*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (35)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

buna, burticutelor.

nu imi vine sa cred ca maine e deja intai martie, ma gandesc cu groaza (ei bine da, andrada, cu groaza, ai citit bine) ce repede a trecut timpul. parca ieri am inceput odiseea si deja ne cam apropiem toate vertiginos de 30 de saptamani.

andrada, merci ca te gandesti si la noi, cele care suntem departe si nu putem veni la intalneala din bucuresti. spuneam ca poate merg si eu la o pizza cand va intalniti voi, dar v-am luat-o inainte si am fost ieri, dupa ce am iesit de la dr. am fost sa imi fac testul de glucoza (habar n-am cum ii spune cu adevarat, dar cred ca stiti despre ce vorbesc). de ani de zile nu ies din casa fara sa mananc dimineata, asa ca ieri la 11 jumate cand am iesit de la doctor eram lesinata de foame (analizele au iesit foarte bine), asa ca am luat-o pe socrela de aripa si ne-am oprit la pizza hut.

altfel nimic nou. dureri de solduri, insomnii de vreo trei zile...

oana, ce fain ca ai terminat (aproximativ) cu mutatul, ca ti-ai adus si "copiii" acasa si te poti bucura de ei. electrocasnicele mele stau in folie inca si le tot dau tarcoale in van...pe al meu sot il voi reboteza manole, ca la noi renovatul merge o zi da, si trei ba....in fine...asta imi da si o gramada de nervi, dar ce sa fac??? nu am de ales. cred ca din cauza asta mi se si pare ca trece prea repede timpul, mi-e groaza ca nu vom termina de facut totul pana imi vine sorocul si ca va trebui sa stau in continuare cu socrela si motanii ei (din cauza carora voi repeta testul de toxoplasmoza peste vreo patru saptamani, nu de alta, dar paza buna trece primejdia..)

pana nu uit: LA MULTI ANI!, chiqui, sanatate si inca putina rabdare...ai avut parte de o sarcina cu peripetii, dar mult a fost, putin a mai ramas!

unde o fi disparut didialex???

cam asa pe azi. va pup si va citesc in continuare

just free your mind, and the rest will follow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Mica, nu stiu de ce dar si eu am o pofta nebuna de tricotat de cand sunt insarcinata... Daca sar si orele de somn...
Andrada, incerc sa le scanez diseara, daca nu reusesc, in weekend sigur le trimit

Fetelor! Si eu zic la fel ca Miniuta, maine e 1 martie, odiseea di'naintea noastra ia startul oficial la nascut! Numai ca nu sunt de acord ca a trecut repede :D Pentru mine totul trece incet, foarte incet...

Si au aparut si mamicile de noiembrie-decembrie 2007! Wow!
Azi mai am fix 3 luni pana la DPN :D

Anca 27+

poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

De cateva minute PLANG intr-una.... si nu veti ghici de ce!!!

A postat pe pagina 1, Monytza un mesaj care m-a impresionat foarte muuult!!!!

De ce? Pai... cateva luni bune... pana in sapt. 20 cand ne-a zis Dr. Pop ca e baiat... eu si sotul stabilisem ca pe copilul nostru sa-l cheme Maria Antonia Si uite ca acum o alta mamica de mai - iunie apare si o va chema asa pe fetita lor M-a impresionat muult!!!! Felicitari MONYTZA pentru fetita... si pentru numele alese!!!

Cand ne intrebau prietenii ca ce ne facem daca e baiat ziceam simplu: ANTONIO... si daca e al doilea nume mai vedem.... Dar se pare ca nu am mai vazut... e suficient ANTONIO...

PS: daca nu sunteti trecute in listutza.. va terc eu... pe Alynta, Musete si Monytza

www.youtube.com/watch?v=a7DNziZantk" target="_blank"> EU si TATI de Antonio
Andrada 29+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Buna, !
Azi sunteti iar mai harnicute ca de cateva zile.....mai slabut!

Diana, Sadicutza, -felicitari pt sapatamana noua!Aveti grija de voi si de bebei!

Andrada, ce tare esti!Cum ajungi undeva si ai net, cum intri pe forum!Esti tare devotata forumului!Bafta cu analizele si asteptam vesti despre cum au iesit!Bravo ca ti-ai convins sotul sa faca analizele ca eu n-am reusit dar stiu ca am Rh +!Si referitor la placenta mea imbatranita, sper sa fie bine cu tratamentul pe care il iau!Dar am o presimtire ca voi naste mai devreme!Nu stiu de ce!

