T C M .....ce parere aveti despre ac. marca ?
De curand am descoperit aceasta marca nemteasca.As dori sa stiu parerea voastra referitoare la raportul calitate - pret.Cum vi se par aceste produse,sunteti multumiti de calitatea lor ?
Raspunsuri
MamiLili spune:
Eu am un sac de dormit pentru bebe, m-a costat 35 lei, sunt super incantata de el. E facut dintr-un material foarte bun, e moale, calduros, are o multime de calitati. Intentionez sa mai cumpar cate ceva de la TCM.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus
cristina22 spune:
Mie imi plac produsele TCM, tocmai pentru calitatea lor.Pretul este ok.
cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)
ADRIANNA spune:
Lucrurile de la TCM sint bune ,atat au avut pijamalele de bebelus nu mi-au placut materialul.In rest totul frumos si pret si calitate.Sint multumita de ei.
ariel_7000 spune:
eu sunt fan inrait al magazinelor tcm. cel putin saptamanal dau o raita si nu ma abtin sa nu cumpar cate ceva...
"somnul ratiunii naste monstri"-Francisco Goya
mariamunteanu spune:
Si eu cumpar produse TCM in Austria si sunt multumita atat de calitate, cat si de pret.
Maria
andanii spune:
eu am cumparat foarte multe chestii de la TCM, sunt absolut multumita de toate , si preturile mi se par accesibile, chiar foarte bune la unele.
raport calitate pret superrrrrrrrrrrrrrr

ANDANII 

Caprioara spune:
Si eu am de la TCM cate ceva: un rucsac, manusi, cizme, o geaca, o pijama, un halat de satin, un pieptaras pentru copil (sa nu se murdareasca cand picteaza). Sunt multumita de ele, insa nu mi se par foarte ieftine. Dar nici foarte scumpe...
Asa ca ma uit cand am ocazia sa vad ce mai au interesant in magazinele care afiseaza firma TCM. Am observat ca preturile difera de la un magazin la altul (in Romania vorbesc), deci ATENTIE!
Caprioara &
Matei
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
codruta_grg spune:
Si eu am multe de la TCM. De la haine pentru mine pana la jucarii pentru Petra. De calitate sunt multumita raportata la pretul din Romania (deci cu adaos)-In GE sigur sunt mai multumiti
. Din pacate aproape toate le-am cumparat din magazine TCM din Vatra Dornei, ca in Cluj-Napoca sunt magazine TCM dar vand alte marci (sau doar aparatura TCM de care eu nu sunt incantata)
Codruta &
Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=31" target="_blank">aici ne puteti vota poza "VIN2"
Flaflo spune:
Si eu am foarte multe produse de la ei si sint super multumita!
"As da tot ce stiu pentru jumatate din ce ignor!" Descartes
Flavia si Bianca
florentza spune:
Si eu am cumparat articole de imbracaminte (vreo 5 la nr.)si la prima vedere imi plac fff mult.Am fost in centru (pe la Universitate)unde sunt vreo 4-5 astfel de magazine...au reduceri acum...am inteles ca intervine o schimbare la ei,insa nu stiu detalii.Si intr-adevar pretul difera de la un magazin la altul.