera datorita modului de prindere la mijlocul celor doua curele,nu aluneca de pe geaca.
Ei,doar mai avem inca vreo 3,ba cu Marie din "Pisicile aristocrate",ba cu numai stiu care printese dar il prefera pe asta.
Mie imi plac produsele lor pt copii dar nu am cumparat decit pijamale,ciorapi,papuci de casa si o pereche de sandale roz(vara trecuta)pe care fiica-mea le-a incaltat cu mare drag,ea si le-a ales.
Am mai luat cite ceva pt bucatarie dar nu produse electrice si au fost ok,mie imi sunt foarte mari hainele de dama,mi-a placut odata o pijama dar inotam in ea.
Alina
Alina, cred ca ala e, de fapt a fost singurul pe care l-am vazut la ei in ultimii ani. E albastru un soare care rade si se prinde si in fata.
Acum Robert vrea un "Sportbeutel" cu Thomas, locomotiva. O sa caut si o sa-i iau, chiar ii trebuie o gentuta sport la gimnastica, acum isi tine treningul si papucii intr-un rucsacel si mai mic, pe care-l purta pe la 2 ani.
Cristina,
mama lui
Cresc...