***LA REDOUTE (4)***

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

andreea, tenesii nu se mai vad, au fost cei de panza cu fermoar intr-o parte si siret? Restul sunt frumoase!

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

da Clau,erau tenesii cu fermoar si siret..mie imi plac fff mult,ii vin super bine,ma gandesc sa iau si un 23 sau 24..pentru la anu'

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viairo spune:

quote:
Originally posted by claujro

andreea, tenesii nu se mai vad, au fost cei de panza cu fermoar intr-o parte si siret? Restul sunt frumoase!

Claudia

tenesii sunt cei cu fermoar, e lipita descrierea de link de asta nu se vad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Fetelor cu tenisii..vreau si eu sa-i iau Mirunei..eventual ptr la anul ca asa nr mici nu gasesc acum, spuneti-mi va rog cati cm au in interior de ex. marimea 22??? Ca sa fac o comparatie cu piciorul ei.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Madau eu pot sa ii masor diseara, acasa. Ai mei sunt 25.
Lavi nu ai nici o veste? Vad ca eu desi am scris o mie de mesaje cred saptamana asta nu am mai primit nici un mail de la ei.
Am gasit pe site-ul postei un birou de schimburi internationale (pe Giulesti unde cred ca imi zicea postarita sa incerc). Daca as avea un document de la Redoute, un numar de trimitere, orice, as da un telefon la astia sa vad daca exista o evidenta a intrarilor in tara. Dar asa fara nici un act doveditor nu cred ca ma baga nimeni in seama.

Mergi la inceput

aissa, eu zic sa dai un telefon. Ce te costa?!

Baschetii i-am masurat eu si am scris la paginile anterioare. Eu am luat 24 si 27. Mara are 1 an si jumatate si poarta acum la cizmulite 23, i-am luat 24 pt la vara si sunt cam mari pt acum...poate ii mai creste piciorul si sper sa ii poarte. Si 27 lui Matei sunt ok, o idee mai mari decat 27 pe care il poarta el acum.

Eu nu ma incumet sa le iau incaltaminte pt la anul. Cand au fost reducerile pusesem ochii pe pantofiorii aia rosii/maro/albastri de piele intoarsa cu siret (i-a si comandat cineva) dar de unde stiu eu cat o sa poarte la anul? Lui Matei i-a crescut piciorul 2 numere intr-un an, de exemplu, de la 25 iarna trecuta la 27 iarna asta.

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Gata.am modificat si acum sper sa se vada.
Aissa,ai incercat sa adopti un ton mai "agresiv" si eventual sa le ceri banii?Ca pana la urma nu-i problenma ta sa cauti coletul..te-i uitat sa vezi daca totate datele de livrare erau corecte?
Madau,cat poarta BBlusa aici,in tara?vad ca vinzi balerinii aia nr.23.pai atunci se poate sa fie ca Mariuca mea,la 22,sau chiar la 21

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Da fata, am verificat. Ce iti ziceam eu aseara era o tampenie, citeam eu pe dos un news letter de la ei.
Si am verificat adresa din mailul de confirmare de la comanda aia si e buna, ce naiba, numai codul in loc de 051821 este 05121 ceea ce ti-am zis ca 2 postarite au zis ca nu importa...
Si de cerut banii, da, asta voi face in urmatorul mesaj, dar am zis sa ii las si azi, poate peste weekend au timp sa se strofoace (zic si eu) si daca pana luni nu imi dau mail in care sa imi explice ce naiba s-a intamplat....le cer banii. Numai ca ei, convinsi se pare ca au livrat, nu se agita deloc dupa cum vezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Buna...m-am intors, printre altele si de la posta... nici urma de colete. tipa de-acolo mi-a zis sa incerc si la oficiul 66 (nu stiu unde e) ca cica e posibil sa fi ajuns acolo, ca pana acuma.
sper doar sa ajunga pana intr-o saptamana, nu de alta, dar unul din colete e de facut cadou...

Nicoleta, mami de Vlad Cristian
Uite-atat de mare sunt
o floare pt doamne

Mergi la inceput

cin, uite:
Bucuresti 66 Drumul Taberei 43 021/413.04.95

aissa, daca ei sunt convinsi ca au livrat pachetul nu cred ca iti vor da banii inapoi, macar sa-ti trimita o dovada de livrare de la posta lor pe care sa le-o bagi astora de la posta noastra pe gat. Si cred ca sunt ei asigurati in caz de asa ceva si cu siguranta au niste proceduri,s-or mai fi pierdut niste colete pe drum. Daca ai avea o dovada trimisa prin fax, scanata, cumva... macar ai stii ca problema e la noi (ceea ce eu inclin sa cred).

Claudia

Mergi la inceput