Bucurii de sept-oct 2006 (48)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Eu nu vin la intalneala din motive de vreme. Imi pare rau, maine poate, ca va fi frumos.

Nu stiu ce are al meu copil ca urla de dimineata, dupa ce nu a dormit azi noapte mai deloc, de asta m-am trezit eu la 6 si voiam sa beau cafeaua cu voi. Or fi dintii, nu stiu.

Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Mai, cum sa imi activez emailul? Adica sa fac sa apara Y ca PM, de ex? Hai ca m-am exprimat...de cacao! Nu mai stiu nici cum mi-am activat PM-ul

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Marina, du-te la profil personal, ai acolo campuri pe care le completezi cu adresa de MSN, YAHOO, etc

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by MamiLili

Marina, du-te la profil personal, ai acolo campuri pe care le completezi cu adresa de MSN, YAHOO, etc

Da, sunt completate, dar nu imi afiseaza yahoo-ul pe bara de la mesaje (uite, la altele e Y)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

quote:
Originally posted by MamiLili

BUCURII!

Poa' sa ploua, poa' sa ninga
Ii pun bebelui pelinca
Ne vedem in parculetz
Nu cumva sa-ntarzietzi!

Pe ProTv e un film...deosebit. Cu mame-surogat si un barbat care vrea sa poarte o sarcina. Daca sunt amatoare, uitati-va acum. A propos de asta, e un site pe care-l tot urmaresc de vreo 2-3 ani: http://www.malepregnancy.com/

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus

exact la asta ma uit eu acum!

alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi

Mergi la inceput

Lili, vezi la Andra, la Pufy, la Mini_me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

neata si de la noi, acum la amiaza

multi pupici bucuriilor care ne-au trimis martisoare, care mai de care mai frumos

Alina, ma bucur mult ca ai reusit sa o faci pe Adelina sa pape fructele

Vauva, imi place la nebunie rochita Biancai, iar de Bianca ce sa mai spun e frumoasa foc si chiar iti seamana bine.
Cum ti-au iesit papanasii?

mini_me ce frumoasa e Iulia. Te asteptam mai des cu un mesaj cat de mic de la tine, dar sa stim ca esti bine

itzy, trimitem si noi multi papusicii tale. Da, asa se pare ca ii place carnita puiutului meu

pufymic sa-ti traiasca minunile tale de baieti ca atre frumosi sunt

mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

lexi, sper din suflet sa fie bine Maria si sa treceti cat mai repede peste toate problemele. sa poate sa aibe lipse de calciu sau sa-i fi scazut si glicemia, mai ales ca nu mancase mult in ziua respectiva.
-ici multi Maria.

Marina, ar trebui sa-ti apara Y, daca e trecuta adresa de yahoo la profil personal.

mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

MamiLili, stiu ca acum trebuie sa fii pe drum. Eu n-am mai plecat la apartament, pt. ca pe mama au trimis-o la dr. de familie. Birocratia salveaza Romania! Asa ca acum iar a decolat de acasa. Dar Maria mea doarme. Daca ajung, vin cu autobuzul. Sper sa nu fie aglomerat. Numai sa mi se trezeasca printesica.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Marina, cred ca trebuie sa mai bifezi si "Permite membrilor DC sa iti tirmita e-mail" sau ceva similar...e sigur ceva de genul asta pe acolo. Altfel nu apare simbolul.

Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

Mergi la inceput