Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (19)

Raspunsuri - Pagina 32

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monu spune:

HELP!!!! pt cine are shiffa pack sacul acela cu gel pt burtica. cat iltinla microunde? 1 minute si 30 de secunde? ca l-am pus acum si parca e tare moale punga! am pus prea mult?

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaCat spune:

Dianocica si eu am mucegai in camera si nu mai stiu ce sa fac ca pute de iti vine rau. Cand am stat la bloc stiu ca am dat cu o solutie speciala si nu a mai aparut.La mine este problema la fundatie si nu a mers solutia.Am sa ma interesez si iti spun mai tz cu ce sa incerci.

Poze Nicole

Nicole Oana Cat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

dianocica,exista o solutie-solutie antimucegai-o gasesti la magazine gen metalo-casnice,noide cand am dat cu ea pe perete nu a mai aparut.
iar cu lapticul,nu stiu ce sa zic,eu nu ma mulg chiar daca suge mai putin.oricum seba in general ziua suge cam la 2ore cu o pauza mai mare cand iesim cam de 4ore.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela-p spune:

eu am zburat cu maria acum 5 ani chicago-washington w- viena viena timisoara
avea 2 sapt atunci, a avut pasaportul ei separat. ea sugea si nu am avut nevoie de bibe
dar cand am decolat sau aterizat i-am dat sa suga, ca sa nu aiba probl cu urechile din cauza cresterii presiunii.
i-am cumparat bilet la 1/2 din pret si a avut patut special, in zona a a avionului.stewardesele sunt f atente si te ajuta cu tot ce ai nevoie si e bine sa suni sa aflii politica companiei referitor la bebei.drum bun!

Mergi la inceput

pt mucegai exista solutie speciala antimucegai sau poti sterge cu solutie cu clor.

Mergi la inceput

locuieste cineva la parcul tineretului sau langa palatul copiilor,costache stamate?
mi-e urat sa ies singura afara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by anateo2004

pt ca sa il treci in pasaport nu iti mai trebuie declaratie la noar,asta stiu sigur.cu poze sunt doua variante sa mergi cu copilul si ii faca acolo,pt asta e un chiseu separat doar pt copii sau sa duci poza si stai la la ghiseu cu toata lumea.
noi in vara nu i-am gasit teodorei bilet pt copil(care era la 1/2 din pret)-ea avea 2ani si4luni si i-am luat de adult.acum eu asa stiam ca pt copii sub 2ani nu se plateste.stiu ca exista si niste"patuturi" pt cei mici dar eu stiam ca se folosec la zoburi lungi.
daca mergeti toti trei nu iti trebuie declaratie notariala pt iesirea din tara.
a_dejeucu ce companie zburati?si cat au fost biletele?ca noi avem niste prieteni care ne-au invitat si am vrea sa mergem.poti sa-mi dai un pm?

Ana mamica de doi iezi Teodora(20.04.2004) si Sebastian(11.12.2006)

declaratie notariala iti trebuie pt pasaport, ca sa poata iesi doar unul din parinti cu un minor din tara trebuie obligatoriu procura.
noi plecam cu wizzair si biletele au fost in jur de 8 mil pt toti trei, dus-intors. poti sa intri pe site-ul lor (da un google pt wizzair, si iti da site-ul, ca nu mai stiu exact daca e punct ro sau punct com, sau daca mai e ceva pe-acolo), si ai si calculator de pret. depinde si unde vreti sa mergeti, ca nu au nshpe mii de destinatii, inca.... :) biletle noastre au costat 0 RON teoretic, practic ce platim sunt taxele de aeroport :) peste cam 3 sapt imi vine si o prietena din germania tot cu wizzairu' si o sa aflu si cam care-s conditiile de zbor, dar am inteles ca sunt super ok, mult mai bine decat cu blue air.. eu nu-i stiu nici pe unii nici pe altii :)

Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti

Mergi la inceput

multumesc pt urari din partea Maiei
nu-mi vine sa cred ca am implinit deja 3 luni
trece timpul asa de repede!

Mergi la inceput

o primavara frumoasa!
sa cresteti mari si sanatosi!
si sa le lasati pe mamicile voastre sa doarma noaptea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

varianta cu sub 2ani nu platesti cred ca e valabila doar pt charter

Mergi la inceput