Mamici de martie - aprilie 2007 (25)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Felicitari Gabi...ce frumos martisor ai primit de 1 Martie...sa fie bebe sanatos si mancacios

Mihaelaaaa intelegem noi...si ne bucuram ca esti bine...pupici si ai grija

Haideti fetelor faceti si voi cadou de 1 Martie mamelor....pana acum doar cavalerii s-au grabit sa le felicite pe mamici

Galeria la treaba ca de obicei

Diana 33+ cu RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Felicit si eu, pe fuga, proaspetele mamici! Sa va dea Dumnezeu multa sanatate, refacere rapida si bebei sanatosi si mancaciosi!

Primiti si de la mine urari pentru o primavara frumoasa si calda!

Rebiana 34+ Vladi Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

V-am intrebat de fasa pt. ca aici cere in bagajul de spital si ieri am fost la mag. chicco si aveau dar nu am cumparat inca ,se pune o compresa sterila apoi fasa pt. ca dupa nastere prind buricul cu o clama si ca sa nu agate probabil sau sa nu intre microbi nu stiu.
Eu o sa iau pt. spital iar acasa fac dupa cum facea si mama .
si mersi de raspunsuri

laura33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2200 spune:

Felicitam si noi proaspetele mamici. Sa aveti parte de bebelusi sanatosi si papaciosi!. Si pentru cele care se pregatesc sa nasca zilele astea .
Noi diseara mergem la control sa vedem ce noutati mai avem. La ecografia de sapt trecuta aveam deja 3700 g, drept pt care doctorul a decis sa facem cezariana - sa vedem pe cand ne programeaza.

Ane 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Felicitari TZUNA curajoasa! Bun venit pe lume bebe MARIUCA!

OCRAINIC si GABI78, un martisor mai frumos nici ca se putea! Felicitari si multa sanatate la bebe LUCA si la bebe TUDOR STEFAN!

multe pt burtici, mamici si bebeline harnicute! O primavara frumoasa si multa fericire!

Ela in 36s+3z cu Thea Ioana

AMR pana la Ziua Cea Mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

Felicitari noilor mamici !!!!!!!!!!

Magda 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

O primavara mimunata, insorita si infloritoare ... cu - martisoare cat mai frumoase!

Va pup cu drag,

Magda 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

Felicitari celor care isi tin deja comorile in brate, si multa bafta si sanatate celor care mai urmeaza! Incepe bine primavara, fetelor, nu?

Elena 31+

http://bd.lilypie.com/Q79Zp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florin-a spune:

AJUUTOORR!!! Fetelor azi am fost la eco, placenta , lichidul, colul sunt ok dar bebe inca nu s-a intors cu capul in jos. I-am ascultat inimioara,,,dr ziceca inca mai are loc in uter si poate sa mai dureze pana sa se intoarca. Avem 32 de saptamani +4 zile si sunt la prima sarcina. La voi cand s-a intors bebe?
32+4

NB!Mi-e frica de cezariana de mor!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florin-a spune:

AJUUTOORR!!! Fetelor azi am fost la eco, placenta , lichidul, colul sunt ok dar bebe inca nu s-a intors cu capul in jos. I-am ascultat inimioara,,,dr ziceca inca mai are loc in uter si poate sa mai dureze pana sa se intoarca. Avem 32 de saptamani +4 zile si sunt la prima sarcina. La voi cand s-a intors bebe?
32+4

NB!Mi-e frica de cezariana de mor!!!!!

Mergi la inceput