Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (163)
Raspunsuri - Pagina 21
loren@ spune:
Anca superrrrrr filmuletul...parca nu-mi vine sa cred ca si noi am avut bb asa de mici!![]()
Bia nazdravana
poze noi
www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> filmulete
marchplayer spune:
Anca pe mine ai reusit sa ma faci sa plang...chiar ca este un montaj frumos. felicitari mamicilor de ianuarie-februarie 2007.
Vezi ca-i martie si ai treaba.
Denisa felicitari pentru micul print!!! Sa fie sanatos si sa cresca frumos la tine in burtica!!
Fetele, pupiciuri. revin.
daniela
17w si ioana alexandra (05.02.2006)
poze
cosmi1975 spune:
CATALINA draga iti zic ceva dar sa nu citeasca nimeni; STEFAN ii trimite un pup si un martisor virtual printesei tale ....la toate de fapt dar sa nu auda mamele 

de baieti
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan
asteryaro spune:
Fiindca sunt foarte sensibila azi, chiar mi-au picurat cateva lacrimi la filmuletul pus de Acina...
Razvan are febra si tuseste. Acum doarme si geme prin somn. Si tocmai cand sa spun "hop!", a trecut iarna si am fost sanatosi... O sa treaca.
Martisoare virtuale de la noi 

!
O primavara plina de iubire va doresc tuturor.
Cristina, mami de
Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery
www.dropshots.com/astery2
alin@ spune:
Si eu am plans! Vai ce emotionant eee!!!!
Alina, mami de Ayan(13.01.2006)
Poze cu noi
www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru
"IT'S ALL ABOUT THE ATTITUDE"
alin@ spune:
Astery, sanatate multa lui Razvanel! Sa ii treaca repede!
Alina, mami de Ayan(13.01.2006)
Poze cu noi
www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru
"IT'S ALL ABOUT THE ATTITUDE"
acina spune:
Fetele ma bucur ca va place.
Da mai ce au crescut copilasii nostrii , parca ieri vorbeam de cat mai avem pana nastem.
Marchiulinaace faci fata superi cupilul din burtik?Fara lacrimi ne-am inteles?Daa stiu ca e martie dar nu e ziua care trebe..
Cosmi sa nu vorbesti prea tare ca s-ar putea sa auda mami de Ayan -adica ginerica de Cata si se gelozeste.
Anca si
Andrei(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
acina spune:
Astery pupicei la Razvanel bolnavior.
Anca si
Andrei(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
loren@ spune:
Bia transmite pupici
tuturor baieteilor si va zic ca abia astept sa se incalzeasca si sper sa o punem de o mare intilnire
Ce mi-as dori sa apucam sa ne vedem mai multe...hai ca sunt sigura ca multe vreti..abia astept sa vina zilele cu soare sa putem sa-i imbracam lejer si sa ne stringem undeva..Va suride ideea?![]()
Eu sunt la
, Bia doarme..la prinz papam si o stergem la plimbare ca a iesit si soricelul!
Bia nazdravana
poze noi
www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> filmulete
acina spune:
Cata eu vreau mare intalneala dar sa gasiti si voi o ora mai tarzie sa pot veni si eu cu buburuzul meu.Oricum pan aiese soricelu' bine se mai mareste si ziua.
Anca si
Andrei(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii