***LA REDOUTE (4)***
Raspunsuri - Pagina 16
Tonia Antonia spune:
Eu am mai primit azi un colet (sper ca va fi ultimul, pana la soldurile de vara, desi nu sunt prea sigura pentru ca imi cam face cu ochiu' o rochie comandata de una dintre voi). In colet am avut numai un articol comandat, de fapt a fost o punga http://www.laredoute.fr/product.aspx?categoryid=22898633&productid=324116117&documentid=344706 , este exact cum mi-am imaginat sa fie, sunt multumita si imi vine si bine, adica am nimerit marimea; am aplicat un cod si trebuiau sa imi ofere cadou un neglije (nuisette) ivoire marimea 42/44 dar si-au cerut scuze si mi-au trimis o chestie oribila, maro, un maieu tricotat si un pulover/gilet subtirel, tricotat marimea 42/44. Nu-i nimic, o sa se bucure soacra-mea de el!
In rest, eu sunt multumita de ei. Cred insa ca ne cam ia valul si incepem sa comandam si lucruri de care nu avem nevoie. O sa incerc sa ma controlez...desi, rochita asta...http://www.laredoute.fr/product.aspx?ProductID=324088660&DocumentID=346106 Ma mai gandesc.
Va pup pe toate!
kali spune:
quote:
Originally posted by vlada
Singura precizare importanta este ca de la firma Okaou nu corespund marimile deloc, la toate celelalte da. Cele comandate pt baietelul de 1 an vin f bine celui de 4 ani, respectiv 86 e oarecum spre 102
Nu stiu daca am avut noroc, dar toate hainutele comandate pt. fetita mea ii vin super bine... Alexia are 1 an si 2 luni, aprox. 77 cm. si i-am luat marimea 81; am si cateva 86, mari ce-i drept, dar nu de la Okaou.
Oana, mami de bebish Alexia (25.12.2005)
claujro spune:
Intrucat m-a mancat undeva
si pt ca mai aveam un rest de bani pe card mi-am mai comandat 2 camasi (ca cea cu imprimeuri roz pe care am primit-o- numai ca uni -verde si framboise) in mareata suma de 7.02 euro cu totul, fara FDP si cu cadou nuisetta ivoire care vad ca e cu totul si cu totul altceva
.
Acum sunt inca in clubul celor care asteapa colete
.
Claudia
kali spune:
quote:
Originally posted by Tonia Antonia
... mi-au trimis o chestie oribila, maro, un maieu tricotat si un pulover/gilet subtirel, tricotat marimea 42/44. Nu-i nimic, o sa se bucure soacra-mea de el!
Chestia aia am primit-o si eu, dar fara scuzele de rigoare
Oana, mami de bebish Alexia (25.12.2005)
Jasmine spune:
Deocamdata am gasit numai link-ul cu costumasul asta,care e OK:
http://www.laredoute.fr/product.aspx?ProductID=324094589&DocumentID=321407
vlada spune:
Ce inaltime are copilul si cat l-ai comandat ? asta ca sa stiu la ce ma raportez la urmatoarele comenzi...
Merci
Andreea si Vlad
Iubirea mea
aissa spune:
Mi-e foarte greu sa cred ca la 2 colete succesive nu primesc avizul si ca numai eu si inca 2-3 fete patesc chestia asta. Si daca ar fi fost trimise din 7 de ce primul lor raspuns nu a fost identic ci doar spuneau ca este en cours d'acheni.....cum naiba spun.
Ma rog, pana una alta, cred ca e si de datoria lor sa verifice livrarea, nu? Chiar daca o fi Posta Romana cea cu buba. Pe mine nu ma intereseaza vinovatul ci faptul ca nu am produsele si din cate vad pe ei ii doare in cot de asta.
dumitrulaura spune:
aissa, de ce nu le faci o reclamatie? Sa le trimiti un e-mail prin care sa reclami faptul ca nu ai primit coletul in termenul stipulat de ei cu toate ca ai platit. Poate asa se vor agita mai mult ...macar si cu un raspuns. E-mailul sa fie chiar asa intitulat: reclamatie. Poate au un serviciu special pentru primirea reclamatiilor.
aissa spune:
Pai deja am 4 mailuri scrise si in ultimul le-am zis ca nu sunt deloc satisfacuta de relatia noastra client-furnizor si ca sper ca sunt in stare sa ma motiveze sa le raman client si pe mai departe. Nu l-am intitulat reclamatie dar nici de multumire nu era. Mesajul lor de raspuns e cel pus pe pagina anterioara.
Sunt tare suparata, zau!
Lorenza spune:
Eu am mai lansat o comanda si vroiam sa mai lansez una.Acum cred ca o sa astept sa vad ce primesc si daca primesc,si abia pe urma ,desi imi face cu ochiu'
o rochita,dar o sa ma abtin!Faza cu alti pantofi decat cei comandati m-a lasat masca,sunt asemanatori,dar totusi unii erau din lac si ceilalti din piele obisnuita,si mai sunt si alte diferente!