Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (163)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Acina, pe 26 martie incep noul servici

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alin@ spune:

E o idee buna cu intalnirea. Cine sa baga?

Alina, mami de Ayan(13.01.2006)

Poze cu noi

www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru

"IT'S ALL ABOUT THE ATTITUDE"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Anca sigur ca adaptam programul si pentru mamicile care lucreaza!
In drop am pus poza cu martisorul de la Ayan!

Bia nazdravana
poze noi
www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Si de la noi un martisor virtual si o primavara frumoasa alaturi de copilasi sanatosi si mancaciosi.
Astery ce are gogonica il paste vreo raceala?
Ali merci pentru retete o sa incerc si eu dar cine stie cand o sa am dispozitia necesara.
Mirela unde vazusi stirle alea bomba?
Monica sper sa iasa usor maseaua lui Di.Si lasa ca atenteaza fetele la fiimiu stai linistita el e fidel...fidel...nu ca Dia
Anasol cum e degetelul lui Dav azi?
Ioana ce mai zici de Vladimir si cum e cu netul acasa?
Toanca cand te vad cate gatesti pt Mateias mai ca ma cred denaturata. Mai ai timp si rabdare?
Bianca aveau si portocalii cu bleu erau bestiali insa nu aveau decat nr.21 si eu am luat 23 chiar dc sunt un pic mari.
Ctalina pai si de ce continui sa ii dau supa cu biberonul? Inceacar sa ii schimbi baga si tu supa in borcanul de iaurt si uite asa poate o pacalesti.
Giova merci de reteta o sa te contactez pe mess ca nu am priceput ceva.
Cosmi deci te bagi peste alte fete?
Acina deci in martie te apuci de treaba?
Stie cineva ceva de Ioana sau de Anasebe de ce nu mai apar?
Eu l-am pus pe mister in patut sa se uite la un film i-am pus legumele la fiert asta dupa ce am tras un mare dans prin casa ca era un show cu copiila tv si l-am urmarit impreuna. I-am dat un actimel si acum vizioaneaza si adoarme la sigur. Eu ma duc sa verfic legumele.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Am vorbit cu mami la telefon,cica Diana e afara,se da in hinta cu Robi Si cica-s cuminti amandoi,nu-mi vine sa cred!!!Robert e baietelul de 2,5 ani al unei vanzatoare de la mami de la magazin - sa speram ca Irina nu citeste Robi e super demolator de obicei ,cred ca v-am povestit odata de el si nici cu Diana nu mi-e rusine

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

irinadum nici nu-ti poti imagina cata placere imi face sa-i gatesc lui Mateias si mi-e asa drag de el cand il vad ca mananca si n-am facut degeaba.....

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ANASEBE e la serviciu si e mai obosita de aia nu iantra des,iar de IOANA stiu ca trimite virusi pe mess mai nou ,asa ca am pus-o spam deocamdata pana isi curatza PC de virusul ala(virusul SOLOMOANCA )Si Ioana voia scuze de la @@ ,de aia n-a mai intrat,dupa cate stiu eu

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Un martisor virtual si de la noi si o primavara minunata sa aveti!
Eu am fost cu Diana la pediatra, sunt stresata ca am tras o sperietura, asa ca nu pot sa povestesc decat dupa-masa, ca acum stau cu fetitza.
la toate va doresc!
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Irina mai bine bag borcanul cu iaurt in bibe...nu stiu ce e de nu vrea sa pape decit asa..si culmea e ca papa ok prinzul, dar cu lingurita cam 1 data/sapt prinzul il maninca..o sa vedem si azi ce are de gind..
Ingrid asteptam detalii, dar bine ca e Diana bine..Pup!
Moni si eu cind iesim afara, direct la leagane mergem ca poate acolo nu se mai crizeaza ca ieri...si uite asa ma mai dau si eu huta huta , desi azi mi-a venit si iti dai seama de starea mea

Bia nazdravana
poze noi
www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Ingrid ce s-a intamplat?Nu ne tine in tensiune.
E ok Diana?

Anca si Andrei(13.02.2006)

Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii

Mergi la inceput