Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (163)
Raspunsuri - Pagina 17
Giova spune:
Ia uite fete noi: anasol salutari!!!
frumosul sa-i treaca buba.
Mirela nu mai zi nimic. asta s-a intamplat in Spania? ce-o fi la noi in Ro atunci....
Cica si in Italia tot mai multe cazuri sunt de decese ale bb, din cauza mamelor. Suntem cu nervii la maxim se pare, dar sa-ti ucidi copilul...no comment. Acolo cica sunt organizatii si camine care-ti ofera asistenta, mai ales mamelor singure.
La noi?......
Merg sa-i fac baita, ca uite cat e ora si sa ne punem in pat. e vesel nevoie mare si-l distreaza la maxim pe Clau.
pe maine.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
monica70 spune:
Buna dimineatza!
Eu sunt zombie: Diana s-a trezit la 2,la 4,la 5 ... la 6 m-am trezit eu sa vin la birou 
Va trimit cate un martisor
si ma apuc de treaba!
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
pufumic spune:
SA AVETI O PRIMAVARA FRUMOASA!
LA MULTI ANI, BRUNO! Mai cu intarziere, dar...
Vladimirescu mi-a dat trezirea la 6:30, si-a baut lapticul, s-a intors pe burta si am crezut ca a adormit la loc. da' de unde, in secunda 2 era pe gard, ciripind nevoie mare. Am incercat sa-l adorm in brate, dar nu l-am dovedit, drept pentru care am trecut la joaca. Si mi-e un sooomn.
Ioana si Vladimir (08.02.2006)
http://www.dropshots.com/pufumic
http://www.dropshots.com/ipeltod
alin@ spune:
Si de la mine un martisor frumos la toata lumea!
Pufmic, si noi trezirea la 7, dar ce sa mai zic, ca a dormit toata noaptea, de la 9 jumate.
Anasol, pupici lui David sa treaca!
Ali
, merci mult, esti o draguta! Multumim si de retete. Sa ii treaca Iarinei repede durerile si sa iasa maseluta buclucasa.
Dana, cum a fost la examen? Sunt sigura ca ai facut bine! Pup fetele!
Mire, ce face Dani azi?
Monica, misto ca nu te stresezi cu incaltamintea Diei! Sunt foarte draguti cei pe care ii are si sa ii poarte sanatoasa.
Si tenisii lui Mario imi plac mut, sa ii poarte sanatos.
Maraki, socrosenia e cuminte? Cred ca noi cu Cosmina am ramas cu bebe neplimbareti, ca al meu a a vut o tentativa si dupa ce s-a lovit nici nu vrea sa auda de mers. Sa vedeti ce bate hamul cand i-l pun, ii cara palme.
Cosmina
, ce mai zici azi?
Cata, sculareaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!
Ingrid, ce face Dienutza?
Gio, cum se simte Marcolino?
Irina, pupici si Sabinei!
March, cum va simtiti cu raceala?
Bee, mai zi si tu ceva.
Bumbita, cum te simti? Cand afli ce e bb?
Alina, mami de Ayan(13.01.2006)
Poze cu noi
www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru
"IT'S ALL ABOUT THE ATTITUDE"
acina spune:
Buna dimineata ,
Eu sunt chiauna caci Andrei a avut program de maraiala azi-noapte , care a culminat cu chef de discutii de la 4 la 5 jumate.Asa ca inca dorm pe mine
.
Ali multumim pentru retete.
Anasol eu sigur le faceam scandal.
degetel sa treaca repede .
Mirela groazinc .![]()
Moni ai un copil superactiv.
Anca si
Andrei(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
Biancas spune:
Buna dimineata...
Am avut si noi o noapte linistita cu toate ca eu m-am culcat pe la 2 ca m-am uitat la TV.
O primavara frumoasa tuturor si un martisor virtual pt toate
AICI 
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
monica70 spune:
HAI CA ZIC EU REPEDE CEVA: CATA SI ALINA 
ASTA CA AM VAZUT IN DROP LA MARIO CA ATI ATENTAT LA EL 
,DACA N-ATI OBSERVAT ,E OCUPAT!
ALINA DECI,VREI SI O FETITA PE VIITOR? ![]()
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
cosmi1975 spune:
salutare gagici
sarbatoritilor
ca doresc o primavara super frumoasa si un
martisor
ALINA suntem ok sa zic ; mai e racit nitel dar trece ; mai avem inca un dinte al 8 lea ; de mers nici vb lasa draga ca pana la 4 ani or merge
bianca mea super fericita ca am reusit sa i fac martisoare cate a dorit dar nu va zic ca eram numai lipici si hartie colorata pe maini de mi era rusine prin tramvai dar ....mul;tumita ca am reusit si copiilor mei de la scoala sa le fac ptr fiecare si au fost fericiti
al meu sot m ia cumparat flori asa dimineata ca a dus o pe bibi la scoala si ce o fii zis sa scape....cam usor
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan
alin@ spune:
Ancutza, pupici lui Andrei cel motat!
Moni, am atentat fata ca prea e frumos! Trebuia incercat! Al doilea copil in vreau sigur, am zis intai ca mai bine baiat ca sa se joace frumos cu Ayan, sa aiba chestii in comun, dar acum cochetez si cu ideea de fetita, ca sunt tare scumpe! Deocamdata trebuie sa cochetez cu ideea de a-l convinge pe Gabi, sau pacali, sau imbata, cevaaaaaa
Cosmi, felicitari pt dintisor!!!!!!!!!!!!! Sanatate multa!
Alina, mami de Ayan(13.01.2006)
Poze cu noi
www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru
"IT'S ALL ABOUT THE ATTITUDE"
anasol spune:
BUNA DIMINEATZA,PRIMAVARA!
O ZI FRUMOASA SA AVETZI PLINA DE MARTISOARE SI GHIOCEI!
PUPICI LA TOATE FETELE!
dav asta e un smecher,de cand cu degetelul,mobilizeaza toata lumea din casa sa sufle la degetel,facem cu randul
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)