Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (19)
Raspunsuri - Pagina 33
Raluca_u spune:
fetelor suntem pe pagina 22
stie vreuna sa deschida capitol nou?
oare de ce nu oi fi invatat pana acum cum se face...
Raluca cu
www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea 12 nov 2006
poze Adina
botez Adina
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=55417098" target="_blank">slide Adina
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">cei mai frumosi fulguleti 

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
anateo2004 spune:
tot in anglia vrem sa mergem-londra,dar eu intrasem la tarom si suma pt 2adulti un copil si bebelus era de 28mil parca
a_deju spune:
quote:
Originally posted by dianocica
of, iar mi a aparut mucegai in sufragerie. muuult, si pe tavan...l am spalat bine dar...stiti cu ce sa dau in afara de apa?
diana(03.12.06)
david 1 2 3 www.youtube.com/watch?v=qEEYWGhUS7Y" target="_blank"> f1 www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
degeaba dai cu apa :) baga clor, daca te tin narile, ca asta e singura chestie cu care se curata si macar pentru o perioada nu mai apare :) toate solutiile antimucegai sunt pe baza clor, eu iti recomand ce folosim noi cu spor: Sano Javel Bleach, e cumparat de la alimentara, banuiesc ca gasesti prin magazine la standurile cu produse de curatat... la praktiker am vazut ultima oara o solutie anti-mucegai, da' nu mai stiu sa zic cum se numea.... oricum clorul e nasul mucegaiului, ferice de cine nu-i alergic la asa ceva, ca mie imi crapa mainile pana da sangele daca cumva pun mana :))
mi-a placut faza cu capitolul :)))
Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti
a_deju spune:
quote:
Originally posted by anateo2004
tot in anglia vrem sa mergem-londra,dar eu intrasem la tarom si suma pt 2adulti un copil si bebelus era de 28mil parca
Ana mamica de doi iezi Teodora(20.04.2004) si Sebastian(11.12.2006)
stiu, tarom sucks din acest pdv, adica financiar :) wizzairu' zboara buc baneasa - londra lutton.
Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
a_deju spune:
da' care-i faza daca un capitol depaseste cele 20 de pagini??? pica netu' pe plan national??? pe cuvant ca habar n-am...
POZE
a_deju spune:
anateo, am intrat pe site la wizzair, la informatii utile gasesti inclusiv capitol despre rezervarea biletelor pt copii, zice acolo ce si cum :) bine ca am citit si eu acuma, ca daca nu habar nu aveam ca nu e voie cu scoica de masina...... este mai mult decat minunat acest aspect, tinand cont mai ales de faptul ca noi nu mergem in londra, si pana la destinatie vom merge cu masina, un drum de cam 2 ore, si din cate stiu, nu e voie fara scoica... dar banuiesc ca o putem lua la bagaje... habar n-am am...
POZE
anateo2004 spune:
asta e poate politica companiei lor pt ca eu am vazut copilasi in scoica in avion-am mers cu alitalia;dar cred ca poti sa o lasi la cala
a_deju spune:
quote:
Originally posted by anateo2004
asta e poate politica companiei lor pt ca eu am vazut copilasi in scoica in avion-am mers cu alitalia;dar cred ca poti sa o lasi la cala
Ana mamica de doi iezi Teodora(20.04.2004) si Sebastian(11.12.2006)
la ei cica mergi cu copilul in brate ... ma rog, ce sa mai zic... bine ca ai voie sa iei carucior de-ala mic pliabil sau leagan mic in avion, da' nu ai voie scoica.....
POZE

(