Mamici de martie - aprilie 2007 (25)
Raspunsuri - Pagina 11
lala12 spune:
Gore78 eu te sfatuiesc sa iei pampers nr 2 .Eu la cea mare asa am luat de la inceput (a avut 3200) ca desi pe ele scrie ca sunt pana la 6 kg pe la 5 kg trebuie sa schimbi numarul .
iar la cosmetice nu lua tot felul de creme si pudra ca dai bani degeaba .Eu am luat detoate prima data si nu am folosit decat samponul, uleiul si sapunul.Ptr. fundulet am folosit bepanten si e foarte bun
.
37+
(Aida)
(Laura 3 8luni)
http://new.photos.yahoo.com/datcu_laura2003/albums/
lauramar spune:
Buna dimineata si de la noi!
In primul rand:
FELICITARI SUZY 
Bebe NICOLAS MIHAI bine ai venit pe lume.
Mersi fetele pt. raspunsuri.
DANUTA_T mi-am notat ce am voie si ce nu asta pana la cate luni ale lui bebe trebuie sa tinem acest ,,regim,,?
MADA_ROZZ bine ai revenit acasa
si multa sanatate tie si
tau.

PT. TOATE FETELE CARE URMEAZA

laura
33+
arianna
diana_jors spune:
Gore78: eu m-am abtinut (cu greu) de la a lua scutece si body-uri pana acuma... si o sa astept pana la ultima ecografie (o sa fac una la 34 sapt, sa vedem daca o sa mai fac inca una dupa) ca sa stiu exact cat e de mare... conform evolutiei de pana acuma, e estimat la peste 4 kg... O sa vad la ecografia asta cat e de mare, daca se mentine estimarea sau daca va fi mai mic, si asa cred eu ca voi sti cel mai bine sa apreciez cat de mari sa iau ce-i trebuie...
P.S. Body-urile marimea 20 mi se par hanute de papusi 
BTW, pentru 4 kg ajunge marimea 20 la body-uri, sau trebuie mai mari? (22, 24)
,
Diana
32+ cu
... Alexandru
sherbi spune:
neatza, burticoase!
felicitari celor ce au devenit mamici si multa sanatate celor mici!
eu astazi sarbatoresc 2 in 1: implinirea a 8 luni de sarcina din pct de vedere calendaristic si a 35 de saptamani.
bb al meu sughita mai tot timpul, chiar si acum cand va scriu, si mai nou are niste miscari care imi dau senzatia ca vrea sa o ia la fuga pt. ca simt ca niste cutite in dreptul colului.
ieri mi-amfacut curaj si am iesit din casa, pt. ca m-a mai lasat durerea de "noada" de dupa cazatura si m-am rasfatat cu manichiura, pedichiura, parul coafat si nu in ultimul rand m-am epilat inghinal. maine merg la dr sa-mi ia probe de secretii pt a vedea daca sunt apta pt. o nastere naturala si nu ma puteam duce oricum, nu?
chiar ieri am vb cu o prietena care a nascut si mi-a zis ca in spital esti obligata sa mergi rasa, vrei nu vrei...daca nu, o fac asistentele pt tine. nu ca as fi avut vreun gand sa ma duc neepilata, dar am citit ca in strainatate, nu e o regula.
eu pot sa ma mandresc ca la 2-3 nopti nedormite, am si una in care dorm neintoarsa, probabil se acumuleaza oboseala.
in rest, abia astept sa merg maine la dr. sa vedem ce mai face bb.
pe la sf. lunii martie imi va scoate firul si sper sa nasc repede, avand in vedere ca sotul meu va trebui sa lipseasca de la munca ca sa stam in bucuresti.
va pup si va urez o zi frumoasa si celor care au de gand sa nasca astazi, fie ca vor sau nu, le urez bafta!
violeta patrichi
cria_bv spune:
Mada_rozz bine ai venit acasa si te asteptam cand poti sa ne impartasesti din experienta ta de proaspata mamica.
Tzuna, Oana, Krissy, Kmi, Karra 

pentru toate felele care sunt pe punctul de a naste dar nu au avut cum sa ne anunte.
Vad ca azinoapte mai toata lumea a dormit prost, vorba Andrei asa m-as racorda si eu cu furtunul la baie.![]()
Cria
31+ cu
Vlad
aiia spune:
FELICITARII PROASPETELOR MAMICI SANATATE MAXIMA SI REFACERE USOARA.
Vreau sa va spun ca AIIA si FABIANA sunt sanatoase si frumoase.AIIA incet,incet isi revine dupa operatie iar fata mananca si doarme.Suntem cea mai fericita familie din lume.Mai avem putin si venim acasa cu vesti proaspete.
Multa sanatate si curaj viitoarelor mamici.
Si nu in ultimul rand
sanatosi si mancaciosi.
Cu drag un tatic fericitttttttttttttttt.
ralualexandrei spune:
Fetelor Tzuna nu mi-a dat nici un semn deci presupun ca e ok.
Despre saltea eu am avut si am inca de la Maria saltea din iarba de mare si nu am fost nevoita sa o spal,pana la 2 ani jumate a purtat pampers si nu avea cum sa o ude si acum cand doarme fara pampers i-am pus o un cearsaf cauciucat.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si
36+ Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
ionelac spune:

felicitari pt.mamici
eu am fost la dr.aseara si m-a cam speriat,a zis ca nu apuc termenul.colul este ichis dar uterul este scurtat.acum ma rog la doamne doamne sa mai stea acolo macar 3-4 sapt.
fetelor vreau sa va intreb si eu de unde a-ti luat salteluta pt.bb.si cam la ce preturi a-ti gasit?trebuie neaparat din iarba de mare,asta e cea mai buna?sau se poate si tip[ relaxa).va pup si astept raspunsuri.
acum dupa ce mi-a zis dr.nu mai stiu ce sa mai iau mai intai.
ralualexandrei spune:
Saltea poti sa iei de care consideri tu ca e mai buna,Ionelac.Se gasesc in magazinele cu mobila ptr bebelusi si se invart in jurul a 200ron.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si
36+ Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
paxela spune:
inca o fetita printre noi 
Selene a nascut dimineata la ora 8.00, o fetita, 2690 gr, apgar 9,37 , natural fara anestezie
selene felicitari sa iti traiasca comoara sa fie sanatoasa si fericita
bun venit printre noi printesa mica
Alexa
36+ Ana Delia
si
Silviu Ionut( 27.11.2004).......poze, poze2006