PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (34)
Raspunsuri - Pagina 8
oncicu spune:
Buna dimineata 
Mie mi-ar trebui vreo 10 cafele sa fiu si eu om azi. Am avut o noapte furtunoasa, parca e din ce in ce mai rau
.
miti nu mai fi suparata te rog, lasa ca o sa inceapa el sa manance bine, sigur e de la dintisori 
consi poza aia cu sapca e mortala. Si lui ii place telefonul mobil? Robert cand ne vede ca vorbim la telefon incepe sa urle ca vrea si el 
mamidestefan spune:
Fetelor ..eu stau de ceva timp la
..
"mesteream" la subiectul cel nou deschis de mine ..despre SUPER DIETA.
Azi puiul mi-a dat trezirea la 7 ..a papat suculet la 8 ..si a adormit din nou ..dar eu ..nu am mai putut adormi ..asa ca ..m-am pus pe treaba
.
LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006)
Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."
mamidestefan spune:

LA MULTE LUNITE SARBATORITILOR DE AZI 
Alexandra 

Michael

Rebeca 

LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006)
Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
bulinuta27 spune:
neata fetele
si io la cafea de fr-o 2 ore...azi ma simt ciudat rau...am o ameteala cumplita cu stare de voma...nus ce naiba e asta...ma rog...oi vedea
hai sa o iau asa pe rand ![]()
ralucasm bine ai venit
adelapop eu sunt si mai si ca tine [:((] am 76 la 1.70...si sunt ceva gigant ce mai...oribil...mi-e oarescum greata de mine din pacate dar nici nu pot sa zic ca am tinut ceva foarte bine...
referitor la super dieta as vrea si eu mamidestefan dar sunt 2 inconveniente: 1. fructele pe stomacul gol pot sa-ti creeze o cadere de calciu de toata frumusetea ( chestie patita de mine si explicatia data de un dr cum ca nus ce se intampla pe acolo si nu e recomandat deloc sa manaci fructe pe stomacul gol) si 2. cum naiba sa-mi gatesc io legume la serv? 

...eu stau cam pana la 3-3 juma si ajung acasa la 4-4 juma deci nu cred ca pot rezista fara sa manac ceva pana atunci
...ufff nu mai slabesc io in veci...stitit cat aveam cu 2 ani inainte? 58-60...cand ajungeam la 62 intram in fibrilatii...
Rares s-a trezit la 4 urland puternic...cred ca a visat urat sau ceva si a dormit cu noi in pat ca nu ne intelegeam cu el...ma rog a dormit el ca noi eram pe marginea patului fiecare ca se plimba voda prin loboda dintr-un capat in altul ![]()
va pup
ma duc la treburi
bulinuta mamica de bulinel dragutel
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
maryion spune:
- pt 8 lunisoare
Alexandra, fetita lui Sabana
Michael, baietelul lui 25Miky
- pt 7 lunisoare
Rebeca, fetita lui Babee
Cu intarziere felicitam si noi sarbatoritii.
Iar am fost plecata la spital, singura.
Pe bebe l-am lasat cu mama soacra.
Am niste rezultate la analize, nu chiar toate. Mai trebuie sa mergem joi sa ne mai cantareasca si sa mai faca niste verificari si gata...
In mare este bine, doar o lipsa de Fe si ne-a dat Fe Hausmann 5 pic/si.
Sa vedem cum o sa fie dupoa ce luam.
VARSTA DARIUS-THEODOR
DIVERSE DARIUS MURDARICI
Mary mamica lui
Darius-Theodor (14.07.2006)
Ioana81 spune:
quote:
Originally posted by Consiquote:
Originally posted by Ioana81
Buna dimineata!
As vrea si eu parola de la piersicutze sa ne trecem si noi cu inca un dintisor, ii asteptam pe cei de sus.
Am incercat si eu sa-i dau pasat si a vomat. deci nu renuntam prea curand la blender.
nu am mai avut net o perioada, deci acum am vazut ca multe nu mai blenduiti mancarea. La mine a fost din proprie inititiva ca ma gandeam ca e mare golanu' si sa invete sa ia si mai groasa mancarea. Dar esec total. mai asteptam.
Ioanade Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta Vladimir Botez
E aceeasi ca si la mail-ul comun.
Consi siLuca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
Mersi

