Mamici de martie - aprilie 2007 (25)
Raspunsuri - Pagina 15
Aurasa spune:
Val - eu am avut recomandare pt. 50g glucoza si mi s-a recoltat de 3 ori la CMU
Aurasa 
Alexandru 37+ si
Catalin (3.06.2005)
karra80 spune:
Multumim GABRIELA pt cuvintele frumoase....acum m-am mai linistit ca am vaz ca ai avut 41 sapt si ai nascut tot fetitza.......si de ce imi er mai frica nu ca e batai ca orice doar sanatos sa fie dar imi era teama ca am citit undeva mai demult ca sarcian prelungita inseamna ca sunt ceva probleme cu bebelusul din burtica...dar vazand ca a ta a fost sanatoasa m-am linistit.....
Karra 38+ 1
MARIA CRISTINA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos
Val_ spune:
Multumesc de raspuns Aurelia. Ti-au recoltat de 3 ori la un interval de 1 ora?
Se pare ca te apropii cu pasi repezi de nastere. De fapt este valabil pentru multe dintre voi. Ce repede trece timpul!
Ceva vesti despte Tzuna?
Pupici
Valentina 30+
ralualexandrei spune:
Nici o veste de la Tzuna si eu nu indraznesc sa sun,ca in momentele astea numai de telefon nu are nevoie.
Asteptam.....oricum cum aflu ceva gata sunt cu ghearele pe tastatura si va spun si voua
.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si
36+ Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
danuta_t spune:

si pentru Ocrainic, ea va naste maine.
Ditu, o sa-mi caut caietul acasa si o sa va scriu lista cu ce mi-a zis mie dr acum 2 ani. Dar cred ca depinde si de copil.
Kmi78, daca te streseaza ca n-ai nascut inca si metodele italiene nu sunt agreate, incearca sa faci o plimbare mai lunga si in ritm alert. Cu Mihai eu ajunsesem la 40+5, dr a decretat ca a doua zi ma interneaza si-mi induce nasterea (ceea ce nu-mi doream defel), asa ca m-am pus cu sotul pe-un mars serios de 2 ceasuri, ma tineam cu mainile de burtoi, dupa alte 4 ore au inceput contractiile.
Dana
34+ si Mihai (20.04.2005)
http://community.webshots.com/user/danuta_t
Oana Stefana spune:
Hai TZUNA

La mine nici un semn pana acum, doar ca m-am apucat sa fac o paine...
In legatura cu salteluta, daca dai o cautare pe net gasesti multe site-uri care livreaza acasa saltelute, la 130-170 roni, din alea din fibra de cocos, care nu numai ca merg spalate, dar cica se si usuca in 3 ore; noi inca n-am luat nimic pentru bebe, suntem superstitiosi.
Va tin la curent, daca e sa plec la spital sper sa apuc sa anunt...e prima nestere
Numai bine,
Oana
39+1 cu
Iulia
flopici spune:
Buna seara burtici!
Da' ne tine Tzuna in suspans, nu alta!
Felicitari Selene, sa ai un bebe sanatos!
Anananamaria, incearca pe site-ul sensiblu. www.sensiblu.com. Au acolo o rubrica de cautare produs si poti sa vezi in ce farmacii au produsul pe care il cauti.
Tin pumnii tuturor mamicilor care urmeaza sa nasca!
Florina 39 s
Martha Ioana
lilidana spune:

Am intrat si eu sa le felicit pe proaspetele mamicute
.Sa va traiasca bebelusii,sa fie sanatosi si va asteptam cu povestea nasterii
.
Pentru cele care urmati sa nasteti ( sunteti destul de multe ),eu va tin pumnii si va sunt alaturi cu gandul
, sa dea Dumnezeu sa fie bine totul cu voi si cu
-asii.
Noi am fost ieri la ultrasound,bebe are 2700gr,deci nu va fi un grasunel,dar e lungut,are laba piciorului de 7,5cm
.Seamana cu taica-sau,dar nu ma supar ca doar e "barbat',nu?
In rest,m-am plans de diverse si medicul mi-a zis ca sunt "foarte insarcinata",deci n-am ce face,doar sa am rabdare...
Va
pe toate si va doresc o seara placuta
.
lilidana cu
David-Gabriel 35w4d
"Numai prin dragoste inima se transforma in imn"
roxygeo spune:
Buna ziua la burtici!
Am intrat repede sa va salut, sa urez si io numai bine noilor mamici

, multa sanatate lor si bebeilor lor...iar pentru cele care urmeaza programat sau nu pun si io majoretele la treaba.

Io sunt relativ bine, am umblat ieri cam mult si ma resimt
, iar azi am musafiri ca e ziua sotului...si prietenii nu pot sta departe in astfel de momente...
Miine mi-a propu mama sa mergem dupa patut, da` io n-am scapat de marile dileme inca...de lemn sau pliant...
Va pupic

Roxygeo
32+