Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (18)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

of, in sfarsit m am hotarat la umidificator... sper ca de maine uitam ce i aia fornaiala
dia ... hai ma... ca semanati, pe cuvant...daca ne pui pe mine si pe d unul langa altul...nimic nimic nimic...

cat am scris mesajul de diainte de plimbare a mai aparut o pag.acum...bate vantul frunzele...si motanu face 8 pisoi...hai c am luat o pe langa...

_
diana (03.12.06) david 1 2 3 www.youtube.com/watch?v=qEEYWGhUS7Y" target="_blank"> f1 www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iasmi spune:

Intru si eu fuguta sa "Multumim de urari!" Da, azi am implinit 3 luni si avem 5 kg si 700 gr - doctorul a spus ca e bine. Saracuta azi de zia ei i-am dat gauri in urechi- a fost crunt. Am tremurat toata si saracuta de asa durere a adormit la mine in brate.
Multumim Angi ca ne-ai pus pe site. Sper sa va placa si voua de noi avand in vedere ca pana acum nu ne-ati vazut deloc.
Dianocica - ai pe cineva in Slatina? Cum sa fie - daca ma crezi ca nici eu nu prea mai stiu fiindca ies rar pe afara - ca nu prea are bebelina parte de vreme buna. S-a mai schimbat - au aparut parculetele printre blocuri - bun primar - si a mai inflorit zic eu. Daca vii pe aici sper sa ne intalnim.

Ma duc ca s-a trezit a mica si sper sa nu-si mai aduca aminte de urechiuse.

Chiar voi ati dat cu ceva la urechi dupa datul gaurilor? Pediatrul meu a zis sa nu dau cu nimic dar.... (asa o fi?)

Va pup!

iasmi cu Gabriela Bianca - 27.11.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

Luly, si eu am folosit ceai pt. stimularea lactatiei, dar de la Humana. Nu a avut nici o reactie adversa la bb. Dar oricum, pe a mea mi-au dat-o cacacioasa rau de la spital, si tot asa e si acum.

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
Iulia - 3 noiembrie 2006 - luna 1 luna 2 luna 3 luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Varsta si greutatea Iuliei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare

Tocmai s-a terminat partida de plans cred ca s-a dus cumintenia Antonieieu tot ma laudam ca e cuminte dar daca o tine asa imi ies peri albi

Porumbita-vrem sa vedem grasunul gata am vazut poze pe site

Dia1609-la noi a fost mai usor cu coliciiacum e nervoasa mai mereu si nimic nu-i convine,nu mai doarme doar asa iepureste,i-am controlat gingia si sunt putin umflate,se vede ceva alb sub ea acum poate am eu vedenii cine stie
Ce frumoasa e Oana si ce freza are

Alexandra25-ce smecher e Mark frumos tare

Incepe sa fie tot mai frumos site-ul nostru cu bb-iimulti angi_m

Dandusa-ce face Crinuta?la fel ca Antonia agitatie?

fug sa incerc sa o adorm acum sunt cu ea in brate si nici asa nu-i place

Bambolettade Antonia-Gabriela (1 noiembrie 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1 luna 2luna 3luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
botez Antonia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Site Fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

iasmi primii 18 ani am stat in slatina. de cand cu scolile astea inalte nu m am mai intors...si ma ia cate un dor...planuiesc sa venim cand o avea d vreo 6luni...sigur ne vedem atunci.pe unde stai? asa, sa ma mai delectez si eu...urechiuse
angi Dar oricum, pe a mea mi-au dat-o cacacioasa rau de la spital, si tot asa e si acum. am mai incercat, dar, vorba ta, o fi de la mine...
dandusa noi de cativa ani mergem numai in 2mai dar anul asta...neaparat oprim o zi doua in constanta...carevasazica acum te ai apucat de hai, recunoaste, ca te stiu...mai intai unu doua raspunsuri individuale si dupa ...carnaciorul...ia sa vad, am dreptate?

_
diana (03.12.06) david 1 2 3 www.youtube.com/watch?v=qEEYWGhUS7Y" target="_blank"> f1 www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

Dianocica la ce medic trebuie sa merg??? La ginecolog? sau???

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Multumim mult pentru aprecieri....ASiza,Adinutza,Dianocica,Dia,angi_m,Bambo....si am avut dreptate cand am zis ca e un smecher nu????.....
Roxanica...pentru tine unul special...stii tu ca mereu te pupacesc eu...dar acum am uitat..........ei si acum am ajuns de mi-a facut fiiumeu cu limba....
Dia...e asa de frumoasa Oana....si ce par mare are....e o fetita mare cu codite....
Am vazut bine?????...apar dintisorii...wowwwww....ce mari au crescut bebeii deja...
Angi_m....ai primit poza mea????...am trimis-o pe gmail
Dandusa...cred ca la vara o sa te muti din C-ta...la ce navala de mamici vin la mare...ar trebui sa-ti deschizi o pensiune.....stai ca va trebui sa ne faci programare....eu daca ajung la mare si in gara daca vrei ne intalnim...dar vreau sa te cunosc...
Gata am plecat...vine tati de la servici si eu nu am pus masa...v-am pupat pe toate...

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti
Mark la 3 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Angi_m...esti o scumpa...acum am vazut siteul si ai pus poza mea.....multumesc.......mii de

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti
Mark la 3 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

UF,si a mea a agitata tare azi si plange cu o jaleee...acum am reusit sa o adorm cu ursuletul cald pe burtica si caruselul cantand de zor,sper sa se linisteasca...Se poate sa fie vremea asta urata rau de vina???se poate,ca si pe mine ma apuca plansul cand ma uit pe geam...si nu am mai scos-o afara de 4 zile ,nu ma risc,mai bine aerisesc bine in casa...
BEBINUTA,eu cand am avut mastita,pediatra m-a ajutat si medicul de familie,cand l-a,m sunat pe dr meu ginecolog mi-a zis ca nu e de competenta lui......asa ca am apelat la dr de failie care mi-a dat repede tratament si a fost ff bine!!!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

Ion si Maria la maternitate:
- No Marie, ce avem?
- Baiat.
- No, ...si cu cine seamana?
- ... Degeaba-ti spun, ca nu-l cunosti.

Doua blonde stau de vorba. Prima ii spune celeilalte:
- Stii, ieri mi-am facut testul de sarcina!
Cealalta foarte curioasa:
- Si au fost grele intrebarile?

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3

Mergi la inceput