Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (18)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by bebinuta

Dianocica la ce medic trebuie sa merg??? La ginecolog? sau???

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada

da, e de competenta ginecologului .... medicul de fam e cam pe langa

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Mai fetelor dar stiu ca scrieti! Multumesc fetelor care mi-au raspuns in legatura cu trecerea la milumil 2, Alexuta are acum 6,800Kg deci cred ca pot trece la milumil 2 cu o saptamana mai devreme ca nu vreau sa o zapacesc si cu diversificarea si cu schimbatul laptelui!

Problema fetelor eu iau anticonceptionale insa cateva zile am avut o sangerare asa mai rozalie apoi cateva picaturi de sange si acum s-a oprit...e posibil sa fi venit CM ( asta s-a intamplat cam la 10 zile dupa ce am inceput o noua folie de AC), AC le iau cu intrerupere 7 zile!? A mai patit cineva asa ceva!

Suparare maxima, bblina nu mai vrea absolut deloc san! Ma mai mulg cate 10-20ml si ii pun in bibe peste laptele ei praf insa productia a scazut simtitor!!!

Am slabit 2K renuntand la painea alba si fara sa mananc dupa ora 8 seara!
Pup fetele si bbii si sa ne rezervati loc la gradinita de pe plaja!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006

botez...si altele

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=15" target="_blank">Poza Alexutei din concurs se numeste INGERAS , votezi si tu?

"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns porumbita80 spune:

BAMBO copii astea ai nostri se vede ca sunt la o zi diferenta ca fac capricii la fel nu mai stiu ce-i place doar cand se oboseste tare atunci doarme dar cand e treaz e jale frate, sa vina mai repede seara sa-l tina tasu ca eu sunt gata

MAMICA FERICITA DE BEBE MARIO GABRIEL
(31.10.2006)

poze bebita Mario Gabriel

cei mai frumosi fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Medicul meu de familie nu prea e deloc pe langa,ne-a ajutat in multe cazuri,ma pot baza pe el in orice situatie.Sa nu generalizam!!!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Gata am reusit sa o adorm fug sa fac ceva de papa m-am gandit la niste "sarmalute"sper sa nu va fac pofta dupa va invit sa vedeti daca au iesit bune va servesc si cu

Dia1609- bune bancurile

Bambolettade Antonia-Gabriela (1 noiembrie 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1 luna 2luna 3luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
botez Antonia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Site Fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

si noi, din an in pasti pe forum! n-am pretentia sa va citesc din urma cele 4-5 capitole ratate, zau ca nu apuc, sa ma iertati. regret doar ca poate am pierdut lucruri importante ce s-au spus. am mai zis eu o data ca e mereu ceva de invatat de la alte mamici...

despre marc... de cateva zile a inceput sa fie totusi un pic mai calm. si cand plangea de foame era ceva de speriat. l-a dat rau peste cap anestezia aia de la operatie, si acum are inversata ziua cu noaptea, adica doarme destul de linistit de la 12 la 18 (cu mese la 12, 15, 18) dar e horror noaptea cand are si 2-3 ceasuri treaz cu plans si agitatie. visez la vremea cand isi va reveni complet... deocamdata continuam cu medicatie pt reflux.
marc petrece mult timp pe burta, ii place, cred ca de-aia isi tine bine capul. despre baie: am facut tot la 2 zile din motive mai degraba medicale. vreau insa sa-l trec pe baia zilnica, in primul rand pt ca un ritual de seara este necesar.
despre vaccin: ar fi trebuit sa-l facem de 1 saptamana, dar din cauza starii lui de agitatie post-operatorie tot amanam...

chinico, eu sunt fericita ca am mesele la 3 ore, acu' 2 saptamani erau la fiecare 2 ore! cantitativ ia cam 800ml/zi, dar cica e normal sa vrea sa recupereze dupa boala aia idioata.

dandusa, veronici, faza aia cu gradi e misto, numai sa faceti fata ca eu vin cu 2 baieti si amandoi sunt mancaciosi!!! si ce ne mai place noua la mare...

