***LA REDOUTE (4)***
Raspunsuri - Pagina 25
aissa spune:
Cred ca s-a incurcat ceva dar astia sunt neseriosi pt ca ii rog de o saptamana sa imi trimita un document care sa ateste livrarea.
Am sunat acum la posta, m-am plimbat prin 3 numere de telefon, la ultimul (3162517/ 142 sau 135) mi-au zis ca imi verifica daca a intrat coletul din Franta dar sa ii dau numarul trimiterii. Altfel nu se poate. Asa ca???? Si banuiesc ca si la Ghencea as primi acelasi raspuns.
E cineva in stare - ca eu sunt prea nervoasa - sa conceapa un mesaj clar in care sa le cer numarul trimiterii, cel primit de la oficiul de prezentare????
madau spune:
Of aissa prin ce treci...sa dea D-zeu sa se rezolve pana la urma. Io tot o tin pe a mea ca e vina postei de la noi, dar ai dreptate, fara un document care sa ateste ca a plecat de la ei n-ai ce face.
Andreap bblusa ta are 22? Ca am vazut ca ziceai ca-i vin bine tenisii. Spune-mi si mie pls ce dimensiune au inauntru, in cm.
Cin+Lavi hai ca poate ajung si ale voastre 
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"
miki68 spune:
aissa, nr. trimiterii o fi acelasi cu nr. coletului? daca da, intri in "suivi..." si dai click pe data din dreptul unuia dintre produse si de acolo se deschide "ma comande en detail" si exista "colis no. ...."
cristina d.
andreap spune:
Aissa,concepe-l naibii de mesaj in engleza,banuiesc ca macar 1 limba de circulatie internationala(in afara de a lor..) ar trebui sa stie.Si cere-le banii..sau sa-ti demonstreze ei ca ai primit coletul!
Madau,nu am net acasa asa ca abia luni pot sa-ti spun dimensiunea.Mariuca are 22 la cizme si ii vin si astia 22..asta ca sa-ti faci o idee.iar balerinii aceia care-i ai tu de vanzare nr.23,i-am luat si eu 22 si ii sunt un pic marisori,numai un pic.
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
madau spune:
Aissa nu stiu daca te ajuta cu ceva, eu am toate facturile acasa si am vazut ca nr de expeditie de pe factura e acelsi cu nr de "colis" de la suivi de commande (fara 2007 din fata)
Madau si
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"
pitzinuca spune:
aissa si cin, va tin pumnii sa se rezolve cat mai repede sa scapati de stress
mada, am cumparat si eu obiecte pentru casa pe care poti sa le adaugi, am p[us si linkurile. caut acum si iti spun pagina.
b
edit: ptr mada ptr listuta cu linkurile:
covoras de baie
http://www.laredoute.fr/product.aspx?ProductID=324047387&DocumentID=359506 si am comandat si conturul care se pune in jurul vasului, sunt ok. frumoase, calduroase
haina de iarna (parka) - cred ca epusa deja
http://www.laredoute.fr/product.aspx?ProductID=324104198&DocumentID=201206 e bestiala, eu am luat-o la 8 euri si un pic, face tot banul, poti sa mergi pe Omul cu ea...
huse perna stil indian super
http://www.laredoute.fr/product.aspx?ProductID=324069311&DocumentID=207607
cuvertura pat stil indiansuper si asta
http://www.laredoute.fr/product.aspx?categoryid=22936749&productid=324069309&documentid=207607 - super de asemeni. astea se gasesc si pe la noi numai ca mai scumpe.
cin spune:
Fetelor, am intrat si eu pe suivi de commande si-mi scrie "Colis n°20070466504238 - en préparation." asa scrie la toate comenzile? inclusiv cele expediate? poate verifica cineva care a primit un colet?
Nicoleta, mami de Vlad Cristian
Uite-atat de mare sunt
o floare pt doamne
aissa spune:
Da Cin asa apare chiar si la cele primite.
M-am gandit sa incerc numarul ala de colet insa nu stiu daca ala nu e un numar al lor, generat de Redoute, ori mie imi trebuie numarul trimiterii de la posta. Hai ca incerc. Am sunat si la Ghencea si a zis ca daca era trimis inainte de 15 ian. poate putea ajunge din greseala la vama, dar asa nu se poate.
Jasmine spune:
Of,Aissa,ce ghinion!Eu sunt de aceeasi parere ca si Claudia : la noi la posta e beleaua!
Madau,o rugasem eu pe Claudia sa masoare tenesii aia pt copii.Asadar :
-cei masura 24 au in interior 14,5 cm
-cei masura 27 au in interior 17 cm
sa-ti faci o idee
madau spune:
Miruna are 13 cm piciorul cred ca asta ar corespunde la un 21..dupa calculul lor. Problema e ca nu gasesc asa mici, vad ca au fost, poate ma aduc
Madau si