SUPER DIETA pentru mamici si nu numai
Raspunsuri - Pagina 26
Marilena12 spune:
Buna fetele, cred ca si eu stagnez, ca la cantar nu se vede nimic in minus de la 68, dar nu-mi fac griji pt ca sunt in saptamana aia nasoala si mereu retin apa. De mancat aproape ca uit, nu mai simt foamea. Uite, acum mananc prima salata de azi, am mai mancat o ceasca de supa de legume. Sport nu prea fac, am si eu bicicleta de camera super buna, si aparat de vibromasaj, cu benzi, dar ma calareste fie-mea de-mi scoate sufletul, seara sunt franta dupa o zi de muncit prin casa cu pisicuta alintacioasa agatata de gat (mai nou nu mai vrea premergator si are pretentia sa o tin eu de labute sa mearga
). Fug, ca s-a trezit sefa.![]()
MARILENA
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=15" target="_blank">Votati-o pe Anna "In roz"
gusta spune:
Lidia domnisoara are 22 de luni.Lidia am zis ca ma ambitionez cand vad ca fetele pot si atunci trebuie sa pot si eu.
Aici ploua in continuare si eu trebuie sa merg pana la magazin sa imi iau cate ceva.Debea astept ziua de maine ca e in centru o piata unde vin cu multe legume si fructe proaspete si vreau si eu.
Marilena si mie nu mai imi este asa foame asta am observat.Vreau sa iti zic ca eu cand sunt in perioada aia a luni ma simt asa de umflata si ce arata cantarul nu e concludent.
La kg nu stiu daca am mai dat dar asa incep sa incap in diferiti pantaloni si sa mai bag si mainile in buzunare lucru total imposibil inainte.
Doamna cu urgenta si maimuta Maruta
MissJJ spune:
Adela ma bucur ca te simti mai binisor si imi pare rau ca a racit printesa. Multa sanatate va uram! 
Ani_nutu, Miky welcome!
Gusta eu am bicicleta pt outside nu de exercitii si noi avem aici o zona speciala cu trasee pe langa unul din canalele tamisei si e super de mers cu bicicleta. Acu cataum solutii nsa putem lua si bebe-ul cu noi ca sunt scaune de pus la biciclete dar is de la 2 ani in sus.
Si aici vremea e aiurea, o zi ploua si e super intuncat o zi e vant si soare si tot asa. Abia astept sa fie mai caldutz sa profite si junioara de soare si aer curat mai mult.
Marilena spor la sustinut printesa. Noi inca mergem in premergator, fugarim pisica prin gradina. Eu cand eram mica ma tineam de un deget de al lui tata si mai apoi ma tineam de un creion si mergeam de numa prin casa cu creionul in mana.
Azi am papat o portocala dim si acuma la pranz niste legume cu un pic de usturoi si niste ardei copti cu putin otet. Mai pe seara o salata si intre timp un grapefruit si niste mere.
---------------------------------------
Mada si
Arianna Raisa (21.08.2006)
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by ani_nutu
ma treceti si pe mine in listuta?
Nume------------- H_Data I _G.I_G.T.
Ani_nutu 1.68 4.03 67 55
meniul meu de ieri:
dim: 1 grapefruit plus suc de portocale
pranz: supa de praz,cu ardei gras si morcovi
seara: salata verde cu lamaie
mama, ce as mai manca un iaurt!!!
ani_nutu siMihaita (11.08.2006)
www.onetruemedia.com/shared?p=1c45f767e5100e58aa6075&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet cu mihaitaPOZE www.dropshots.com/ani_nutu" target="_blank"> filmulete varsta lui Mihaita
BINE AI VENIT

Esti in listutza .
Inlocuieste iaurtul cu un pahar de lapte degresat ...daca tot vrei sa calci strimb ...incearca ceva din alimentele exceptionale
LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006) Rezultate SUPER DIETA
Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by mada_mxm
Buna fetelor!
Lidia trece si la mine o floricica please. M-am cantarit dimineatza: 63,3 kg. Deci am dat 1,5 kg jos.
Lidia eu am votat pt ca intradevar e de 5 stele. Jos palaria pt munca ta ca tu ai deschis subiectul si te ocupi de el non stop si stiu ca e greu cu bebe si etc. Asa ca tu esti cea de 5 stele.
Acu mi-am adus aminte ca eu am si bicicleta si nu m-am mai suit pe ea de dinainte de sarcina. Sta si se prafuieste in garaj.
Ups tre sa fug s-a trezit broscutza. Revin mai acusi!
---------------------------------------
Mada siArianna Raisa (21.08.2006)
BRAVO MADA ..
Primesti o
din partea
...ai salvat ziua ..ca se pare ca restul lumii cam stagneaza
cred ca daca ar fi cite o
in fiecare zi ne-am pastra mai bine "tonusul la slabit "
Fuguta ..sterge praful de pe bicicleta

LIDIA si
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by 25miky
vreau si eu pe listuta de dieta !!!!!!! am vreo 60-62 kg si doar 1.66
miky
BINE AI VENIT

Esti in listutza.
e bine sa te cintaresti chiar in ziua in care incepi ..aia sa fie greutatea de inceput..si sa imi scrii si greutatea la care vrei sa ajungi ..si pe ce schema A sau B .
LIDIA si
mamidestefan spune:
Dragele mele luptatoare
,
Ia priviti aici INTILNEALA DE MAMICI LA SUPER DIETA
LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006)
Rezultate SUPER DIETA
mamidestefan spune:
Gata ..
fug din nou afara ca trebuie sa fac aprovizionarea ![]()
la tot 
LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006)
Rezultate SUPER DIETA
gusta spune:
Buna fetele.
Frumoase poze de intalnire.Si noi am fost fugata la magazin ca ploua afara si e o vreme naspa si de sete in magazin m-am servit cu un suc de lamai si portocale acuma nu stiu cat am gresit.Va intreb pe voi.
Mada aici sunt scaune de bicicleta de alea de pus in fata langa volan sau cum se numeste ala ca eu super afona la astea si olandezi isi pun copii de cand stau in fund pe scaunele astea.In olanda cred ca in fiecare casa este o bicicleta numai la noi nu poate cand o creste Ruti mare ca eu pe bicicleta nu ma vad.
Doamna cu urgenta si maimuta Maruta

POZE