PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (34)
Raspunsuri - Pagina 7
Annemarie06 spune:
Da ..la municipal...
Dar in zilele alea nu eram eu ..era stafia mea ..
Mi-am revenit tare greu ...mi-au trebuit chiar saptamini .
Asa ca eu nu te-am retinut
LIDIA si Stefan-Eduard (21.08.2006)
Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
Imi aduc aminte ca ti-a fost tare rau. Am avut patul langa al tau si la un moment dat mi-ai spus sa am grija de gentuta ta.
Spor la cura de slabire.
POZE
www.dropshots.com/Annemari" target="_blank">FILMULETE
oanaalex spune:
Adelapop te inteleg f bine ca si eu am 73Kg la 1.72. Faza e ca eu asa am inceput sarcina si nicodata nu am fost slaba. Visul meu e undeva pe la 65-66 kg nu vreau mai mult. Am inceput si eu o dieta si dupa o sapt nimic, asa ca am renuntat la ea si am inceput sa nu mai mananc paine. A disparut un kg intr-o luna (mai bine decat deloc). Oricum mai vreau sa incerc si eu mai in primavara ceva dieta dar pana atunci am un ex si pe Alex, asa ca nu am sanse.
Oana si bb Alex(05.08.2006)
Poze Alex
mamaluidavid spune:
Neatza fetele!
Eu sunt la voi insa sigur visati frumos acum
Sa va spun din proprie experienta ca succesul oricarei diete sta in VOINTA!
Eu dupa ce l-am nascut pe David am slabit foarte repede si foarte usor,practic nu am tinut o dieta precisa dar kg. zburau. Ce am facut?
Eram gravida in 7 luni, la cumparaturi cu Masaaki cand vad in vitrina unui magazin de firma renumita,nu conteaza care o rochie care efectiv m-a fascinat.Intram,o cercetez de aproape,ma uit pe eticheta,reducere 60%
Dupa multe deliberari ma decid sa o cumpar pentru nunta surorii mele ce avea loc peste 8 luni.
Eram cu burta la gura si vanzatoarea ma intreaba "nu o probati?" Bineinteles cu nu intram in ea
Am ales cu 1 numar mai mare decat purtam inaintea sarcinii.
Dupa ce am nascut am scos rochia din dulap si am pus-o intr-un loc unde sa o vad mereu.
Atat de mult m-a ambitionat incat la 5 luni jumate dupa nastere,la nunta surorii mele am intrat fara probleme in rochie si mi-a stat si bine
De data asta nu am avut stimulent si am slabit mai greu,inca mai am vreo 2 kile de dat jos dar per total sunt multumita.
Stefania, mami de David(24 dec.2004) si Patricia(12 iul.2006)
mamaluidavid spune:
Sa va mai spun de mandra mea.
Sambata noaptea m-a socat ,a dormit toata noaptea LEGAT,de la 10 PM la 10.30 AM
A facut-o special pentru tati,ma simteam atat de obosita si am vrut sa dorm mai mult asa ca i-am spus lui Masaaki sa se ocupe de laptic cand se trezeste,intre 7-8 AM i se face foame de obicei.
A fost prima si singura data cand a dormit atat ,trebuie sa il mai insarcinez pe Masaaki,poate asa reusim sa scapam de masa de dimineata.
A inceput sa bea apa,nu foarte mult,cam 50 ml. pe zi dar e bine pentru inceput.
Sta bine de tot in fundulet dar trebuie sa stau mereu in spatele ei,ii place sa se arunce pe spate ,s-a obisnuit sa fiu mereu in preajma sa o prind,nu situ cum sa fac sa o dezobisnuiesc.
Gata,ma duc sa dau cu aspiratorul si apoi iesim.
si sarbatoritilor!
Stefania, mami de David(24 dec.2004) si Patricia(12 iul.2006)
miti2004 spune:
Fetelor nu mai vrea lapte deloc , abia a papat in seara asta 50 ml ( sunt curioasa daca o sa ceara la noapte ), asta dupa ce noaptea trecuta a baut doar 260 ml de lapte in 2 transe. Simt ca o iau razna. Cum vede biberonul incepe sa planga. Sau il ating pe buze cu biberonul si plange si da cu mainile in biberon, sau se suceste cu capul in toate partile. Am incercat de curiozitate si lapte normal, de oameni mari. A baut curios 25 ml si gata.
I-am dat Nurofen sirop ( din Ro ) ca ma gandeam sa nu aiba rosu in gat, e bun si pt dinti cica. Sunt disperata
Nu vrea nici lapte praf, nici gata preparat ( se gaseste acelasi lapte praf dar la cutie ca cea de cola sa zicem ).
Sunt f suparata
miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
Consi spune:
8 luni
ALEXANDRA
MICHAEL
7 luni
REBECCA
Consi si Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
Babee spune:
Buna dimineata si la multi ani tuturor.
Noi astazi avem 7 luni si ne miram cat de repede a trecut timpul.Eu sunt somnoroasa, revin migrenele(si doar saptamana trecuta am avut una).
Tot citesc de copilasii vostri ca nu dorm.Noi n-avem problema asta,eu cam fac si putina militarie si la ora x mancam, la ora x dormim, la Phillip vad ca s-au pastrat obiceiurile(cu mici exceptii cand e sotul acasa si se lasa induplecat si nu e in pat la 10 maxim).
Mamaluidavid are dreptate, vointa si motivarea sunt cele mai bune.La mine mai sunt oasele bazinului late, se retrag ele, dar n-am chef sa-mi iau alte haine in vara, si apoi sa le arunc.Asa mai bine slabesc, intru si in cele vechi si-mi pot cumpara si noi
Zi frumoasa si sanatate multa!
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip
Ioana81 spune:
Buna dimineata!
As vrea si eu parola de la piersicutze sa ne trecem si noi cu inca un dintisor, ii asteptam pe cei de sus.
Am incercat si eu sa-i dau pasat si a vomat. deci nu renuntam prea curand la blender.
nu am mai avut net o perioada, deci acum am vazut ca multe nu mai blenduiti mancarea. La mine a fost din proprie inititiva ca ma gandeam ca e mare golanu' si sa invete sa ia si mai groasa mancarea. Dar esec total. mai asteptam.
Ioana de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta Vladimir Botez
Consi spune:
La cat de putina lume e la ora asta pe forum cred ca nu sunt singura care are probleme. Incepand de ieri nu pot intra direct pe forum, doar pe ocolite.
Mada bine ai revenit. Chiar ma intrebam pe unde umbli. Felicitari pentru achizitiile tale. Toate sunt foarte faine.
Adelapop si cred ca ar trebui sa mergi la nutritionist. Iti va face un program de alimentatie in functie si de disponibilitatile tale. Ma refer la lipsa de timp.
Miti ce "motorizat" e Alex al tau!
Am pus si eu poze din luna 6.
atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
Consi spune:
quote:
Originally posted by Ioana81
Buna dimineata!
As vrea si eu parola de la piersicutze sa ne trecem si noi cu inca un dintisor, ii asteptam pe cei de sus.
Am incercat si eu sa-i dau pasat si a vomat. deci nu renuntam prea curand la blender.
nu am mai avut net o perioada, deci acum am vazut ca multe nu mai blenduiti mancarea. La mine a fost din proprie inititiva ca ma gandeam ca e mare golanu' si sa invete sa ia si mai groasa mancarea. Dar esec total. mai asteptam.
Ioana de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta Vladimir Botez
E aceeasi ca si la mail-ul comun.
atat sunt de mare
pozele noastre