T C M .....ce parere aveti despre ac. marca ?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Si eu sunt foarte multumita!

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Nu ma pot plange de produsele lor...

Felicia

Poze cu noi si vacantele noastre

Pentru a-ti cuceri libertatea nu trebuie sa ajungi in America, e suficient sa pleci din Spania.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florentza spune:

Aaaa....din cate vad , toata lumea este multumita....Am sa mut T C M-ul la mine acasa....hihihi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Eu l-am mutat deja! Acum continui cu casele prietenilor si rudelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Si eu cumpar produse TCM care apartine de Tchibo(e si marca de cafea).
Au chestii dragute destul de ieftine.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by anya

Eu l-am mutat deja! Acum continui cu casele prietenilor si rudelor.

Anya

La fel si eu
Sunt super multumita atat de haine pentru copil cat si de aparatura pentru bucatarie.
Chiar azi am luat 3 magazine la rand si am aprovizionat copilul cu hainute noi ( in special cele cu material de polar imi plac mult sau costumele de sky )

O zi excelenta tuturor !
Lala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Si eu, si eu! Jumatate dintre lucrurile mele sunt de la Tchibo, de la haine (si mai ales pijamalele si pt femei si pt barbati) la jucarii, de la electrocasnice la prosoape si lumanarele, sunt f incantata, nu cred ca am ceva de la firma asta de care sa nu fiu multumita.

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Caprioara,de la care TCM ai luat pieptarasul?Ma intereseaza si pe mine pentru fetele mele. Multumesc
TCM

Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisimuky spune:

Florentza draga, eu sunt exceptia ! Nu am o parere prea buna despre TCM, in veci nu o sa mai cumpar produse de la ei. Cel putin la noi in oras, aduc o buna parte a marfurilor cu defect ( de aceea si preturile mici ). Am cumparat de multe ori de la ei hainute pt. copil ( am realizat abia apoi ca nu era nimic de capul lor pentru au iesit foarte urat dupa spalat ), un trenulet de lemn ( cu piese demontabile ( era in cutie sigilata iar acasa am descoperit ca lipseau cateva piese, doua roti erau crapate ), o caseta pentru bijuterii ( era neagra si cand m-am uitat mai atenta avea o zgarietura foarte serioasa dar tipa mi-a zis ca mi-o lasa la jumatate de pret daca o iau ; in mod sigur daca nu observam defectul o luam cu pret intreg ! ) iar totul a culminat cu un aspirator ( cu care am aspirat de vreo 10 ori maximum ) si care nu mai are putere de aspirare.... Asa ca nu ne mai incurcam cu TCM ! Pot insa sa-ti spun ca mi-am cumparat multe de la Tchibo din Germania si alea de acolo nu se compara cu cele de aici. Acolo, da, gasesti produse de calitate si la preturi bune. Parerea mea !

Mamica de nazdravan Rares si Mihnea

Good things last forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LindaZ spune:

Si eu sunt fan. Mi-am luat produse din Iasi, Suceava, Roman, Bucuresti: mai ales hainute pt copii dar si pt noi, fierbator de apa, curatator cu aburi, casetofon, lenjerii de pat, pernuta. Toate au fost de calitate. Acum dupa ce am descoperit Mini Prix, la hainute pt copii TCM a ajuns pe locul doi, dar tot mai cumpar de la ei ... ultima data alaltaieri .

Mergi la inceput