Ioana
de Andrei Vladimir(24.07.2006)nunta Vladimir Botez
SARILLA spune:
Buna!
Ati avut probleme cu tusea la bebe?
Noi am fost ieri la doctor,pentru ca avusesem cateva nopti nedormite si mi se parea ca e ceva mai mult decat simptomatologia eruptiei dentare,asa ca am zis ca nu strica sa vedem despre ce e vorba...si..surpriza: Razvan a facut un fel de bronsiolita,care intre timp am inteles ca se imbunatatise..asa ca ma linistisem cat de cat..i-a dat tratament.totul ok...dupa care,azi noapte..incepe sa tuseasca destul de nasol...si vad ca si azi la fel,a tusit urat.
Intrebarea mea este:ati avut astfel de probleme?Cu ce ati tratat?Eu am mai intrat aseara pe net si am mai vazut cate ceva,si o sa o sun azi pe dna dr,dar ma gandeam daca pana atunci imi puteti mda vreun sfat..
Mercic
Pup
SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic 
POZE 
www.dropshots.com/SARILLA" target="_blank">FILME 
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by bulinuta27
neata fetele
si io la cafea de fr-o 2 ore...azi ma simt ciudat rau...am o ameteala cumplita cu stare de voma...nus ce naiba e asta...ma rog...oi vedea
referitor la super dieta as vrea si eu mamidestefan dar sunt 2 inconveniente: 1. fructele pe stomacul gol pot sa-ti creeze o cadere de calciu de toata frumusetea ( chestie patita de mine si explicatia data de un dr cum ca nus ce se intampla pe acolo si nu e recomandat deloc sa manaci fructe pe stomacul gol) si 2. cum naiba sa-mi gatesc io legume la serv?...eu stau cam pana la 3-3 juma si ajung acasa la 4-4 juma deci nu cred ca pot rezista fara sa manac ceva pana atunci
...ufff nu mai slabesc io in veci...stitit cat aveam cu 2 ani inainte? 58-60...cand ajungeam la 62 intram in fibrilatii...
bulinuta mamica de bulinel dragutel
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Eu beau cind suc de lamiie cu miere..cind suc de morcov proaspat
si ma simt super bine ..cred ca trece si o ora trebaluind pe la bucatarie si nu mi-e foame ..
si eu sunt cu probleme cu calciu dintotdeauna ..
(in sarcina ..din luna a 4-5 mi s-a recomandat cam 1000mg calciu pe zi ..ca mi se facea rau ..sau ma trezeam noaptea ca mi-e rau )
dar parerile doctorilor sunt uneori destul de contradictorii
E drept ca nu am sa mai pot folosi mierea ..dar diluata cu apa si tot am sa o beau ..pe mine ma refresh-eaza foarte bine ..mai ales dupa nopti in care mi sa dat trezirea mai des
Si cred ca mai toti nutritionistii pe care i-am vazut pe TV ..recomandau fructele la micul dejun ..acum depinde si de stomacelul fiecareia ..dar in principiu orice suc de fructe diluat cu apa nu mai e acid ..asta e SIGUR .
Ca sa nu mai zic ca cel mai bine e sa maninci fructele ca masa separata ..si nu ca desert ..Daca le papi dupa masa FERMENTEAZA ..si dau alte complicatii
Si mai am o solutie SUCUL PROASPAT DE MORCOV..
Atunci cind stomacelul incepe sa se "subrezeasca"..
cel mai bun pansament gastric este sucul de morcov proaspat..
cite 50ml ..timp de 1-2 saptamini ..face minuni si la stomac si la ficat. Eu de cind cu bb beau destul de des ..ca dupa ce ii fac lui suculetul ..imi fac si mie o portie mica.
LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006) Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
Annemarie06 spune:
Buna dimineata piersicutzelor si mamicilor de piersicutze!
Multumim tuturor pt aprecieri.
Sarrilla si fetita mea a avut bronsiolita si eu am ajuns cu ea la medicul Stanciu destul de tarziu (v-am mai spus ca medicul ei pediatru e un incompetent si-mi spunea ca e sanatoasa tun). Tratamentul a fost urmatorul:
- 5 pic/zi de Ambroxol;
- 2 pufuri/zi de Becotide;
- seara Karvol
N-am avut voie sa iesim din casa 5-7 zile si nici nu i-am facut baita 5 zile. Dupa 5 zile s-a facut bine si nici n-a mai tusit deloc.
Poate te ajuta ce ti-am spus eu. Insanatosire grabnica 

.
Tuturor sarbatoritilor de azi: LA MULTI ANI!
POZE
www.dropshots.com/Annemari" target="_blank">FILMULETE