Chiquitita, LA MULTI ANI, sa fii sanatoasa iubita si fericita alaturi de familiuta ta!

Pauly, tare mi-ar placea o bluzita rosie insa daca nu mai vrea nimeni nimik.....Asta e!Era buna si pt perioada de dupa sarcina totusi!Poate reusesc sa-mi fac pe undeva!Dar din ce material este facuta?Sa stiu ce sa iau!Mersik mult!

Michigan, sa-ti traiasca sotul si sa fiti fericiti!

Musete, felicitari pt caruciorul roz!

Monytza, bun venit printre burticuteSa ai un bebe sanatos si voinic!

Alyna 29+cu DAVID ANDREAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

andradap ai grija cu plansul...sa nu te agiti prea tare sa ne faci(Doamne fereste) iar o surpriza cu spitalul.

fetele ce multe nasteri pri cezariana se intampla la mamicile de martie aprilie oare toate au avut coomplicatii sau ii la moda?

25+Riana Alessya

bebelina mea
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

alyna24 ii din material elastic...mai exact din licra...ii un pic lucios.

25+Riana Alessya

bebelina mea
poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by andradap

De cateva minute PLANG intr-una.... si nu veti ghici de ce!!!

A postat pe pagina 1, Monytza un mesaj care m-a impresionat foarte muuult!!!!

De ce? Pai... cateva luni bune... pana in sapt. 20 cand ne-a zis Dr. Pop ca e baiat... eu si sotul stabilisem ca pe copilul nostru sa-l cheme Maria Antonia Si uite ca acum o alta mamica de mai - iunie apare si o va chema asa pe fetita lor M-a impresionat muult!!!! Felicitari MONYTZA pentru fetita... si pentru numele alese!!!

Cand ne intrebau prietenii ca ce ne facem daca e baiat ziceam simplu: ANTONIO... si daca e al doilea nume mai vedem.... Dar se pare ca nu am mai vazut... e suficient ANTONIO...

PS: daca nu sunteti trecute in listutza.. va terc eu... pe Alynta, Musete si Monytza

Andrada 29+ cu Antonio

Nu mai fii trista!Si Antonio e frumos!Oricum, ce coincidenta, nu?Macar este cineva din grupul mamicilor de mai-iunie cu acest nume frumos:Maria Antonia!

Noi asa ne gandeam ca-l va chema intr-un timp pe al nostru pitik!Dar pana peste 2 luni poate ne-om razgandi iar!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana spune:

Buna fetelor,

Alynta, nu esati singura cu RH negativ iar sotul cu RH pozitiv. Eu sunt in aceeasi situatie si sunt la al doilea copilas.
La prima sarcina am facut preventiv vaccinul la 28 saptamini. La nastere nu mi l-au facut fiindca bebe avea RH negativ si deci nu aveam cum sa dezvolt anticorpi. Si acum vreau sa-l fac preventiv in sapt 28 dupa ce fac dozarea.
SI eu intepaturi prin zona coastelor si ma doare si mijlocul. Noaptea ma trezesc de citeva ori si ma intorc de pe o parte pe alta si parca nu imi gasesc locul.
Andrada, ma bucur ca a fost o alarma falsa.
Doamne, fetelor de abia astept sa fac si eu 28 de saptamini. Ca pentru mine asta e pragul psihologic. In sufletul meu am o ambitie sa trec de 33 sapt ( ca atunci mi s-au rupt memebranele la Alin)
Va pup
Diana 26 fix

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by pauly

alyna24 ii din material elastic...mai exact din licra...ii un pic lucios.

25+Riana Alessya

bebelina mea
poze

Ahaaaa!Mersik mult pt ajutor!Maine sigur ma duc sa ma uit prin oras de ceva materiale ca oricum nu prea ma mai incap multe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Alyna24... eu am stat dupa gr. ABO si Rh pentru ca m-ati cam bagat voi in sperieti aici pe forum cu discutiile voastre!!! Si mai nou si MAMA!!!!

Pauly, erau lacrimi de bucurie cu care se intelege bine puiutul meu...

Alynta27-data nasterii trecuta

Musete- carut roz trecut

Monytza, inca o data BINE-AI VENIT!!! Esti in listutza!!! pentru NUME

Andrada 29+ cu Antonio

Mergi la inceput