SUPER DIETA pentru mamici si nu numai

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

quote:
Originally posted by adelapop

succes mada_maxm, esti curajoasa
eu o tin doar 6 saptamni pentru ca vine pastele....oare ne prinde dieta in paste, voi ce stiti?? eu nici nu stiu cand pica pastele
suna bine reteta ta
eu mai amm una, care se face cu pui sau vita si iede delicioasa dar cred ca merge si fara:
se numeste pui in 5 culori: ciuperci, ardei gras, morcov, usturoi, ceapa , (pui), o lingurita ulei masline sau cateva picaturi, sare, piper si pui pe foc cu capac la oala, este delicioasaaaa
babee ce de kg ai avut la prima sarcina.....
fetelorr tocmai m-a intrebat sotul daca nu mergem la munte , nu vreau ca acolo o sa mananc si alte prostii, mai ales daca nu merge singuri
incerc sa il conving ca nu merg, sau daca merg o sa manance numai morcovi
aaaa, idee de morcovi intre mese: taiati fasii lungi, dati cu sare si muuuuulta zeama de lamaie
super buni!!!!
scumpei Bianca Maria

Pastele cade pe 8 aprilie, cand Anna mea face 1 anisor! , si da, ne prinde Pastele la dieta!

MARILENA

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=15" target="_blank">Votati-o pe Anna "In roz"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

vreau sa tin Superdieta
Eu sunt de 10 zile la cura de dezintoxicare iar meniul propus in dieta corespunde exact cerintelor regimului meu.
Doream sa ma apuc de luni de Atkins dar Superdieta mi se pare mai atractiva
Inaltime 1.69 - 60,5 kg.targetul ar fi 57.
Sper ca dieta asta sa ma ajute sa pierd ultimele kg.care nu prea vor sa plece chiar daca depun eforturi considerabile.
Mult succes la toate fetele si sa speram ca peste 6 saptamani o sa avem cu ce sa ne mandrim

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

As mai vrea sa intreb de ce se numeste Superdieta si ce provenienta are?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

Buna Luna, ma bucur ca ai venit si tu! Poate daca suntem mai multe, va iesi ceva bun! Spor la slabit!

MARILENA

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=15" target="_blank">Votati-o pe Anna "In roz"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Bau!
hai fetele ca putem!
Sa vedeti voi ce galerie de maine. apropo mie mi-e lene sa caut emoticons. Si stiu pe dinafara doar unele.
Am fost la cumparaturi si am facut stocul. Vineri seara iesim in oras si...eu nu voimanca. Noi ieseam cu prietenii in fiec weekend. Vladimir ramane cu mama ca sta cu noi si doarme cu ea. Si asta era si bucuria mea. Acum sa balesc in fata oamenilor. Dar o sa fiu o zana dupa niste saptamani.
Va pup si ......ne auzim maine dupa cantarire si 1/2l apa.
Fetele bafta si....curaj!!!

Ioana de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta Vladimir Botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lau10 spune:

Fetelor, va rog sa nu va suparati ca ma bag unde nu imi fierbe oala, dar am citit si eu in ce consta regimul asta si cam ce meniuri va faceti voi pentru maine. Ma trec fiorii cand citesc, voi chiar credeti ca e sanatos ca un organism sa supravietuiasca numai pe verdeturi (legume si fructe)?? Organismul are nevoie de proteine, de putini carbohidrati (la pranz) pentru ca sa reziste la efortul fizic din timpul zilei, totul in cantitati mici, dar are nevoie!!!
Citeam aici ca pestele e unul din alimentele "exceptionale", fetelor, pestele este atat de sanatos si atat de folositor organismului.

Am incercat si eu o data un regim din asta si am avut plapitatii la inima dupa 2 zile pentru ca nu-i dadeam organismului ce ii trebuia si mai faceam si sport.

Eu am inceput si eu acum "dieta" mea, adica mananc ce vreau ziua (mai putin dulciuri si grasimi) si seara dupa 7 nu mai mananc nimic decat beau apa. Fetelor, in 2 zile am dat burta jos, ma simt extraordinar si fac si sport.

Acum voi faceti ce vreti normal, dar eu zic ca nu e sanatos ce vreti voi sa faceti.

Va pup

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Marilena12

Buna Luna, ma bucur ca ai venit si tu! Poate daca suntem mai multe, va iesi ceva bun! Spor la slabit!

MARILENA

Sper ca fetele sa nu dispara dupa cateva zile caci dieta nu e usoara deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Mamidestefan unde am scris eu de ciorba de burta??Ca nu vazui nicaieri, si nici n-am priceput de ce ma intrebai de ea.Eu oricum nu fac si nu mananc niciodata ciorba de burta!

Asa..e regim greut dar totul tine de vointa.Eu pot sa nu mananc carne saptamani intregi.Da, pestele este bun, o sa mai fie exceptional in meniuri, dar asta e si atu-ul dietei zic eu:o dezintoxicare de carne si altele timp de o saptamana, dupa care treptat se adauga lactate , peste...Pe mine una nu ma deranjeaza deloc.Eu nu stiu daca mananc 5 felii de paine intr-o luna, cartofi prajiti de ex cam de 2 ori pe an de moft , orez asa si-asa, in schimb alternez mereu gratare cu salate.Prajelile la mine nu isi au rostul,paste cam o data pe luna.

Si ca sa fie si mai buna dieta, nu uitati de miscare multa eventual ceva sport!O incercam, daca a dat rezultate la alte persoane, trebuie sa dea si la noi.Si apoi mi se pare mai buna decat 1 mar dimineata, 2 frunze la pranz si 3 caise seara-scuze.

-----------------------------

Gabriela, Rebecca si Phillip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

luna daca citesti cate kg poti slabi intr-o luna si jumatate o sa o consideri super dieta, sau cel putin noua asa ni se pare

inreba cineva daca putem manca fructe intre mese, pai putem manca toata ziua cate ceva dar sa fie dintre alimentele permise
mada_mxm
hai ca nu ai mult de slabit, osa dai jos cu noi
fetelor eu va zic de pe-acum ca de paste o sa mananc, altfel mananc bataitza de la sot, mama, soacra ha ha haaaa

scumpei Bianca Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

quote:
Originally posted by Babee

Mamidestefan unde am scris eu de ciorba de burta??Ca nu vazui nicaieri, si nici n-am priceput de ce ma intrebai de ea.Eu oricum nu fac si nu mananc niciodata ciorba de burta!
-----------------------------

Gabriela, Rebecca si Phillip

Sorry
A fost doar o intrebare .

LIDIA si Stefan-Eduard (21.08.2006)
Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."

Mergi la inceput