***LA REDOUTE (4)***
Raspunsuri - Pagina 18
cin spune:
Neata fetelor...
M-am trezit tare nerabdatoare sa vad oferta de la puma...nu-mi face nimic cu ochiul
Jasmine, costumasul care vrei sa-l vinzi ce marime e? fi-miu are aproape 90 cm.... crezi ca ar merge purtat vara asta?
si eu tot astept primele 2 colete. poate azi primesc si eu vreun martisor de la posta, ca maine as fi vrut sa mai fac o comanda.
Nicoleta, mami de Vlad Cristian
Uite-atat de mare sunt
madau spune:
Neata!!!
Intai si intai vreau sa va urez la toate redoutistele o primavara minunata, plina de bucurii si sanatate!!!!!!!

. Acusica se incalzeste si iesim la cafea..ca de cand tot vorbim de ea..mi s-au lungit urechile.
croco mai toate articolele comandate de tine apar ca nefiind disponibile pe site, nu le pot vedea. Vrei sa verifici tu te rog, poate le-au mutat astia, tare-s curioasa.
Lavi+Aissa asteptam vesti proaspete, poate primiti coletul azi de Martisor!
oferta de la Puma va aduceti aminte zilele trecute ca v-am spus ca mi-am notat niste preturi...ei bine sunt aceleasi cu cele de acum. Deci puteam sa le cumpar de atunci la acelasi pret cu cel de acum din "vente privee"..nu vaz unde e gaselnita, si de ce mai avem nevoie si de parola

. In fine...e slaba rau oferta, papucii lui barbata-miu nu mai sunt deja
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"
giliola spune:
quote:
Originally posted by nanna231
Buna giliola,
pe mine tenteaza balerinii care ti-au venit
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324118662&documentid=207607&categoryid=22907225&single=&hasNext=1&hasPrev=1
si vreu sa te intreb ce marime ti-ai luat? se potriveste?
Eu port si 36 si 37 depinde de model...si nu stiu ce marime sa-mi iau.
Mersi :).
nanna, eu port 39 si am comandat 39....marimea mi se potriveste, pantoful sta bine pe picior, nu e rau deloc, doar ca e altceva decat imi doream eu...
Madachan spune:
Buna dimineata ,fetelor si cate un martisor pentru fiecare!!!!
Sunt si eu pe aici asteptand comanda data pe 22.Pana atunci ma delectez cu produsele comandate de voi.
La comanda data am doar 5 produse,am zis ca pt inceput sa nu ma arunc la mai multe pana nu vad cum sunt marimile. Imediat ce-o sa vina dau o a doua comanda ca am deja cosul plin.Am observat ca nu incap in cos mai mult de 25 produse.Asa e si la voi?
EDWARD 29.11.2004
poze->
claujro spune:
croco, foarte ciudat cu produsele tale. Aseara cand m-am uitat eu la ele se deschideau toate si azi dimineta au disparut!? ![]()
Claudia
cin spune:
25 de produse?? n-am strans atatea... 
Nicoleta, mami de Vlad Cristian
Uite-atat de mare sunt
claujro spune:
Da, 25 e capacitatea maxima a cosului.
La multi ani de 1 martie si o primavara frumoasa! 

Claudia
lavi02 spune:
A venit primavara!!! 
Eu una nu ma apuc inca de reclamatii la posta, astept sa treaca o luna de la data comenzii. Ceea ce nu va fi peste mult timp. 
Mai am un cos pregatit, dar lansez comanda abia dupa ce o primesc pe asta. Dupa care ma potolesc pana la reducerile din vara. Cel putin asa sper.
Pai da, ca preturile la articolele de vara vad ca au crescut, ce am comandat la promotia din februarie cu -25% acum sunt la pret intreg... (unele din ele)...
Eu inca sper sa vina comanda de pe 6. Daca lui croco tocmai i-a venit cea de pe 8...
-------------
Vorba aia: o noua zi, o noua speranta de a primi avizul! 
Cam asa e la mine de vreo 2 saptamani incoace.
--------------
croco eu ti-am vazut produsele cand ai trimis comanda, ai pus atunci linkurile; nu-mi mai amintesc fustele dar imi amintesc sacoul (care parea f fain) si rochia de casa care nu parea cine stie ce...
Jasmine spune:
Cin,costumasul e marimea 102.Diseara o sa masor sa-ti spun exact.S-ar putea sa-i fie cam mare pustiului tau.
Articolele pe care le-a primit Croco nu se mai vad acum pe site,dar eu le-am vazut aseara.
Asa e,Madachan,in cos poti sa pui maxim 25 de produse.Eu tot puneam pe masura ce gaseam ceva care imi placea,urmand sa le mai triez pe urma.La un moment dat mi-a zis ca nu mai pot sa adaug nimic,cosul fiind plin.
Si ziceti ca oferta PUMA nu e cine stie ce?Ia sa ma uit si eu.Nu ma astept la nimic spectaculos.
lavi02 spune:
Am primit acum mail de la ei, raspuns la mailul meu.
Zic ca mi-au trimis pe 8/2 coletul par avion (!!!). (Comanda era facuta pe 6) Si ma invita sa astept, livrarea cica dureaza intre 2 si 6 saptamani. 
S-a prabusit avionul, ce s-a intamplat? 
------------------------------
La oferta Puma poate va da 50% daca le chiar comandati. Stiu si eu?
Probabil or fi facut ei azi noapte o curatenie pe site si o fi scos produsele apuizate, poate de-asta nu se mai vad produsele lui croco.