Mamici de iulie-august 2007 (23)
Raspunsuri - Pagina 9
liadorian spune:
Socata de ce pateste Claudia, am uitat mai inainte sa va povestesc ce ispravi am mai facut eu. De fapt nu eu, ci bebe. Tocmai m-am intors de la eco si vestile au fost de 2 feluri: unele foarte bune, altele socante.
Vestile bune: decolarea de placenta s-a rezolvat, nu se mai vede deloc. Bebe creste si din cate mi s-a spus, e in parametri - diametrul biparietal=42 mm, lungimea femurului=25 mm. BCF, MF - normale. Pustiul facemiscare din plin, nu sta o clipa locului, de unde am dedus eu ca seamana cu mami, fiindca tati e un tip foarte calm si temperat.
Vesti socante: ecografista spune ca e posibil sa fi fost sarcina gemelara, dar ca unul dintre bebei s-a resorbit. A ramas un sept care indica, spune ea, faptul ca au fost doi "chiriasi" in acelasi sac gestational... Am ramas paf. Parca nici nu-mi vine sa cred. Cum de nu l-a vazut nimeni pana acum, doar am facut o gramada de eco.
In fine... Ma bucur ca pustiul nr. 1 e bine sanatos. Trebuie numai sa ma duc maine la spital sa ma plang de contractii dr mele, sa vedem ce-mi spune... Oricum, mi-a revenit pofta de mancare si zambetul!
Lia S18
andutzy spune:
Claudia, stai linistita cu rezultatele la TT! Uneori am impresia ca e o maaaare vrajeala aceasta testare! fetele cred ca se refereau sa dai articolul facut de tine unei alte televiziuni...acolo nu prea mai pot interveni. Ar merita intrat cu camera ascunsa sau macar cu un reportofon la discutiile dintre tine si ei! CASA DE PIATRA!
Jadi, frumos numele tau, exotic, vorba Simonei si sa stii ca nu esti singura in situatia cu curierii, tata a avut un coleg turc pe care il chema Carmen si eu cunosc un tip pe care il cheama Veronica, numai ca nu stiu cum sa scriu, intelegeti voi, la final nu e "a", este "a" cu caciulita, ca si cum ar fi nearticulat. Si ne povestea ca il suna fetele de la Vodafone si cer cu doamna Veronica...
Acum nu prea am timp sa scriu mai multe, dar sper ca de la mesajul viitor incep odiseea "o mama nebuna, sa nu fiti ca mine", sa cititi si sa va amuzati cum am facut cu hainutele, cu vizitele si cu multe din ce tineau de copilul meu in nebunia momentului....
Am citit ca va luati AC, aveti grija, nu-l montati in camera in care va sta copilul. Cel mai aproape in camera de alaturi, e periculos, poate cauza probleme respiratorii.
Andra17+cu bb2 Horia Andrei siDragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
nma spune:
salutare fetelor.
acum am terminat de citit tot. claudia mai lasat fara cuvint. nu imi vine sa cred ca exista asa oameni. si seful meu e destul de acid cu mine de cand stie de sarcina, dar nu se compara. sper sa rezolvi cumva situatia.
casa de piatra si BB sanatos si din partea noastra.
nici nu mai stiu ce am mai vrut sa scriu.
multumesc pt caruciorul roz.
felicitari celor care au aflat ce au in burtica si celor care au ales deja numele. noi am hotarat sa asteptam urmatoarea eco caci acum procentajul e de 75%.
de cand sunt insarcinata pustiul meu spunea ca vom avea o ramona. sotul ar vrea diana, dar decamdata asteptam sa nu avem surprize.
ioana placenta mea avea grosimea 3cm la 14 saptamani. am fost la doi medici si mi-am spus ca este o problema. eu sper ca totul e ok. igm a iesit negativ, iar igg sub 8. nu stiu de ce nu e o valoare exacta, iar cu 8 ma incadrez la suspect, dar din cate stiu eu inseamna ca am avut in trecut infectia. afp a iesit negativ. maine sper sa ma intalnesc cu ginecologul caci azi nu s-a putut.
de cand merg la serviciu nu mai am greturi, iar de durerea de spate uit. parca e mai bine acum.
de maine cred ca voi incepe si eu sa iau elevit caci nu prea mananc sanatos. mananc mai mult fortat fructele.
am uitat sa va spun ca am primit si eu cateva hainute de nou nascut. eu incerc sa nu cumpar nimic pana prin iunie-iulie.
va pup.
15+ 21.07.2003
Chriszta spune:
Lia a fost pe National Gepgraphic un documentar super pe care multe dintre noi l-am vazut, si spunea acolo ca 80% dintre gravide au defapt gemeni dar ca unul nu se dezvolta si se resoarbe. Poate ca multe dintre noi am inceput asa. Si la mine la prima echo la 8 saptamani a vazut dr ceva si a zis ca s-ar putea sa fie gemeni, mai ales ca mi-a fost f rau, dar la 12 saptamani nu mai era nimic.
Bine ca ai un BB sanatos!
Cristina 17+
Chriszta spune:
NMA am scris mai demult depre IgG si IgM
IgG reprezinta trecutul si nu pune problema daca este pozitiv indiferent unde te incadrezi - asta inseamna ca ai avut boala si ai facut anticorpi.
IgM reprezinta prezentul si trebuie sa iasa negativ, daca iese pozitiv insemna ca ai facut boala in timpul sarcinii.