donia, m-au luat frisoanele la povestea femeii cu cancerul pulmonar. m-am lasat de fumat cand am ramas gravida cu ianis, m-am reapucat cand m-am intors la serviciu, iar m-am lasat cand am ramas cu marc si acum sper ca nu ma voi mai apuca. oricum, povestea aia m-a cutremurat, cred ca o voi asocia cu fiecare tigara pe care o vad.

lavyada, mi-au dat lacrimile... acum am citit postarile tale despre ingerasul irina, imi pare nespus de rau pt suferintele prin care ati trecut. e minunat ca andrada a venit atat de repede sa va umple golul din suflet. sa creasca sanatoasa si sa va aduca toate bucuriile din lume ca le meritati din plin.

yagmur, ma bucur ca sunt doar mucishori . dupa ce-mi iau umidificatorul si-l probez iti dau de veste cum e.

dia1609, multzam inca o data pt procurarea umidificatorului, mai trebuie sa ridic coletul

mai citesc din urma pana mai dorm baietii mei (si piticii si sotul, toti 3 fac nani, e liniste in casa !!!) si poate mai revin.

pe toate si pe toti!

Diana, mami de Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank"> Povestea nasterii lui Ianis

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

A nu se intelege gresit,spuneam Bebibutei ca dr MEU ginecolog a spus ca nu e de competenta lui problema mastitei,asta nu inseamna ca toti medicii ginecologi spun asta,deci nici eu sa nu generalizez!!!
Am spus doar cazul meu,care s-a finalizat cu bine datorita persoanelor mentionate!!!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns porumbita80 spune:

BAMBOtu inca ai timp de sarmale bravoooooo

MAMICA FERICITA DE MARIO GABRIEL
(31.10.2006)

poze bebita Mario Gabriel

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">
cei mai frumosi fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auras_v spune:

carla daca singerarea se rezuma la citeva picaturi nu e cazul sa intrerupi AC ,s-ar putea sa fie o singerare data de o ovulatie mai energica .
bebinuta pentru afectiunile sinului inclusiv pt mastita tot la ginecolog tb sa mergi
si aveti grija de voi

AURAANCA-ALEXANDRAsi CRISTINA-IOANA
poze ANCUTA
slide ANCA
virsta ANCA
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Ura, iar a dormit Cristi pana la 7! 9 ore fara trezire si e deja a doua zi cu programul asta. Oare o sa-l tina?

dolores, daca zici ca seamana Cristi cu mine esti eroul meu! Ca si eu zic la fel, chiar si sotul, dar soacra nu si nu!

roxanica, esti grozava "Asta e cu noi, Roxanele!Suntem desavarsite!" Sunt sigura ca si a mea e de aceeasi parere

lavyada, succes la vaccin. Desi la ora la care scriu eu cred ca deja l-ati facut... Atunci sa nu aveti reactii urate si sa treaca usor Ada peste eveniment.

miraco, eu am zis ca nu ma supar pe Cristi ca suge cam la 2-2,5 ore ziua, atata timp cat noaptea doarme asa de bine. Pe de alta parte prima mea fetita sugea la 4 ore si noaptea dormea la fel de bine. Vezi ce diferiti sunt copiii? Numai tu poti sa iei cea mai buna decizie, ca o cunosti pe Alessia cel mai bine.

asiza, daca zici ca si Roxana seamana cu mine esti si tu eroul meu! Ha, ha, ha, daca ar citi soacra-mea pe aici ar face o criza! Oare s-o chem sa citeasca?
Zapada aia mare a cazut intr-o noapte acum vreo 2 saptamani si dimineata totul a fost paralizat, ne-am trezit acoperiti de zapada. Acum mai e cate ceva, nu de speriat, dar atat cat sa fie o iarna frumoasa.
Pai daca iti place caldura umeda (a la tropice) poti sa ai parte de asa ceva aici vara. Si dupa cateva luni de sauna o sa visezi cu drag la zapada!

Se pare ca ma cheama datoria, fug.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput