Mamici de martie - aprilie 2007 (25)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

O SELENE CE SURPRIZA, FELICITARI PENTRU COMOARA TA!! SANATATE MULTA SI NUMAI BUCURII SA VA ADUCA!!!

incep nasterile naturale...

multumesc de galerie dar a mea tot incapatanata e ;

azi noapte am avut iar doua cntractii la 40 de min, e mult asa-i??? dupa care gata, dar la cum au inceput am zis ca pana dimineata nasc, iiihiii, vezi sa nu'

AMMA de obicei se indeplinesc visele tale? la dr-ul Ludosan sunt si amandoi sunt doctori, tu ai incercat sa-i pui muica lui bebe in partea de jos, poate, poate...

39+7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

FELICITARI SELENE

Dar vad ca s-a grabit comoara ta nu gluma sa-ti traiasca mare si sanatoasa,iar tie refacere usoara.

Ma apuca teama deoarece la cat de neastamparata a fost a mea de la inceput nu prea cred ca va sta acolo pana la termen,mai ales ca la eco de 30 de saptamani era cu capul in jos si asa a ramas gata de start.

Hai curaj KMI ai sa vezi ca mai putin si vei face si tu cunostinta cu comoara ta!!!

la toate si numai bine.

laura33+arianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta_t spune:

Selene, felicitari pentru bebelina. Da chiar is grabiti bebelusii astia ! Refacere grabnica si bebelina sa fie sanatoasa, frumoasa si papacioasa.

Lauramar, regimul trebuie tinut cel putin pana la 4 luni ca sa n-ai surprize de colici. Apoi cred ca mai poti face ceva compromisuri, dar tot risti sa transmiti ceva factori alergeni sau dureri de burtica la bebe. Totul e sa nu exagerezi cu nimic. Eu am tinut regimul pana am alaptat, adica pana la 9 luni. Dur, dar eu zic c-a meritat efortul.

Diana, pentru 4 kg, cred ca si nr.18 la body e bun. Dar depinde foooooaaaarte mult de firma. In timp, o sa te axezi mai mult pe o anumita firma. In supermarket-uri la raioanele de copii ai tabele de corespondenta cu nr - inaltime copil - varsta si te poti orienta mai usor. Mihai la 1 an si 10 luni poarta inca pantaloni lungi de la Miniblu pentru varsta 12-18 luni. La 1 an si 4 luni purta niste pantaloni scurti (parca Aziz) pentru varsta de 3 luni. La body-uri problema in general este gatul care mi se pare mai tot timpul golas si manecile care devin rapid prea scurte. Body-urile care i se potrivesc cel mai bine sunt cele Coccodrilo (poloneze).
Sfatul meu e sa mai intrebi si vanzatoarele, unele mai stiu sa-ti spuna ca produsele firma cutare poti s-o porti mai mult sau mai putin decat scrie pe eticheta.

Dana 34+ si Mihai (20.04.2005)
http://community.webshots.com/user/danuta_t

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Feteloooor i-a uitati ce am primit acu pe telefon:

"a inceput nebunia.col complet sters,dilatatie 3 cm,contractii la 7 minute.cica nsac azisper sa fie bine.rugati-va ptr mine."
Tzuna

Hai Tzuna suntem alaturi de tine cu gandul.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si 36+ Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Felicitari Selene!

Deci apar si nasterile naturale... si se pare ca fetitele sunt mai harnice

Sa fiti sanatoase amandoua!

Pentru tzuna:

Iti tinem pumnii

Diana 32+ cu ... Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

ionelac noi am luat saltea din europa, din iarba, 850 mii. aceeasi saltea se gaseste in oras cu 1,5 mil - 2 mil. deci daca aveti drum in europa puteti face o afacere de jumatate de pret.

38+ Matei Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Felicitari Selene! Refacere rapida... Bebelina sa fie sanatoasa si norocoasa!

Tzuna tinem pumnii!

Mada bine ati venit acasa

Eliana (36 sapt.) cu Mihai & Andrei
www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

TZUNA SUNTEM ALATURI DE TINE !!!

Sa de DD sa nastu cat mai usor si un sanatos

laura33+arianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Felicitari Selene!!!
Hai Tzuna!

roxana 36+ cu Rares Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

HAI-DE TZU-NA ! IN CATEVA ORE ITI VEI TINE BEBELINA IN BRATE, ce emotii am....

Mergi la inceput