Multa bafta. Nu-ti face griji ca nu ai nimik.
Pupici.
Cristina 17+
claudia75 spune:
LiadorianNu intru in categoria mamelor peste 35 de ani, desi sunt pe aproape. Am implinit acum 2 zile 32 de ani. Insa am o matusa cu sindromul Down. A fost nascuta foarte tarziu cand bunica-mea avea peste 40 de ani. De aceea, doctorul crede ca acest caz nu este relevant. Nu stiu ce sa zic...
Si ca o paranteza...Ieri cand am ajuns la servici, colegii mei m-au intampinat cu flori si mici cadoase atat pt ziua mea cat si pt maritis. Sefii mei mi-au oferit in schimb o noua runda de tracasari. Cel mare tare m-a durut cand unul dintre ei mi-a spus ca pe ei in c..de sarcina mea si de faptul ca ma afecteaza stresul pe care mi-l provoaca ei. Atunci m-am ridicat, le-am intors spatele si am iesit din birou. M-am gandit si eu la faza cu inregistrarea discutiilor. Daca mai am ocazia, poate o pun in aplicare.
Daca stau bine sa ma gandesc nu numai eu am avut de suferit din cauza sefilor pe acolo. De-a lungul timpului multi colegi de ai mei au fost dati afara pe motive total nejustificate. Si culmea, au plecat oameni cu experienta pe care te puteai baza. In locul lor au fost adusi tot felul de agarici, unul mai pilos ca altul.
Lucrez de 9 ani in domeniul asta, dar nicaieri nu am intalnit asa ceva, o asemenea politica de batjocorire a salariatilor...
Dar cum spuneam, pana la urma baietzelul meu din burtica este acum cel mai important.
Claudia75 17+
Simo78 spune:
of! of! "oamenii" astia te fac sa iti doresti sa se inventeze noi metode de tortura si sa fie testate pe ei...nici o pedeapsa cunoscuta nu mi se pare suficienta pantru ca iti bati joc d eun om, mai ales o gravida!
Simona 16+ Matei Hisham
poze
Simo78 spune:
si ca sa mai zambiti un pic:
Un om se plimba prin Central Park in New York. Deodata vede o fetita atacata de un pitbull. Alearga spre fetita si incepe sa se lupte cu cainele.Reuseste in cele din urma sa omoare cainele, salvand astfel viata fetitei. Un ziarist care privise scena vine la el si ii spune: - Esti un erou, maine vei putea citi in toate ziarele: "Un brav newyorkez a salvat viata unei fetite." - Dar eu nu sunt newyorkez! - Oh, in acest caz va scrie in ziarele de maine dimineata: "Un brav american a salvat viata unei fetite." - Dar nu sunt american. Sunt afgan! A doua zi in ziare scria: "Un extremist islamist a ucis un caine american."
Banana si vibratorul pe noptiera..banana catre vibrator.....este pt prima oara?vibratorul:nu...banana:si atunci ce mortii mat-ii tremuri asa?
Simona 16+ Matei Hisham
poze
lorinaoo1 spune:
Claudia75 la multi ani pt duminica si casa de piatra! Da` ai niste magari de sefi Presupun ca numai in Romania se poate intampla asa ceva. Dar ei nu au neveste si copii acasa? Eu i-as da pe post neautorizat si dupa aia sa-i vad, mi-as da demisia. Numai ca iti trebuie cartea de munca fara intreruperi acum. Cred ca mai bine e sa-ti iei concediu si dupa aia vezi tu ce faci, ii taxezi tu cumva.
Brazuca woooow, ai primit prosoape pt bebe? Tot e ceva... eu nu am primit nimic, dar nici nu-mi trebuie. Imi voi cumpara eu niste hainute dupa ce sunt sigura-sigura ca avem fetita, hainute necesare pt spital si dupa aia acasa.
Stiti, fetelo, sunt eu mai nebuna, dar deja imi fac o listuta cu tot felul de bibe si creme si altele pt bebe ca sa le cumpar din timp. Nu vreau sa il trimit pe sot atunci si sa-l innebunesc de cap. In plus, in graba, cine stie ce-mi cumpara... Cum ar fi sa-l trimit sa-mi cumpere sutien de alaptat ?
Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina 19+
lorinaoo1 spune:
quote:
Originally posted by Simo78
si ca sa mai zambiti un pic:
Un om se plimba prin Central Park in New York. Deodata vede o fetita atacata de un pitbull. Alearga spre fetita si incepe sa se lupte cu cainele.Reuseste in cele din urma sa omoare cainele, salvand astfel viata fetitei. Un ziarist care privise scena vine la el si ii spune: - Esti un erou, maine vei putea citi in toate ziarele: "Un brav newyorkez a salvat viata unei fetite." - Dar eu nu sunt newyorkez! - Oh, in acest caz va scrie in ziarele de maine dimineata: "Un brav american a salvat viata unei fetite." - Dar nu sunt american. Sunt afgan! A doua zi in ziare scria: "Un extremist islamist a ucis un caine american."
Banana si vibratorul pe noptiera..banana catre vibrator.....este pt prima oara?vibratorul:nu...banana:si atunci ce mortii mat-ii tremuri asa?
Simona 16+ Matei Hisham
poze
A doua, mai ales, m-a dat pe spate
Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina 19+