Bucurii de sept-oct 2006 (48)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Ramomar, fetitele noastre se fac din ce in ce mai frumusele! Sa le creasca si perisorul si-o sa fie mortale!

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

BINE V-AM REGASIT!!!

Dragele si iubitele mele ce dor mi-a fost de voi!!!
Multi pt fiecare mamica si fiecare bucurie.

Incerc sa citesc din urma, nu stiu ce si cat reusesc azi dar am postat acum ca sa stiti ca de azi va citesc non-stop .

Sandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Gata, am rezolvat! Puteti sa imi trimiteti emailuri

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Microbuuuuuu, Sandraaaaa, bine ai revenit! Ce face fetita cu o zi mai mica decat Maria?

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Sandra, ce bine imi pare ca ai revenit!... Sa stii ca m-am gandit des la tine... am vrut sa iti trimit sms...dar nu stiu ce m-a oprit de fiecare data... Ce faceti? Ce face Anais?

Lili, ce-i cu nenea ala gravi? E cumva un hoax? N-am timp sa citesc in amanunt acum... ies si eu la plimbare. Totusi imi suna a farsa... nu?

revin mai pe dupaamiaza...

Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Bine ai revenit Sandra!!!!
Mai zi-ne despre gargarita ta!Si despre tine!

Eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Saaandraaa, bine ai revenit! Sper ca e totul OK cu voi! Ne-a fost dor de voi, vrem pozici cu Anais!!!

de Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Sandra ce surpriza frumoasa ne-ai facut! Bine ai revenit si sper sa nu mai dispari. Eu mai intrebam de tine, dar la un moment dat am incetat, mi-am zis ca nu ne mai citesti, desi eu speram sa apri intr-o zi si uite ca ai aparut odata cu primavara. Multi -ici tie si gargaritei tale.

Gety, daca tu zici ca se fac tot mai frumoase asa sa fie, desi ele tot frumoase au fost

dar Monica ce o mai face? Monicaaaa unde ai disparut?

mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

quote:
Originally posted by microbu

BINE V-AM REGASIT!!!

Incerc sa citesc din urma, nu stiu ce si cat reusesc azi dar am postat acum ca sa stiti ca de azi va citesc non-stop .

Sandra

Asa sa faci si sa ne mai si scrii

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

heiiiiiiiiii

Fetelor incep si eu acum...papusica mea s-a defectat...a dormit azi-nopate 11 ore cu o singura pauza de masa pe la 3 noaptea...s-a trezit la 8 si acum doarme de la 10 jumate....CLAR S-A DEFECTAT DAR NU AM DE GAND S-O REPAR...O LAS ASA

Mini si eu ma gandeam la fel ca nu am bufnitat eu niciodata cat am stat cu tine atunci in ultima perioada a sarcinii si cu Sephora care s-a dus sa nasca pana la urma si ne-a parasit......imi esti taaare draga. Sa intri cat poti de des macar sa ne mai zici despre tine...cred ca esti fff prinsa cu atatea dar paote mai ai timp si pt net.

Sandra bine ai revenit!!!! Ma bucur ca esti bine si tu si Anais si sper ca nu mai sunt probleme in "paradis" Ce mai faceti? Cum mai sunteti?

Gety ai fost supe haioasa cu :Microbuuuuu, Sandraaaaaa bine ai revenit. Radeam singura pe aici

Ramomar... Monique este bine si Cosminuta la fel...ne-am vazut ieri in parc...pana la urma imi spunea ca a luat Dostinex pt intreruperea lactatiei...ca este mai bun decat Bromcriptin

Pup

Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput