Piticodromul de sept-oct 2005 (171)
Raspunsuri - Pagina 2
innaa spune:
Neata si de la mine!
Norina am bucur ca e mai bine pitica...o sa vezi ca in cateva zile nu o sa mai aiba nimic!
Simonique ce sperietura....nu stiu de ce dar nu ma mira reactia acelui cuplu. Inuman oricum!
Kidule asta seara presimt eu ca o sa doarma Alexandra...distractie placuta!
As iesi un pic la plimbare dar mi-e cam lene
Mami si Buburuza lui mami
diplodocus spune:
Mersi de raspunsurile pt cantitatea de lapte...Deci o sa caut o sticla mai mare...
SIMONIQUE-offf, ce sperietura cred k ai tras...
Si eu am cazut o data cu Luca in bratze, dar nu m-am accidentat prea grav...Macar nu a trecut nimeni pe linga mine sa ma ignore...Ce oameni
Acum nu mai am sanse sa cad, am baiat mare care urca singur scarile, si chiar deschide singur usa...
Luca-Mihnea Cel Voinic
simonique spune:
Diplodocus, acum si eu il las pe Mario sa urce singur, dar la coborat mai are de invatat, ca e tare grabit si nu are rabdare sa coboare scara cu scara, el vrea ca oamenii mari, ceea ce nu prea ii reuseste... Vazut Luca cel voinic
innaa spune:
Mersi pentru felicitari la toata lumea!
Evenimentul va avea loc in 19 august la un restaurant deschis aici acum 2 saptamani(deci totul este nou) , un restaurant simplu, dar in acelasi timp cochet si elegant. Nu va mai plictisesc cu detalii...va spun doar ca sotul mi-a facut o super surpriza...noi mergand acolo doar sa intrebam si sa vedem localul...el insa a platit si avansul fara sa ma intrebe - dar nu mai conteaza pt ca este o surpriza super placuta.
L-am vazut si eu pe Luca cel voinic. Mie imi e teama sa o las pe Noelia sa urce/coboare singura...ma gandesc numai ca la 18 trepte cate are o scara la noi...un pas gresit si ar fi pe jos. O mai las si eu cateva trepte acolo dar atunci sunt gramada pe ea si ea se enerveaza si imi da peste maini sa nu o mai protejez.
Ne imbracam acum sa plecam "PA!"
godzila spune:
INNA felicitari pt. nunta.
GABRIELA fenobarbital zici pt icter? De peritol am auzit si eu ca la unii copilasi da agitatie.
KIDD ce ti-e si cu soacrele astea. Cam ciudata chestia cu somnul mai bine vezi ce si cum.
Multumim de laude .
Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)
POZE
kid2003 spune:
Bravo Innaa, sa fie intr-un ceas bun! Si noi avem cununia religioasa anul acesta si cred ca tot pe 19 august La noi nu e asa strict ca nu se inghesuie nimeni sa faca unde vrem noi...in varful muntelui. Oricum abia astept, numai site-uri cu rochii visez...heheee. Sper sa ai dreptate cu diseara si sa doarma bine cupchilul meu...
godzila spune:
KID felicitari si tie. In varful muntelui zici? Eu am facut o nunta iesita din comun si a iesit fff bine. Asa ca o sa iasa nemapoimentit acolo sus.
POZE
innaa spune:
Vera si nu ai si tu niste poze sa te lauzi?
Kidule daca gasesti ceva interesant sa ma anunti(la rochii ma refer. De verighete te-ai hotarat?
godzila spune:
INNA uite aici cateva poze. Am facut o nunta traditionala romaneasca care a tinut pe muchie 3 zile si 3 nopti, rochia mea si "costumul" sotului sunt facute la atelierul mestesugaresc de la Breaza, sunt costume populare un pic adptate dupa propriu gust.
POZE