Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (163)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

mamicutze si spiridusi frumosi,io nu am mai intrat ca nu am avut timp cu fata asta maraita la maxim de la o maseluta de jos din dreapta , somn ziua nu prea baga ,azi de exp. a dormit doar o ora dar acum s-a culcat pe la 21 fara un pic.
Am citit ca vb. despre capsuni eu am sa-i dau dar numai cand e vremea lor ca astia de acum nici macar nu prea au gust,Kiwi papa demult si e si el alergic asa ca daca v-a face urat de la capsuni nu am sa-i mai dau.
Strampi si eu ii dau Iarinei dar numai pe sub pantaloni ca la noi e cam rece pe jos pe unde sta ea mai mult desi sunt cate 21-22 de grade in camere totusi suntem la parter...
nu mai stiu ce vroiam sa zic

Da' revine eu ca oricum nu am somn acuma.

ali
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=237417&cdate=20060317&ctime=162032" target="_blank">Am implimit un anisor!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU montaj , Povestea nasterii Iarinei

Mergi la inceput

Asa deci am uitat ce era mai important...

La multi anisori BRUNO!!!

Felicitari Ayan!!! la cat mai multe aparitii pe copertele revistelor

Si eu i-am cumparat adidasi din Billa la Iarina se vad in filmuletul www.dropshots.com/daymainframe.php?userid=237417&cdate=20070218&cimg=14" target="_blank">asta in care ii calca pe lucrare la tata-so

ali
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=237417&cdate=20060317&ctime=162032" target="_blank">Am implimit un anisor!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU montaj , Povestea nasterii Iarinei

Mergi la inceput

Ati plecat la culcarica?????

Hai ca caut si eu niste retete de papica pe aici sa va dau...ca nu mai stiu care intreba de asa ceva...

ali

Mergi la inceput

Deci pentru cine vrea...sincer inca nu am incercat nimic dar urmeaza...
Deci dau copy/paste.

Chiftele de sunca (de la 12 luni)
• 100 g sunca presata
• 200 ml lapte
• 20 g unt
• 80 g faina
• 3 oua
• 200 ml ulei
• sare

Se fierbe laptele cu putina sare, apoi se incorporeaza faina in ploaie, amestecand in continuu pana cand compozitia se dezlipeste de pe peretii cratitei.
Se lasa compozitia la o parte sa se raceasca dupa care se pun, pe rand, ouale si sunca taiata cubulete.

Cu o lingurita unsa cu ulei se formeaza chiftelutele care se prajesc in ulei incins.

Se poate servi cu orez sau cu un piure.

Mancare gratinata cu ton (dupa 12 luni)

• 125 g de gris
• jumatate de litru de lapte semismantanit
• 30 g de unt
• 75 g de branza gen svaiter rasa
• 4 oua
• o cutie mica cu ton farimitat
• 3-4 tomate
• putina sare si putin piper (este de preferat sa-si mai puna fiecare in farfurie daca este nevoie)

Se incalzeste laptele cu untul pana da in clocot, se adauga grisul si se lasa sa fiarba 1 minut, se pun branza tip svaiter, ouale unul cate unul, sarea si piperul. Amestecul obtinut se intinde bine intr-un vas uns cu unt. Deasupra se aseaza tonul scurs si tomatele taiate in rondele subtiri. Se presara branza gen svaiter si se da la cuptor (termostat 7) 15-20 de minute. Se serveste.

Salata de conopida (dupa 1 an)
• o conopida mica
• o lingurita de ulei
• o lingurita de otet de mere
• un oua fiert
• un pic de patrunjel tocat
• sare

Curatati conopida, taiati-o bucatele si puneti-o la fiert in apa clocotita cu un pic de sare.
Dupa fierberea, lasati conopida la scurs si sa se raceasca..
Intre timp, preparati sosul de salata. Amestecati otetul de fructe, uleiul, sarea si patrunjelul tocat marunt. Decojiti si zdrobiti oul fiert dupa care il amestecati cu conopida si cu sosul. Pofte buna!

Sufle de legume (dupa 12 luni)
• 3 morcovi
• 2 cartofi
• unt
• sare
• 2 lingurite de lapte concentrat
• 1 ou

Fierbeti cartofii si morcovii. Curatati de coaja si taiati bucatele. Le zdrobiti cu presa de pireu. Amestecati cu untul, sarea, laptele concentrat si galbenusul de ou. Bateti albusul spuma si inglobati usor in pireu. Varsati totul in forme mici, unse cu unt. Coaceti la cuptor la foc moale, aproximativ 20 minute (supravegheati coacerea).

Sper sa va fie de folos...
Mai am si de la varste mai mici pe care le putem da si la varsta asta

ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_laila spune:

LA MULTI ANI, BRUNO, PESTISORUL AURIU!

Doina si Theodor (4 februarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Maraki eu i-am luat de la Bata in iarna bocanci din piele la 30 euro.
Acum i-am luat de la Zara ceva gen tenis, in fata si spate piele si cu material, dar nu sunt de vara, ci primavara, la 20 euro. si adidasi de firma la 40 euro. Poate gaseam papuci mai ieftini daca gaseam un mag. de incaltaminte, dar cum nu am avut de ales, i-am luat pe astia.
Ali bine ai revenit. micutei maraite. mersi de retete.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

au aratat astia niste stiri la tv de mi s-a ridicat parul in cap
de la o cresa,cum obligau copilasii sa manance,ii tineau de nas,cu capul pe spate,ii obligau sa-si manance propria voma,tipau la ei
un bebelus de 4 luni maltratat...
o mama si-a omorat cei 5 copii(intre 3 si 14 ani),avea o depresie puternica....
o asistenta a taiat din greseala degetzelul unei fetitze de cateva luni
si mai sunt

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Si eu am una bucata iritabila,dar e de inteles - acum seara era ca o vampira,cu sange pe bot si pe manutze,de la gingie - maseaua din dreapta sus sta sa iasa
Cu toate astea vad ca mananca bine si daca te joci cu ea,e vesela foc,danseaza,canta,tzopaie.Cum nu e bagata in seama,sau nu i se face pe plac,e cu mana in gura si haha-ie la greu
Acum e in pozitie de nani,poate reusim sa o culcam ,ca a dormit vreo 3 ore dupamiaza!

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

salutare,
dav s-a taiat azi la degetel cu o sina de la un dosar,i-a curs sange mult si m-a bocit tare mult.........,era cu socri,abia m-am abtinut sa nu le fac panarama

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

La multi ani !!!!!!!!!! Bruno

Ali, ce mai stii de Miri_mik ? N-a mai intrat pe-aici de multa vreme. S-o fi apucat de scris alta carte si nu mai are timp ?

Cuscra, , las ca-i trece buba lui David.

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput