***LA REDOUTE (4)***
Raspunsuri - Pagina 20
Jasmine spune:
Si la mine au venit in cutie,dar cutia era desfacuta si pusa apoi cu totul intr-un mare sac de plastic cu sigiliu.Ca si data trecuta.
claujro spune:
Ma gandesc daca o sa ne putem abtine pana in iunie-iulie
. Cel putin in momentul asta nu mai vad nici o "afacere" buna de facut pe site. Am pus ochii pe o rochita lila asa de frumoasa dar e 69 euro si nu e nici un pic redusa...
Claudia
aissa spune:
Pai io cu tot cu patania mea am cosul plin, doar cu 4 produse
. Dar mai astept nitel acum sa primesc si restul lucrurilor.
De la Puma nici mie nu-mi face nik cu ochiul, raman la adidasii cu talpa rosie...cand oi avea fonduri pentru ei.
Nu se duce sotul sa ia coletul ca e super nebunie si el e bona cat sunt io la munca, asa ca nu poate merge cu fata la coada. Dar abia astept sa vina seara, sa vad ce e in colet, zau.
cin spune:
M-am intors de la posta, evident, dezamagita... nici un colet, nimica...
Nicoleta, mami de Vlad Cristian
Uite-atat de mare sunt
croco21 spune:
quote:
Originally posted by claujro
croco, foarte ciudat cu produsele tale. Aseara cand m-am uitat eu la ele se deschideau toate si azi dimineta au disparut!?
Claudia
Ciudat, intr-adevar. Ieri erau toate, acum au disparut. Le-am mai cautat odata si nu mai sunt, probabil le-au scos peste noapte.
Croco
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by claujro
Ma gandesc daca o sa ne putem abtine pana in iunie-iulie.
eu nu cred ca reusesc.
tocmai ma pregatesc sa lansez alta comanda
cred ca renunt la vrajeala aia cu reducerea de 20 euro sau cea de 10 euro
am pus ochii pe produse care au reduceri si pe alea o sa le comand.
andreap spune:
Aissa,vin diseara sa fac galerie???Bravo mai.."ghinionisto"!Adidasii care-ti fac cu ochiul sunt ca ai mei???
Jasmine,sa le purtati sanatosi!
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
pitzinuca spune:
LA MULTI ANI SI O PRIMAVARA SUPERBA TUTUROR REDUTISTELOR!
Eu mai stam, deocamdata pot sa ma abtin - bineinteles cu jdemii de produse in cos![]()
, asa ca sa ma pacalesc.
Mada, vrfoiam sa te intreb: balerinii aceia crosetati sunt frumosi? fac 15 euro? nu stiu ce sa fac daca sa imi iau sau nu. eu as vrea rosii, mi se pare ca arata ff bine... dar asa pe pipaite nu stiu cum sunt.
pupici,
b
Viairo spune:
Se pare ca cei de LA REDOUTE stiu si engleza. Am facut o comanda pe 23.02 care nu aparea la SUIVI DE COMMANDE, le-am scris un email in engleza si am primit un raspuns tot in engleza, cu scuze si multumirii pentru rabdare. Astazi comanda a aparut la EN COURS D'ENREGISTREMENT.
Din experientele anterioare am tras concluzia ca la comenzi cu volum mic transportul e par avion in plic (o sacosa mai mare), si la un volum mai mare transportul e in colet cu trenul. Plucurile ajun cam in 11 zile si coletele in 13 (stau in Iasi).
Primavara frumoasa! 
Din pacate din 23.02 pana pe 1.03 unele produse au fost epuizate si o rochie la care pretul cand am facut comanda era de 7 euro in SUIVI DE COMMANDE apare cu 11![]()
madau spune:
Pitzinuca mie imi plac tare mult balerinii si ma simt excelent in ei. Sunt foarte comozi, si lucrati bine. In fatza au o intaritura pe dinauntru tocmai sa nu-ti iasa degetele prin ei, fiind crosetati, floricica aia laterala e haioasa, cu cateva margelute pe ea. Io zic ca fac 15 euro...mai ales daca fac comparatie cu ce gasesc la noi de banii astia..chinezisme din astea odioase, numai cauciuc si prost lucrate.
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"