Mamici de martie - aprilie 2007 (25)
Raspunsuri - Pagina 14
ditu spune:
Am intrat sa dam si noi rapotul!!!!!
In primul rand felicitari 
SUZY si SELENE
sa va traiasac printesele..
Celor care nasc astazi sau zilele viitoare ,nastere usoara

.
Si noi am avut o noapte grea ,ca de cand am aflat ca voi naste vineri si eu si bebita am fost agitate.Ne-am trezit la ora 2 noaptea si am stat de ne-am uitat pe pereti.
Acum ce ne-am mai linistit,am verificat inca odata bagajul pt spital si daca avem in casa urgentele pt cand o sa ne intoarcem acasa.
DANUTA T -ai putea sa scrii mai amanuntit ce avem si ce nu avem voie sa mancam?? cat timp alaptam sau un sait ,eu acum contrientizez ca de vineri trebuie sa am grija ce mananc .
Pentru TZUNA

Va pup

38 si 4z+
Briana Elisabeta
diana_jors spune:
ioanaradu: eu deja ma gandeam ca pe-al meu sa-l trimit la facultate in alt oras decat Bucuresti
Sau macar sa locuiasca in alta parte decat cu mine, sa nu devina prea lipit de fusta mea (sau invers
)
Dar muuuuuult mai este pana atunci 
Diana
32+ cu
... Alexandru
RaisaFudulu spune:
Selena felicitari si sa fiti sanatoase amandoua....fetele sunt mai grabite cred ca vor sa primeasca martisoare....de fapt ele reprezinta cele mai frumoase martisoare pentru parintii lor![]()
![]()
Kmi poate bebelina ta vrea sa te surprida exact de martisor...rabdare ca parca vad cand nici nu ma astept ca ai adus bebelina pe lume

Haide Tzuna!

Multumim sotului Aiiei pentru ca ne tine la curent cu cele doua comori ale sale..Aiia te asteptam cu povesti

Diana
33+
cu RAISA-MARIA
karra80 spune:
FELICITARI SELENE wow ce surpriza si eu care faceam planuri ca ne intalnim maine sau joi si tu ziceai ca nu depinde de noi sau de vreme ci de printesucile noastre.........ai avut dreptate....ce sa zic ...
sa-ti traiasca micutza sa va bucurati de ea si sa fie sanatoasa....si pana la urma ne intalnim la plimbare cu printesele.....refacere rapida si te asteptam sa ne pov cum a fost nasterea.....

HAIDE TZUNA multa bafta ........si nastere usoara
Eu sunt tot in asteptare.....parca vad ca eu voi trece de 40 sapt poate si dupa...ca am avut ovulatie tarzie si ar trebui sa-mi calculeze 3 sapt nu 2 cum calculeaza medicii de cand am ramas
.....asa ca daca trec la 41 nu o sa ma git ca inseamna ca abia atunci is 40......A mea e puturica asta mica...poate o fi baiat asa cum am amenintza toate babele ce se uita la burta mea![]()

pentru cine se mai asteaapta.....desi vad ca nu e pt cine facem noi galerie.......e taman invers....la cine nu ne asteptam
Karra 38+ 1
MARIA CRISTINA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos
RaisaFudulu spune:
Mai fetelor dar de Mari_lu mai stie cineva ceva...m-am uitat la listuta si am vazut ca are DPN maine.....
Hai sa facem si pentru ea putina galerie

Karra stai tu linistita ca vine cand nu te astepti
Acum galerie pentru surprizele noastre

Diana
33+
cu RAISA-MARIA
gabriela_s spune:
salutare burtici,viitoare mamici!!!
sunt o mamica de ianuarie-februarie,odiseea noastra se incheie astazi si ne mutam la scutece...
vreau sa va urez tuturor o nastere usoara asa cum am avut eu,un bebe sanatos,frumos si cuminte asa cum am eu!!!!sa nu va fie frica de nastere,este un moment foarte frumos,ganditi-va la fiinta care va iesi la viata din pantecelul vostru si va trece totul mai usor!!!
quote:
Originally posted by kmi78
ROXANA, la asta nu m-am gandit ca voi fi prima care ajung la termen, daca nu cumva voi depasi; am vazut ca sunt cap de lista ; ma enerveaza deja treaba asta pt ca nici inducerea nu e prea buna la prima sarcina, zicea moasa ca decat inducere mai bine cezariana... mai tarziu o sun sa vad ce-mi zice
de ce mai bine cezariana decat inducere?eu am nascut prin nastere indusa(prima sarcina,prima nastere),am depasit cu o saptamana termenul,a fost f bine si am nascut usor.acum depinde,nu stiu care e politica in spitalul in care vei naste.eu am nascut la Cantacuzino.cand am implinit 40 de saptamani eu tot nu aveam semne ca nasc prea curand
oricum,o nastere cat mai usoara,oricum se va produce ea!!!!!!!!

Adriana Maria *iubita lu' mami si tati * //11 ianuarie 2007//*
//pozele noastre www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">
filmulete cu fetita mica in burtica //www.desprecopii.com/info.asp?id=1080" target="_blank">Nasterea unei stele//
Val_ spune:
Felicitari Selene pentru bebitza. Refacere usoara!
Tzuna iti tin pumnii sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos!

Pentru fetele care au facut testul de toleranta la glucoza ce cantitate de glucoza v-au administrat pentru test? La Medicover, unde vreau sa fac testul au trei variante de teste, la care se administreaza 50, 75 si respectiv 100 mg de glucoza si nu stiu pe care sa il aleg. Cred ca la cel cu 100 mg se masoara glucoza de 3 ori iar la celelalte o data.
Va pup,
Valentina 30+
elyanne spune:
quote:
Originally posted by gabriela_s
salutare burtici,viitoare mamici!!!
sunt o mamica de ianuarie-februarie,odiseea noastra se incheie astazi si ne mutam la scutece...
vreau sa va urez tuturor o nastere usoara asa cum am avut eu,un bebe sanatos,frumos si cuminte asa cum am eu!!!!sa nu va fie frica de nastere,este un moment foarte frumos,ganditi-va la fiinta care va iesi la viata din pantecelul vostru si va trece totul mai usor!!!
Gabriela multumim mult
Va prindem repede, din urma, la scutece
Eliana (36 sapt.) cu
Mihai &
Andrei
www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004)
arissa spune:
Felicitari suzy si selene pentru bebelusi!
Tin pumnii pentru tzuna! Sper sa poata naste natural, asa cum isi doreste ea.
Si niste majorete pentru fetele din cap de lista: 

Eu nu prea am mare lucru de raportat, doar ca astept cu nerabdare.
ditu, din cate am citit, in timpul alaptarii e bine sa evitam fasolea, varza, mancarurile grase...in rest poate mai stiu si celelalte fete.
Proaspetele mamici, va asteptam cu mai multe detalii despre nastere si despre bebei.
37 +
Maya